Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

{

"AuthType": "Ptc",

"GooglePassword": null,

"GoogleRefreshToken": null,

"GoogleUsername": null,

"PtcPassword": "login",

"PtcUsername": "Haslo111"

}

tak to wygląda

To jest złe. Login i hasło są odwrotnie :D 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Bot zamiast normalnych pokeballi uzywa ultraballi. Spotkał ktoś się z czymś takim ? Proszę o pomoc.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Bot zamiast normalnych pokeballi uzywa ultraballi. Spotkał ktoś się z czymś takim ? Proszę o pomoc.

Ultra balli i tak jest mało, a bot oblicza, które balle mają największą szansę na złapanie. Jak się skończą to zacznie innych używać ;D No niestety, ale czym wyższy lvl, tym trudniej łapać pokemony :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Od razu mówię, że chwilę szukałem odpowiedzi na moje pytanie ;)

Ta funkcja "ItemRecycleFilter" w ogóle nie działa.

np. 

{
      "Key": "itemRazzBerry",
      "Value": 50
    },

jednak gdy plecak zapełni się w 90%. Bot usuwa PokeBalle mimo, że jest ustawione

"TotalAmountOfPokeballsToKeep": 100,

a mam ich ok. 30, zamiast RazzBerrys, których mam ok. 100.

Wie ktoś o co chodzi?
Opublikowano

Coś nowego w wersji 5.0 ? Oprócz ładniejszego configu?

@ Edit : Bot używa tylko UltraBalli nawet na Caterpie. Wcześniej normalnie łapał PokeBollami na tym lvl-u.

@ Edit : Bot leci od najlepszego pokebolla. Jak nie Ultra to Great

Opublikowano

Ja dostałem informację, że niby ten bot nie łapie legendarnych i rzadkich pokemonów, to prawda? Czy można jakoś ustawić aby je zbierał?

Wszystko da się ustawić. :)

graphic.png

Opublikowano

Poda ktoś config do najnowszej wersji, głównie by transferował pokemony duplikaty a najmocniejsze z duplikatu zostawiał, nie usuwał przedmiotów, sam dodawał jajka do inkubatora i uruchamial lucky egga? I żeby nie evoulował pokemonów.

Opublikowano

Ja dostałem informację, że niby ten bot nie łapie legendarnych i rzadkich pokemonów, to prawda? Czy można jakoś ustawić aby je zbierał?

Wszystko da się ustawić. :)

Powiesz jak?

Pasjonat
Opublikowano

Czy ktos mi wytlumaczy kilka opcji? 

"  "UpgradePokemonCpMinimum": 1000.0,

"UpgradePokemonIvMinimum": 95.0,"               Czy to znaczy ze bedzie mi je ulepszal jesli maja wiecej niz 1k cp i IV wiecej jak 95%?

"AmountOfTimesToUpgradeLoop": 5,
  "GetMinStarDustForLevelUp": 5000,                             Tego to jzu wogole nie rozumiem

Jaka najlepsza predkosc? Jest ustawione na 15 km/h

"EvolveAboveIvValue": 95.0, To znaczy ze ewoluuje mi kazdego ktory ma takie IV? jak to wylaczyc?

Da sie jakos zwiekszyc to okienko, w którym uruchamia sie necrobot?

1. Tak, ale tylko jak masz włączoną opcję ulepszania- useless i tak.

2. Nie spamuje ci stanem eq co każdy odwiedzony pokestop tylko co 5

3. Ludzie na 50-100 nawet latają, im szybciej tym więcej expa, ale gdy masz ustawiony delay na akcje może ci skipować jakes pokemony/stopy

4. obok chyba było coś o ewolucji, które defaultowo jest false i i tak tego nie ulepsza

5. tak, prawym> trzecia zakładka "układ" i wpisujesz  wysokość i szerokość (np: 1920 na 1080) albo po kilkadziesiąt pixeli mniej, żeby się na okienkowym zmieściło

Posłuchajcie mam problem z P/H, nie wiem od czego to zależy, ale jak np. zrobie nowe konto to od razu mam ponad 100 P/H, ale po jakimś czasie to spada do 60 P/H i potem już do 30/40 P/H. Dlaczego tak się dzieje, a nie jest ciągle 100 P/H? Wie ktoś?

Tak działa średnia, na początku złapiesz szybko kilka i masz dużą, a z czasem spada jak mniej łapiesz. Równie dobrze może ci transferować na początku pokemony i mieć chujową średnią a potem ci wzrośnie.

Ultra balli i tak jest mało, a bot oblicza, które balle mają największą szansę na złapanie. Jak się skończą to zacznie innych używać ;D No niestety, ale czym wyższy lvl, tym trudniej łapać pokemony :)

Nie prawda, po prostu w configu musisz wpisać CP pokemona na użycie każdego pokeballa- podawałem parę stron temu. Defaultowo po aktualizacji masz po 0 na każdy ball i łapie każdego pokemona ultraballami.

.

Opublikowano

Potrzebne mi są dwie funkcje do ustawienia

- Usuwanie duplikatów i pozostawienie najlepszego z nich

- Chciałbym, żeby bot nie usuwał Pokemonów mocniejszych niż np 1500, bez względu na IV.

Opublikowano
http://www86.zippyshare.com/v/F469k1CL/file.html

Config pana który mówił że wyciąga 200k.

Zmiany:

-Eevee i Pikachu nie przemienia na cukierki.

-Usuwa all poki poniżej 500CP   Za to odpowiada ta opcja    "KeepMinCp": 500,

-100km/h

-jak jest możliwych 30 evolucji to odpala LuckyEgg i je przeprowadza [Opcje była chyba OOF]

To co było:

-Tokyo

-Jajak ida do inhibiorów

wiecej kilka stron wcześniej :P

Opublikowano

Mam problem, ustawiam by robiło evo a tylko daje info ze sa np mozliwych 80 evo | 1 evo potrzebna by zaczac masowe. I tutaj juz probowalem chyba wszystkich opcji, wszelkie opcje zwiazane z evo na true, a dalej ich nie roi

Pasjonat
Opublikowano

Potrzebne mi są dwie funkcje do ustawienia

- Usuwanie duplikatów i pozostawienie najlepszego z nich

- Chciałbym, żeby bot nie usuwał Pokemonów mocniejszych niż np 1500, bez względu na IV.

1. "KeepMinDuplicatePokemon": 1,

2. "KeepMinCp": 700 +  "PrioritizeIvOverCp": true,

.

Opublikowano

"UpgradePokemonIvMinimum": 95.0,"               Czy to znaczy ze bedzie mi je ulepszal jesli maja wiecej niz 1k cp i IV wiecej jak 95%?

"GetMinStarDustForLevelUp": 5000,                             Tego to jzu wogole nie rozumiem

"EvolveAboveIvValue": 95.0, To znaczy ze ewoluuje mi kazdego ktory ma takie IV? jak to wylaczyc?

3. Ludzie na 50-100 nawet latają, im szybciej tym więcej expa, ale gdy masz ustawiony delay na akcje może ci skipować jakes pokemony/stopy

4. obok chyba było coś o ewolucji, które defaultowo jest false i i tak tego nie ulepsza

5. tak, prawym> trzecia zakładka "układ" i wpisujesz  wysokość i szerokość (np: 1920 na 1080) albo po kilkadziesiąt pixeli mniej, żeby się na okienkowym zmieściło

Posłuchajcie mam problem z P/H, nie wiem od czego to zależy, ale jak np. zrobie nowe konto to od razu mam ponad 100 P/H, ale po jakimś czasie to spada do 60 P/H i potem już do 30/40 P/H. Dlaczego tak się dzieje, a nie jest ciągle 100 P/H? Wie ktoś?

Tak działa średnia, na początku złapiesz szybko kilka i masz dużą, a z czasem spada jak mniej łapiesz. Równie dobrze może ci transferować na początku pokemony i mieć chujową średnią a potem ci wzrośnie.

Nie prawda, po prostu w configu musisz wpisać CP pokemona na użycie każdego pokeballa- podawałem parę stron temu. Defaultowo po aktualizacji masz po 0 na każdy ball i łapie każdego pokemona ultraballami.

Że niby gdzie pisałeś o tych pokeball'ach ? Możesz powtórzyć , ja w configu znalazlem kiedy masterballa ma używać, a o reszcie 0.

Mam problem, ustawiam by robiło evo a tylko daje info ze sa np mozliwych 80 evo | 1 evo potrzebna by zaczac masowe. I tutaj juz probowalem chyba wszystkich opcji, wszelkie opcje zwiazane z evo na true, a dalej ich nie roi

"KeepPokemonsThatCanEvolve": true,

Jeśli masz że przy włączonym LuckyEggu to sprawdz ilość minimalną do rozpoczęcia evo.

"UseGreatBallAboveCp": 750,

"UseUltraBallAboveCp": 1000,

"UseMasterBallAboveCp": 1500,

"UseGreatBallAboveIv": 0,

"UseUltraBallAboveIv": 0

Mam i jak ustawić żeby łapało pokemony ponizej 750 zwykłymi?

Dzięki botowi mam już od 1 lvl   30 lvl,prędkość jaką ustawiłem to 150km/h i nie widzę z tym żadnych problemów:)

Może pomijać pokemony :P

Opublikowano

Mam problem, ustawiam by robiło evo a tylko daje info ze sa np mozliwych 80 evo | 1 evo potrzebna by zaczac masowe. I tutaj juz probowalem chyba wszystkich opcji, wszelkie opcje zwiazane z evo na true, a dalej ich nie robi

Opublikowano

Mam problem, ustawiam by robiło evo a tylko daje info ze sa np mozliwych 80 evo | 1 evo potrzebna by zaczac masowe. I tutaj juz probowalem chyba wszystkich opcji, wszelkie opcje zwiazane z evo na true, a dalej ich nie robi

"KeepPokemonsThatCanEvolve": true,

Jeśli masz że przy włączonym LuckyEggu to sprawdz ilość minimalną do rozpoczęcia evo.

Opublikowano
http://www86.zippyshare.com/v/F469k1CL/file.html

Config pana który mówił że wyciąga 200k.

Zmiany:

-Eevee i Pikachu nie przemienia na cukierki.

-Usuwa all poki poniżej 500CP   Za to odpowiada ta opcja    "KeepMinCp": 500,

-100km/h

-jak jest możliwych 30 evolucji to odpala LuckyEgg i je przeprowadza [Opcje była chyba OOF]

To co było:

-Tokyo

-Jajak ida do inhibiorów

wiecej kilka stron wcześniej :P

200k XDD chyba 50 gówniany config

Pasjonat
Opublikowano

"UseGreatBallAboveIv": 0,

"UseUltraBallAboveIv": 0

Mam i jak ustawić żeby łapało pokemony ponizej 750 zwykłymi?

skoro masz great >750 i ultra >1000 powinno łapać <750 normalnymi, mi tak działa ;x, i skąd masz używanie powyżej IV? u mnie w configu tego nie ma xD - może przez to

Za ewolucje odpowiada samo "EvolveAllPokemonWithEnoughCandy": true, - powinno normalnie działać. Wyłączałem to i zbierało mi cukierki, potem daję na true i dodaje pidgeye i rataty do  "PokemonsNotToTransfer": [ - zbiera mi dużo pokemonów i zmieniam znowu na true i masowo ulepszało mi pokemony + jajko gdy masz ustawione "UseLuckyEggsMinPokemonAmount": 60, "UseLuckyEggsWhileEvolving": false,

.

Opublikowano

"UseGreatBallAboveIv": 95,

"UseUltraBallAboveIv": 100,

"UseGreatBallBelowCatchProbability": 0.3,

"UseUltraBallBelowCatchProbability": 0.2,

"UseMasterBallBelowCatchProbability": 0.05,

to że ustawi się łapanie ballami na Cp nic nie da, trzeba zmienić te 3 ww opcje z prawdopodobienstwem złapania. 0.3 to znaczy ze jak jest szansa złapania od 21 do 30 to uzywa great balla a ultrta balla uzyje jak bedzie szansa zlapania od 0,05% do 20%

Opublikowano

Od razu mówię, że chwilę szukałem odpowiedzi na moje pytanie ;)

Ta funkcja "ItemRecycleFilter" w ogóle nie działa.

np. 

{
      "Key": "itemRazzBerry",
      "Value": 50
    },

jednak gdy plecak zapełni się w 90%. Bot usuwa PokeBalle mimo, że jest ustawione

"TotalAmountOfPokeballsToKeep": 100,

a mam ich ok. 30, zamiast RazzBerrys, których mam ok. 100.

Wie ktoś o co chodzi?

Pomoże ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...