Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TuringBot - Dzienny limit pokestopów/pokemonów - Najbardziej bezpieczny bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od was czy konfigurować urządzenie czy nie, bezpieczniej jest tak.

Chodzi ci o to?

Kod

{

"DeviceSettings": {

"DeviceId": "a280819a30367XXX",

"AndroidBoardName": "unknown",

"AndroidBootLoader": "unknown",

"DeviceBrand": "motorola",

"DeviceModel": "Xoom",

"DeviceModelIdentifier": "Motorola Xoom_94c1f6",

"DeviceModelBoot": "unknown",

"HardwareManufacturer": "motorola",

"HardWareModel": "Xoom",

"FirmwareBrand": "unknown",

"FirmwareTags": "test-keys",

"FirmwareType": "eng",

"FirmwareFingerprint": "motorola/motorola_unknown/4badb3/:user/e2cd5"

},

Coś tu jeszcze wpisać czy tak wystarczy? Przydałby się jakiś generator.

Ponawiam do @1361622928-U485574.pngLithev

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co tutaj chodzi? 

http://screenshot.sh/m3GkK0g5kxbQy

Masz snipera włączonego - za to można perma wyłapać (zbiera poki z lokacji np. USA, Japonia itp.).

Ustawiłem : UseSnipeLocationServer:  true  

I już mi tego nie pokazuje

No to ciekawe bo jak się nie chce z tego korzystać to powinno być false (ja mam na false wszystko co ze sniperem).

Miałem false ustawione to właśnie mi to wyskakiwało ...

Opublikowano

a co tutaj chodzi? 

Masz snipera włączonego - za to można perma wyłapać (zbiera poki z lokacji np. USA, Japonia itp.).

No to ciekawe bo jak się nie chce z tego korzystać to powinno być false (ja mam na false wszystko co ze sniperem).

No ja mam na false jak pisałem i tego nie mam. Na logikę przetłumacz sobie UżyćSnipeLokacjiSerwera? Prawda/Fałsz? Może miałeś coś jeszcze/coś innego na true.

Opublikowano

a co tutaj chodzi? 

No ja mam na false jak pisałem i tego nie mam. Na logikę przetłumacz sobie UżyćSnipeLokacjiSerwera? Prawda/Fałsz? Może miałeś coś jeszcze/coś innego na true.

A pomożesz podesłać swój plik config?

Opublikowano

Jak cos to wyzej wyslalem caly config. Kompletnie nie mam pojecia co jest nie tak

Opublikowano

Jak cos to wyzej wyslalem caly config. Kompletnie nie mam pojecia co jest nie tak

auth masz ok, albo masz konto zablokowane (sprawdź np. w Noxie/komórce), albo przekombinowałeś w config (za dużo w tym wszystkiego by to analizować, podaj co zmieniałeś) - jakby co zrób od nowa i nie kombinuj za bardzo w configu.

No a jesteś pewny ze na bank nie masz weryfikacji dwuetapowej włączonej w koncie google?

Opublikowano

Tak jestem pewny. Zmienilem tylko lokalizacje i wylaczylem snipe nic wiecej a konto dziala

Opublikowano

" Dostosowuje się on również do dziennych limitów wprowadzonych przez Niantic Labs, czyli po złapaniu 1k pokemonów oraz 2k pokestopów sam się wyłącza! "

Czy jeśli zresetowałem bota ten limit się odnawia czy ciągle nalicza ?

Opublikowano

Tak jestem pewny. Zmienilem tylko lokalizacje i wylaczylem snipe nic wiecej a konto dziala

No to najlepiej zrób od nowa bo może gdzieś jakiś przecinek niechcący ci się wstawi, a to łatwo przegapić. Ja akurat korzystam z konta "ptc". Może ten bot ma z "google" problem?

Sprawdzałeś konto na tym samym IP? Może masz bana na IP?

Jakby co tu jest prostszy bot ale raczej mniej bezpieczny:

http://pokebot.ninja/thread-1.html

Sprawdź sobie na nim czy jest ok, bo tu konto google działa na bank.

tu link bezpośredni do bota: http://www115.zippyshare.com/v/lfWUKYti/file.html

Bardzo fajny za to jest do zarządzania pokemonami. Wymaga najnowszej javy.

Opublikowano

mam problem jak wlaczam bota (wypelnilem już caly auth i config, korzystam z konta gogle) to pokazuje mi się napisac: you need to properly configure your gogle username using quotations. jakies rady?

Opublikowano

mam problem jak wlaczam bota (wypelnilem już caly auth i config, korzystam z konta gogle) to pokazuje mi się napisac: you need to properly configure your gogle username using quotations. jakies rady?

Musisz dodać "" w username i password np:

"GoogleUsername":"xxx",
"GooglePassword":"xxx",
Opublikowano

Ktos mi powie jak wypelnic lokalizacje dla np. Warszawy? Bo chyba źle wypełniłem i mi pokazuje coś takiego:

[11:37:40] Incubator status: 2.02km left
[11:37:40] Incubator status: 9.17km left
[11:37:41] No usable PokeStops found in your area. Increase your maximum walking distance and make sure you're not IP banned!
Opublikowano

O co chodzi ? 

Pomóżcie 

https://zapodaj.net/66862acc9b88c.png.html

Reinstaluj bota, wywala ci jakiś błąd, źle masz ustawiony config.

Mam rozumieć że dostanie softbana jest rownoznaczne z permem w przyszlosci? Bo w koncu w logach pokazalo ze czitowalem.

Niantic nie widzi że jesteś cheaterem jeżeli zachowujesz sie jak normalny człowiek. Np. Chodzisz po 15km/h, masz te same ip z tego samego kraju w którym farmisz lub expisz nie daleko twojego miejsca pobytu, wtedy nic Ci nie mogą zrobić bo po logach nie sprawdzą czy jesteś botem czy zwykłym graczem.

Ktos mi powie jak wypelnic lokalizacje dla np. Warszawy? Bo chyba źle wypełniłem i mi pokazuje coś takiego:

[11:37:40] Incubator status: 2.02km left
[11:37:40] Incubator status: 9.17km left
[11:37:41] No usable PokeStops found in your area. Increase your maximum walking distance and make sure you're not IP banned!

33 linijka w config.json:

"DefaultLatitude": 40.790535000000006, <--- zmień na 52.22967560
    "DefaultLongitude": -73.959154, <--- zmień na 21.01222870
    "DefaultAltitude": 8.0, 

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Mam rozumieć że dostanie softbana jest rownoznaczne z permem w przyszlosci? Bo w koncu w logach pokazalo ze czitowalem.

Teraz kto wie, pewnie tak, bo wcześniej mniejsza ilość ludzi brała się za czity i ogólnie były tylko te softy, potem dodali inne rodzaje i kto wie jak to jest obecnie. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...