Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TuringBot - Dzienny limit pokestopów/pokemonów - Najbardziej bezpieczny bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No smiga ale 15/k na godzinke troche slabo predkosc 35 palac kutlrury wawka swoja droga malo pokow tam jakies ciekawe kordy na min 30-50k ? 

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak porada dla nowych :D  Ja mam 26 lv codziennie bocik lata z predkoscia 6km/h od 2 tygodni i ani jeden soft i nic bocik tak mi lata po 10 h dziennie u mnie w sandomierzu moze 20 pokestopow polecam taki sposób wolny ale bez bana i idealny config :D

Opublikowano

Co dokładnie oznacza ten komunikat:

"(ERROR) Potential server instability detected..."?

Najprawdopodobniej nie moze sie polaczyc z serwerem lub cos w ten desen. U mnie to wystepuje bardzo rzadko i nie przeszkadza to na dluzsza mete.

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Opublikowano

Co dokładnie oznacza ten komunikat:

"(ERROR) Potential server instability detected..."?

Wrzuć w np. google tłumacz i wyjdzie ci: "(ERROR) Potencjalna niestabilność serwer wykrył ..."

nie od dziś wiadomo że ich serwery sa przeciążone i mogą działać niestabilnie. ;-)

52.234056517328355

21.006250977516174

Polecam, dochodzi do 35k

Przy jakiej prędkości tak masz i jakim levelu? Bo im wyższy lvl zauważyłem wolniej expi. Jak długo się taki exp utrzymuje?

Opublikowano

Cały czas wyskakuję mi komunikat że w mojej okolicy nie ma pokestopów i czy moj dystans nie jest za maly, standardowo bylo 750metrow zmienialem na 1000,10000 i nic sie nie zmienilo. Kordy na stare miasto Wawa

Opublikowano

Cały czas wyskakuję mi komunikat że w mojej okolicy nie ma pokestopów i czy moj dystans nie jest za maly, standardowo bylo 750metrow zmienialem na 1000,10000 i nic sie nie zmienilo. Kordy na stare miasto Wawa

Złapałeś softbana. 

Opublikowano

mozna ustawić żeby nie zbierał POKESTOPÓW tylko same POKEMONY ?

A pokeballe z dupy wyjmie ?

Tak z ciekawosci, co daje ten snipe? I jak go bezpiecznie uzywac. 

Snipienie - Polega na zbieraniu najlepszych "Rare" pokemonów, Bot teleportuję się na kordynaty na calym swiecie, klika na pokemona, i łapie go w miejscu expienia, czyli np. w twojej wsi, Dzieki temu system antycheatowy myśli że tak naprawde na wsi u Siebie zlapales pokemona

17.png

Opublikowano

Panowie, mozna ustawic jakos zeby transferowal pokemony z mniejsza iloscia cp? Wlasnie oddal mi 1300cp a zostawil 500.. 

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Opublikowano

Panowie, mozna ustawic jakos zeby transferowal pokemony z mniejsza iloscia cp? Wlasnie oddal mi 1300cp a zostawil 500.. 

bo zostawił ci po najlepszym IV, nie wiem czy wiesz ale twój 1300cp może być słąbszy niż 600, bo ma c*****e IV

to błąd, że ludzie myślą, że czym więcej CP tym jest lepszy :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...