Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TuringBot - Dzienny limit pokestopów/pokemonów - Najbardziej bezpieczny bot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi? Bot działa może 4 sekundy, do pierwszego napisu dokąd idzie, a dokładniej

"(INFO) Traveling to Pokestop: Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir | Distance: 203m | Current Speed: 15km/h | ETA: ~13s"

Wtedy sie zatrzymuje. Jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

mi za hija nie dziala cos sie stalo bo wyskakuje prosze wypelnic dane a nic nie zmienialem i do tego jeszcze komunikat pobierz nowa wersje wie ktos jak rozwiazac ten problem

Opublikowano

mi za hija nie dziala cos sie stalo bo wyskakuje prosze wypelnic dane a nic nie zmienialem i do tego jeszcze komunikat pobierz nowa wersje wie ktos jak rozwiazac ten problem

Uruchom bota po raz pierwszy za pomocą administratora,

wyłącz,

wejdź w folder config,

pozmieniaj w auth i config.json wedle uznania,

Profit.

Opublikowano

Gdzie w configu znajdę jak ustawić, by ignorowało dane pokemony i łapało łapało tylko dane pokemony powyżej danego IV / CP ?

Wydaje mi się, że bot łapie wszystkie pokemony i nie da się tego zmienić. Ale w tej linijce - PokemonsTransferFilter": - można ustawić jakie minimalne CP i IV pokemona bot ma zatrzymywać. xp
A nie da się ustawić żeby transferowalo do profesora tylko te co nie spełniają załóżmy 80% IV i jakiegoś CP?
Opublikowano

Gdzie w configu znajdę jak ustawić, by ignorowało dane pokemony i łapało łapało tylko dane pokemony powyżej danego IV / CP ?

Wydaje mi się, że bot łapie wszystkie pokemony i nie da się tego zmienić. Ale w tej linijce - PokemonsTransferFilter": - można ustawić jakie minimalne CP i IV pokemona bot ma zatrzymywać. xp
A nie da się ustawić żeby transferowalo do profesora tylko te co nie spełniają załóżmy 80% IV i jakiegoś CP?

Przecież właśnie Ci to napisała...

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem kolego. 

Tutaj możesz coś pokombinować:

"KeepMinCp": 500,
    "KeepMinIvPercentage": 90.0,
    "KeepMinDuplicatePokemon": 1,

I w linijkach pod PokemonsTransferFilter": też możesz pokombinować, ale tam to ustawiasz dla danego pokemona. Radzę i w tym, co na górze podałam i w tym tutaj pozmieniać. 
Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem kolego. 

Tutaj możesz coś pokombinować:

"KeepMinCp": 500,
    "KeepMinIvPercentage": 90.0,
    "KeepMinDuplicatePokemon": 1,

I w linijkach pod PokemonsTransferFilter": też możesz pokombinować, ale tam to ustawiasz dla danego pokemona. Radzę i w tym, co na górze podałam i w tym tutaj pozmieniać. 

o tym wiem tylko jak  to aktywowac nie mam pojecia bo transferuje jak leci

co do danego pokemona trzeba kazdego pokemona recznie wpisywac .... lenistwo ale nie bede mial wyjscia

Opublikowano

o tym wiem tylko jak  to aktywowac nie mam pojecia bo transferuje jak leci

co do danego pokemona trzeba kazdego pokemona recznie wpisywac .... lenistwo ale nie bede mial wyjscia

Pewnie transferuje jak leci, bo ustawiłeś "KeepMinDuplicatePokemon": 1,

To wtedy wywala wszystko, a zostawia najsilniejszego jednego. 

Opublikowano

Jak teraz z bezpieczeństwem tego bota po nowej łatce Pokemon Go 0.39?

Może znacie jakiegoś bezpieczniejszego co jest aktualizowany?

Opublikowano

a co mógłbym podesłać aby ktoś mógłby mi pomóc w ewentualnym rozwiązaniu problemu?

/// EDIT. SCREEN - i tak w kolko, czasami przejdzie do jednego pokestopa i znowu zawiecha i ten sam błądgp68eyht9oje.jpg

Uczeń
Opublikowano

Dzisiaj było już ok *crash po 5h. Ale wczoraj crashowało apke co 30 min, wiec offnąłem z obawy o tą aktualizacje pokemonów, która mogła coś namieszać.

YebacBiede  B)

Opublikowano

a co mógłbym podesłać aby ktoś mógłby mi pomóc w ewentualnym rozwiązaniu problemu?

/// EDIT. SCREEN - i tak w kolko, czasami przejdzie do jednego pokestopa i znowu zawiecha i ten sam błądgp68eyht9oje.jpg

A spróbuj przeinstalować bota zostawiając aktualny auth i config. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam pytanie co w momencie gdy ustawimy bota na max travel distance przykładowo 5m. Chcę to wykorzystać w momencie gdy wiem ,że w jakimś miejscu są lury. Bot wtedy wyrzuca informacje ,że ma za daleko do następnego pokestopu (można kręcić co 5 min) i teraz moje pytanie czy będzie w tym miejscu cały czas i łapał pokemony w momencie kiedy się pojawią i kręcił pokestopem kiedy będzie to możliwe? Nijak nie mogę sobie odpowiedzieć na to pytanie bo brak podglądu bota a może to już ktoś rozkminił =)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...