Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Jak zrobic zeby usunal all poki ponizej 1500 ? Ponawiam pytanie

Wyrzucasz wszystkie z   "PokemonsNotToTransfer": [ , "KeepPokemonsThatCanEvolve": false, wyłączasz priorytet IV ponad CP , "KeepMinCp": 1500, i jeszcze   "KeepMinDuplicatePokemon": 0

Mam pytanie jak wpisać hasło oraz login do google jak to ma wyglądać gdzie " a gdzie spacja lub coś ?

Normalnie w apostrofach np:

{

"AuthType": "google",

"GooglePassword": "haslo",

"GoogleRefreshToken": null,

"GoogleUsername": "login

"PtcPassword": null,

"PtcUsername": null

}

.

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego lapie mi pokemony a tak naprawde ich nie mam w ekwipunku???

[17:29:15] (PKMN) (CatchFlee) | (Normal) Slowbro Lvl: 19 CP: (1304/1409) IV: 47.00% | Chance: 13.74% | 65.22m dist | with a UltraBall (153 left). |

Pasjonat
Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego lapie mi pokemony a tak naprawde ich nie mam w ekwipunku???

[17:29:15] (PKMN) (CatchFlee) | (Normal) Slowbro Lvl: 19 CP: (1304/1409) IV: 47.00% | Chance: 13.74% | 65.22m dist | with a UltraBall (153 left). |

CatchFlee jest jak ci ucieknie :p

.

Opublikowano

"(CatchFlee)" faktycznie ma dużo wspólnego ze złapaniem.

Opublikowano

@!matis!

hasła wpisujesz w cudzysłowie i zwróć uwagę, że w wersji 0.4 jest pierw hasło potem login

Zapodaje mój config może komuś sie przyda 85-110 k exp/h

cofing wurzyca wszystkie pokemony poniżej 700 CP bez względu jakiego rodzaju jest pokemon  i automatycznie robi ewolucje Drowzee po czym wyrzuca Hypno < 1600 CP

Wczoraj jeszcze elegancko chodził snpie i było 200-300 expa na godzine, ale dzisiaj już nie działa ;/

f15d4ebd9005f.jpg

Brum brum..

Opublikowano

Jak zrobic zeby usunal all poki ponizej 1500 ? Ponawiam pytanie

Wyrzucasz wszystkie z   "PokemonsNotToTransfer": [ , "KeepPokemonsThatCanEvolve": false, wyłączasz priorytet IV ponad CP , "KeepMinCp": 1500, i jeszcze   "KeepMinDuplicatePokemon": 0

Mam pytanie jak wpisać hasło oraz login do google jak to ma wyglądać gdzie " a gdzie spacja lub coś ?

Normalnie w apostrofach np:

{

"AuthType": "google",

"GooglePassword": "haslo",

"GoogleRefreshToken": null,

"GoogleUsername": "login

"PtcPassword": null,

"PtcUsername": null

}

Dzięki za ten przykład, bo dawałem , na login xD teraz działa

Opublikowano

"TranslationLanguageCode": "en",

na 

"TranslationLanguageCode": "pl",

Dziękuje bardzo. Teraz mam do ciebie pytanko. Takie robienie kont pod sprzedaż na allegro opłaca się? Jaka najlepsza lokalizacja żeby to konto które kupi kupujący nie dostało bana? ;P

ZBIERAM ---

Opublikowano

na 

Dziękuje bardzo. Teraz mam do ciebie pytanko. Takie robienie kont pod sprzedaż na allegro opłaca się? Jaka najlepsza lokalizacja żeby to konto które kupi kupujący nie dostało bana? ;P

nie wiadomo jeszcze jak z banami, coś tam czytałem z 2 dni temu, że oznaczają cheaterów i ich mają banować, ale nie wiem czy to prawda ;v

bo narazie są tylko softbany ;p

Opublikowano

Do teraz bot hulał ale w tym momencie pokazuje mi, że mam full inventory i nie może zrobić transferu ze słabszych pokemonów :O

Opublikowano

na 

nie wiadomo jeszcze jak z banami, coś tam czytałem z 2 dni temu, że oznaczają cheaterów i ich mają banować, ale nie wiem czy to prawda ;v

Czy ten bot zatrzymuje się po jakimś czasie? bo przed chwilą tak zrobił. w oknie mialem 0h 10m a po 0h 0m koniec i bot nic nie robił (Advance in 0h 0m) Jak to zmienić? bo chciałbym pojechać do sklepu ;p

ZBIERAM ---

Opublikowano

na 

Pewnie tak będzie, Dziwne żeby normalny człowiek wyrzucił z eq 5 róznego itemu w ciągu 2 sekund, Pewnie oznaczone beda i banik

Jest w configu coś na temat używania jajek tych do expa ? Bo nie widze opcji 

Jest jest, poszukaj dobrze :)

17.png

Opublikowano

Aktualnie ceny na allegro już są takie, że dużego sensu to nie ma (rownież jest dużo takich ofert)+ jak zaczną dawać permy to powodzenia jak ludzie będą chcieć zwroty 

http://doladujfon.pl/ - Darmowe doładowania, losuj z nami.

Opublikowano

Aktualnie ceny na allegro już są takie, że dużego sensu to nie ma (rownież jest dużo takich ofert)+ jak zaczną dawać permy to powodzenia jak ludzie będą chcieć zwroty 

Oki, teraz mi powiedz jak zrobić żeby ten bot działał ciągle. Bo mam jakiś czas Advance in 0h i np 5m po tym bot przestaje pracować a chce jechać do sklepu i mieć go włączonego.

ZBIERAM ---

Opublikowano

Oki, teraz mi powiedz jak zrobić żeby ten bot działał ciągle. Bo mam jakiś czas Advance in 0h i np 5m po tym bot przestaje pracować a chce jechać do sklepu i mieć go włączonego.

Chyba jest to zależne od wersji którą masz. mi raz ciągnął kilka h bez przerwy a teraz mam aktualnie po ok pol h postój.

http://doladujfon.pl/ - Darmowe doładowania, losuj z nami.

Opublikowano

Źle skonfigurowany, Mi przez cala nocke szedł, dopoki nie wyłaczyłem

17.png

Opublikowano

co muszę zmienić żeby całą nockę np ciągnął?

ZBIERAM ---

Opublikowano

@!matis!

hasła wpisujesz w cudzysłowie i zwróć uwagę, że w wersji 0.4 jest pierw hasło potem login

Zapodaje mój config może komuś sie przyda 85-110 k exp/h

cofing wurzyca wszystkie pokemony poniżej 700 CP bez względu jakiego rodzaju jest pokemon i automatycznie robi ewolucje Drowzee po czym wyrzuca Hypno < 1600 CP

Wczoraj jeszcze elegancko chodził snpie i było 200-300 expa na godzine, ale dzisiaj już nie działa ;/

http://www34.zippyshare.com/v/5QpJEvzi/file.html

f15d4ebd9005f.jpg

dzieki, 120-140k/h tylko kordy zmieniłem na sydney bo lepiej mi leci
Opublikowano

Dobrze poustawiać w configu :P U mnie ostatnio co chwilę wywalało crashe, a teraz po aktualizacji NecroBota i minimalnych zmianach w configu wszystko chodzi jak trzeba.

Opublikowano

co muszę zmienić żeby całą nockę np ciągnął?

Wrzuć mi tutaj config, to ci znajde błąd i ewentualnie go usunę

17.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...