Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak

To coś się zdymało i przestał się logować mimo poprawnych danych..

Bo przy update'cie config się zmienia na nowy, nienaruszony plik configu, czyli tak jakby resetuje do domyślnych danych. Wprowadź po prostu wszystko na nowo.

Opublikowano

A co się zmieniło w update? Bo widze, że jest 3x mniej plików i plik config się zmienił.

@Edit - Na górze okna zbyt wszystko opisane, lepiej było wcześniej gdzie wszystko było w skrócie, a tak to musze rozwijac okno by widzieć all informacje :(

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wyskakuje przy logowaniu ptc: Account not verified.. Exiting

Plik Auth się zmienił i od nowa musisz passy podać ;)

Zmieniła się kolejność. Najpierw password a później username, nie zauważyłem tego :O

Duży change log w najnowszym patchu.

Ktoś może dokładniej wytłumaczyć jak działa ten cały sniping w tym bocie?

Opublikowano

Mam 2 pytania:

1. Znacie może najlepsze kordy do expu w Polsce?

2. Co jakiś czas wywala mi okienko, że program przestał działać i się wyłączył, da się to jakoś naprawić, by tak się nie działo?

Ponawiam pytanie

Źle skonfigurowany plik Auth lub Config . Haslo i login w " " po wszystkim  przecinek. login "login" ,

Opublikowano

Mam 2 pytania:

2. Co jakiś czas wywala mi okienko, że program przestał działać i się wyłączył, da się to jakoś naprawić, by tak się nie działo?

Ponawiam pytanie

Źle skonfigurowany plik Auth lub Config . Haslo i login w " " po wszystkim  przecinek. login "login" ,

No chyba gdyby tego nie było, to by mnie nawet nie zalogowało .... 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Mam 2 pytania:

Ponawiam pytanie

W jakim momencie wyrzuca ci okno ???

Opublikowano

Mam 2 pytania:

Ponawiam pytanie

W jakim momencie wyrzuca ci okno ???

To się dzieje raz na kilka h, a wiesz jak na noc zostawiam to szkoda mi by było jakby np. o 3 nagle przestał działać :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Podzielcie się tymi miejscówkami gdzie macie tyle expa :) i jaką macie odległość maksymalnej podróży :) PS. Tak odpaliłem se na nowo po update żeby obczaić jak działa i wyjebało mi Dragonite po 3k i inne :D :D 

Opublikowano

Podzielcie się tymi miejscówkami gdzie macie tyle expa :) i jaką macie odległość maksymalnej podróży :) PS. Tak odpaliłem se na nowo po update żeby obczaić jak działa i wyjebało mi Dragonite po 3k i inne :D :D

Pewnie IV miałeś małe w tych pokach niżeli ustawione.

Ja mam 95% IV i np. wyjebalo mi snorka 2.7 a zostawilo 1.9 ktory ma 100% IV.

Opublikowano

czy istnieje bot na "gymy" .. dziś trenowałem jednego gyma by wpuścić tam znajomych. gdy dochodziłem do 12 tysięcy  zaczęło spadać i było widać że ktoś walczy.. ale wokoło nikogo nie było w zasięgu. Gym na plaży nad rzeką, teren otwarty...

ktoś coś wie?

Opublikowano

czy istnieje bot na "gymy" .. dziś trenowałem jednego gyma by wpuścić tam znajomych. gdy dochodziłem do 12 tysięcy  zaczęło spadać i było widać że ktoś walczy.. ale wokoło nikogo nie było w zasięgu. Gym na plaży nad rzeką, teren otwarty...

ktoś coś wie?

Na PC można przejmować gymy używając emulator androida.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...