Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TuringBot - Dzienny limit pokestopów/pokemonów - Najbardziej bezpieczny bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swoja droga macie jakies dobre koordy w polsce po za Warszawą, gdzie leci dobry exp? Ja tam mam ustawione i 30k/h :/

A gdzie masz ustawione w Wawce, ze po 30k/h leci? Mi 18k/h na Starym Mieście. ;_;

Moim zdaniem nie warto kombinować, 30k/h to nie jest źle, jak będzie coś więcej to mogą bany polecieć.

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Swoja droga macie jakies dobre koordy w polsce po za Warszawą, gdzie leci dobry exp? Ja tam mam ustawione i 30k/h :/

A gdzie masz ustawione w Wawce, ze po 30k/h leci? Mi 18k/h na Starym Mieście. ;_;

Moim zdaniem nie warto kombinować, 30k/h to nie jest źle, jak będzie coś więcej to mogą bany polecieć.

W jakimś parku nie daleko białego domu, nie pamiętam gdzie dokładnie nie chce mi sie teraz sprawdzać :D

Ci powiem jest źle, bo teraz mam 24k :D A czytałem, że ludzie po 100k wyciągali

Opublikowano
[23:02:28] () JSON Exception: Invalid JavaScript property identifier character: ". Path 'RecycleSettings', line 125, position 15.

[23:02:28] () This is your first time running this bot - Please edit the auth.json and config.json files in the Config directory...

O co chodzi? 

ptc

Opublikowano

[23:02:28] () JSON Exception: Invalid JavaScript property identifier character: ". Path 'RecycleSettings', line 125, position 15.
[23:02:28] () This is your first time running this bot - Please edit the auth.json and config.json files in the Config directory...
O co chodzi? 
ptc

Musisz pozmieniać dane w auth.json i config.json w folderze Config. 

Opublikowano
{

"AuthType": "ptc",

"GoogleRefreshToken": "",

"GoogleUsername": null,

"GooglePassword": null,

"PtcUsername": Login,

"PtcPassword": TutajHaslo,

"UseProxy": false,

"ProxyLogin": null,

"ProxyPass": null,

"ProxyUri": null

}

Co tu zmienić? 

Opublikowano

{
  "PtcUsername": Login,
  "PtcPassword": TutajHaslo,
}
Co tu zmienić? 

Tam gdzie login i hasło musisz dodać "

Czyli:

{
  "PtcUsername": "Login",
  "PtcPassword": "TutajHaslo",
}
Opublikowano

mam pytanie odnośnie spinera, czy w obecnej konfiguracji jest prawidłowo wyłączony?

nie widzę żeby w logach pokazywało mi że go używa, 

"SnipeSettings": {
    "SnipeAtPokestops": true,
    "SnipeIgnoreUnknownIv": true,
    "UseTransferIvForSnipe": false,
    "MinPokeballsToSnipe": 20,
    "MinPokeballsWhileSnipe": 5,
    "UseSnipeLocationServer": true,
    "UsePokeSnipersLocationServer": false,
    "SnipeLocationServer": "localhost",
    "SnipeLocationServerPort": 16969,
    "SnipeRequestTimeoutSeconds": 10
Opublikowano

mam pytanie odnośnie spinera, czy w obecnej konfiguracji jest prawidłowo wyłączony?

nie widzę żeby w logach pokazywało mi że go używa, 

"SnipeSettings": {
    "SnipeAtPokestops": true,
    "SnipeIgnoreUnknownIv": true,
    "UseTransferIvForSnipe": false,
    "MinPokeballsToSnipe": 20,
    "MinPokeballsWhileSnipe": 5,
    "UseSnipeLocationServer": true,
    "UsePokeSnipersLocationServer": false,
    "SnipeLocationServer": "localhost",
    "SnipeLocationServerPort": 16969,
    "SnipeRequestTimeoutSeconds": 10

Tak, ale dla świetęgo spokoju polecam jeszcze zmienić SnipeAtPokestops i UseSnipeLocationServer na false

ps. ma ktoś ciekawe miejsce w PL gdzie leci minimum 15K/H przy 15K/H? Obecnie botuje gdzieś na wwa, ale wyciągam tylko 10K/H ( dużo pokestopów, ale bardzo mało poksów obecnie na tych współ )

Opublikowano

"DefaultLatitude": 52.2420554,
 "DefaultLongitude": 21.0522026,
  "DefaultAltitude": 11.0,

52.2500337, 21.0092832

Tutaj mi leci 18k (bez włączonej ewolucji) i 30k (z włączoną ewolucją). :) Przy speedzie 12km/h.

Opublikowano

tak czy tak dostanie kazdy z was bana niantic wykryje to bo nie jest mozliwe zeby bic 25 lv w tydzien  polecam kazdego bota ale tak 10 k/h mam juz 31 lv i jechałem na kazdym bocie i ani 1 bana i 10/h dziennie bot działa 24/h wiec 240 tysiecy expa i mam po 1000 cukierków wiekszosci poxów :P i 910 monet :D naprawde nie polecam 20 tysiecy expa +  10 15 tak i 15 jajek i na razie moge zrobic 842 ewolucje wiec izi  a gram od lipca :D

Opublikowano

tak czy tak dostanie kazdy z was bana niantic wykryje to bo nie jest mozliwe zeby bic 25 lv w tydzien  polecam kazdego bota ale tak 10 k/h mam juz 31 lv i jechałem na kazdym bocie i ani 1 bana i 10/h dziennie bot działa 24/h wiec 240 tysiecy expa i mam po 1000 cukierków wiekszosci poxów :P i 910 monet :D naprawde nie polecam 20 tysiecy expa +  10 15 tak i 15 jajek i na razie moge zrobic 842 ewolucje wiec izi  a gram od lipca :D

Naucz się pisać bo nie można zrozumieć Twojej wypowiedzi. Wiesz co to są kropki ?

Opublikowano

Naucz się pisać bo nie można zrozumieć Twojej wypowiedzi. Wiesz co to są kropki ?

a w dupie mam kropki

Opublikowano

przecież jest coś takiego ze po jak odczekasz ileś to mozna miec więcej pokestopów

No jak widać nie działa. Moje konto miało takiego softa długo (próbowałam kręcić pokestopami, nie ruszać konta kilka dni - nic nie dawało), a potem wyłapało perma. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...