Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TuringBot - Dzienny limit pokestopów/pokemonów - Najbardziej bezpieczny bot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jakim miejscu zmienia się prędkość

W Config.json, LocationSettings linijka:    "WalkingSpeedInKilometerPerHour": 9.0,

Czyli jak mam "WalkingSpeedInKilometerPerHour": 27.0, to 27km/h max bot porusza się? , A mam pytanie skąd wezme proxy które ma login i hasło oraz co to jest ProxyUri

Opublikowano

Czyli jak mam "WalkingSpeedInKilometerPerHour": 27.0, to 27km/h max bot porusza się? , A mam pytanie skąd wezme proxy które ma login i hasło oraz co to jest ProxyUri

Tak, ok. 27km/h, ale prędkość zmienia się, żeby nie było, że jest cały czas taka sama. Bot czasem będzie się poruszał 25km/h, a czasem 28km/h. Na drugie pytanie nie odpowiem, bo nie wiem.

Opublikowano

a co mógłbym podesłać aby ktoś mógłby mi pomóc w ewentualnym rozwiązaniu problemu?

/// EDIT. SCREEN - i tak w kolko, czasami przejdzie do jednego pokestopa i znowu zawiecha i ten sam błądgp68eyht9oje.jpg

Mam idealnie to samo, ale okazało się, ze chyba poleciał ban. :/ No trudno zrobi się nowe. ^^

Opublikowano

Mam idealnie to samo, ale okazało się, ze chyba poleciał ban. :/ No trudno zrobi się nowe. ^^

Nom, taki komunikat wyskakuje przy banie. Ja jak próbowałam się logować na zbanowane konto to też takie coś miałam. :)

Albo jak konto jest niezweryfikowane. 

Opublikowano

W tej chwili boty są nieaktualne, wyszło nowe API, te co są aktualnie dostępne używają starego, więc i tak i tak dostaniecie bana za korzystanie.

A skąd info o nowym API?

Opublikowano

W tej chwili boty są nieaktualne, wyszło nowe API, te co są aktualnie dostępne używają starego, więc i tak i tak dostaniecie bana za korzystanie.

Czy to znaczy, że na obecna chwilę żaden bot nie ma tego nowego API zaimplementowanego? Czy może już jest jakiś z nowym API?

Ja po tym update na szczęście sobie odpuściłem bocenie dopóki nie będzie konkretnej informacji.

Opublikowano

ja śmigam po kilka godzin dziennie, raz błąd wyskoczył, po reinstalce działa wszystko
poza tym raz wpadł soft, ale to z mojej glupoty (za daleko się tepnąłem)

Opublikowano

Trzeba czekać aż twórcy zaktualizują, jeszcze nie ma żadnego dobrrego. Też myślałem, że jestem bezpieczny, ale lepiej się wstrzymajcie z boceniem.

Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hej, mam problem przy odpaleniu bota. Jakieś napisy na czerwono wyświetlają się w konsoli. Trzeba czekać na jakąś aktualizacje, ta?

Podobno wyszło nowe api więc lepiej nie używać bota do czasu wydania oświadczenia o aktualizacji.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jest info kiedy jakaś aktualizacja ? 

Jak na razie niczego nie widziałem (sprawdzałem nawet u twórcy bota).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pozmieniaj dane i wrzuć twoje auth bo może przecinków nie dałeś chce zobaczyć bez cenzury tylko zmień dane.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...