Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TuringBot - Dzienny limit pokestopów/pokemonów - Najbardziej bezpieczny bot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działało ładnie, aż tu nagle takie błędy. Zebrał okolo 400 poksów i 750 pokestopów. Wie ktoś o co chodzi??

asGxaZe.png

Jakby co na 2 koncie działa normalnie, więc to nie problem z botem, a konto nie jest zbanowane.

Opublikowano

OSTRZEGAM!

Używałem tego parę dni i dziś napotkałem problem. Około godziny 21 patrząc na telefon wyświetlił mi się komunikat, że hasło jest nieprawidłowe w koncie GOOGLE na którym zalogowany byłem do pokemonów. Ktoś zmienił hasło do mojego konta...

Przypadek? Nie jestem przekonany by był to przypadek, nie korzystam z żadnych innych tego typu programów na komputerze ani na telefonie. Nigdzie się nie logowałem, do żadnych stron z tego konta by uzyskać np jakieś informację na temat pokemonów itp. Również nikomu nie podawałem danych do swojego konta, po za oczywistym adresem Email który użytkuje na co dzień.

Jeśli ktoś miał również taki problem, piszcie ponieważ nie wiem czy mam szukać innego winowajcy czy wina "hacka" konta leży po stronie tego BOTA.

Nikomu nie mówię, aby nie używał, lecz tylko ostrzegam. Moje konto ma 22lvl oraz najmocniejszego pokemona 1800+ by było wiadomo, że nie pokusili się na lov konto.

Opublikowano

@up

Akurat 22 lvl i 1800 cp to jest nic przy kilkuset czy kilku tysiącach użytkowników :P, więc upewnij się, że wszystko dobrze wpisujesz itp.

Opublikowano

Powie mi ktoś w której linijce można wyłączyć auto ewolucje?

Opublikowano

Macie jakieś coordy na duże ilości pokemonów w PL?

52.2500337, 21.0092832

Powie mi ktoś w której linijce można wyłączyć auto ewolucje?

W PokemonSettings masz linijkę:

"EvolveAllPokemonWithEnoughCandy": true,

To zmień to na false, czyli:

"EvolveAllPokemonWithEnoughCandy": false,
Opublikowano

Wszystko działało ładnie, aż tu nagle takie błędy. Zebrał okolo 400 poksów i 750 pokestopów. Wie ktoś o co chodzi??

asGxaZe.png

Jakby co na 2 koncie działa normalnie, więc to nie problem z botem, a konto nie jest zbanowane.

Dobra, problem rozwiązany. Konto specjalnie zrobione do tego bota, zostało zbanowane na 19 lvl (PERM). Ustawione było 20km/h, bez snipienia poksów, a poruszało się po moim mieście.

Opublikowano

@up

Akurat 22 lvl i 1800 cp to jest nic przy kilkuset czy kilku tysiącach użytkowników :P, więc upewnij się, że wszystko dobrze wpisujesz itp.

Upewniłem się, sprawdziłem 10 razy aż w końcu skorzystałem z przywracania hasła. Ja tylko mówię, bo dziwny przypadek.

Opublikowano

@up

Upewniłem się, sprawdziłem 10 razy aż w końcu skorzystałem z przywracania hasła. Ja tylko mówię, bo dziwny przypadek.

Ja miałem tak samo, chyba wczoraj.

Nie, że ktoś mi zmienił hasło, ale zaszły jakieś zmiany na koncie gmail czy coś takiego..

Opublikowano

@up

Nie, że ktoś mi zmienił hasło, ale zaszły jakieś zmiany na koncie gmail czy coś takiego..

No dokładnie i nigdzie się zalogować nie mogłem. Pokazywało, że nieprawidłowe dane logowania itp. Pomogło dopiero odzyskanie i zmiana hasła bym mógł się zalogować do konta.

To czym to jest spowodowane? Może nie potrzebnie się przestraszyłem. 

@Edit. A gdy dla bezpieczeństwa zmieniłem hasło "sam" na komputerze na 2gim koncie, to w telefonie otrzymałem identyczne powiadomienie o zmianie na koncie gmail. Ja używać na pewno tego nie będe a napisałem to tutaj by poinformować inny o zaistniałej sytuacji a kto co z tym sobie zrobi to już nie moja sprawa. Poczekam tylko jak ludzie również zaczną pisać, ze coś jest nie tak.

Opublikowano

@up

No dokładnie i nigdzie się zalogować nie mogłem. Pokazywało, że nieprawidłowe dane logowania itp. Pomogło dopiero odzyskanie i zmiana hasła bym mógł się zalogować do konta.

To czym to jest spowodowane? Może nie potrzebnie się przestraszyłem. 

@Edit. A gdy dla bezpieczeństwa zmieniłem hasło "sam" na komputerze na 2gim koncie, to w telefonie otrzymałem identyczne powiadomienie o zmianie na koncie gmail. Ja używać na pewno tego nie będe a napisałem to tutaj by poinformować inny o zaistniałej sytuacji a kto co z tym sobie zrobi to już nie moja sprawa. Poczekam tylko jak ludzie również zaczną pisać, ze coś jest nie tak.

Też to miałem na 2 kontach.

Opublikowano

Witam uzywam konta ptc jak to ustawic w w configu ? i drugie pytanie jak jest login i haslo to np musi byc "aaaa" i haslo "bbbb" czy jak to wyglada dzieki

Opublikowano

Witam uzywam konta ptc jak to ustawic w w configu ? i drugie pytanie jak jest login i haslo to np musi byc "aaaa" i haslo "bbbb" czy jak to wyglada dzieki

Uzupelnij i wklej do: auth.json

{
  "AuthType": "ptc",
  "GoogleRefreshToken": "",
  "GoogleUsername": null,
  "GooglePassword": null,
  "PtcUsername": "Login",
  "PtcPassword": "Hasło",
  "UseProxy": false,
  "ProxyLogin": null,
  "ProxyPass": null,
  "ProxyUri": null
}

PS. Wiecie moze jak zmienic zeby nie transferowalo pokemonow z wyzszym cp?

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Opublikowano

Jak ustawić, żeby drugi bot działał na tym samym komputerze ale z innego IP?

Nie da się bo te proxy w tym bocie nie działa.

Tak, ma być w cudzysłowach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...