Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Program necrobot.exe przestał działać. Dlaczego tak jest? :P Uruchamiam jako administrator.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Program necrobot.exe przestał działać. Dlaczego tak jest? :P Uruchamiam jako administrator.

Też tak mam czasami :(

Czy ktoś ma teraz problemy z zalogowaniem się, albo ma o wiele mniej expa na godzinę? Bo mi jedno konto się ciągle próbuj zalogować, a na drugim jest o połowę mniej expa niż zwykle :(

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

A pytanie mam :

Jak zrobić tak, żeby pokemony które mają przykładowo mniej niż 300 CP szły na transfer ?

Opublikowano

A pytanie mam :

Jak zrobić tak, żeby pokemony które mają przykładowo mniej niż 300 CP szły na transfer ?

w configu

"KeepMinCp": 300,

graphic.png

Opublikowano

Ciekawe, smigam na 7km/h na głównym koncie, a i tak dostaje tego bana lol

Bana się dostaje nie za szybkie chodze, a za nagłe przeteleportowanie do innego kontynentu :D Chodzić możesz nawet po 300 km/h, ale jak się przeteleportujesz np. do Japonii to softban będzie, ale przecież to nic nie robi bo i tak zaraz się odbanuje

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ciekawe, smigam na 7km/h na głównym koncie, a i tak dostaje tego bana lol

Bana się dostaje nie za szybkie chodze, a za nagłe przeteleportowanie do innego kontynentu :D Chodzić możesz nawet po 300 km/h, ale jak się przeteleportujesz np. do Japonii to softban będzie, ale przecież to nic nie robi bo i tak zaraz się odbanuje

Właśnie nie, mój bot jest w nowym jorku, zostawiany sam na kilka godzin co jakiś czas zbiera bana, tepa się sam ? Sprawdze configa zaraz

7km/h

"Teleport": false,

Czas pomiedzy akcjami 7 sekund

Jak na człowieka przystało, a i tak zbieram softa

Chyba że ewentualnie tylko pisze soft, a jakiś poprostu bug że nie zebrało

17.png

Opublikowano

Właśnie nie, mój bot jest w nowym jorku, zostawiany sam na kilka godzin co jakiś czas zbiera bana, tepa się sam ? Sprawdze configa zaraz

7km/h

"Teleport": false,

Czas pomiedzy akcjami 7 sekund

Jak na człowieka przystało, a i tak zbieram softa

Chyba że ewentualnie tylko pisze soft, a jakiś poprostu bug że nie zebrało

Czasami dzieje się tak kiedy mapy na serwerach gry głupieją, z mapy wtedy znikają pokestopy, są one jednak w pamięci bota, który próbuje nimi kręcić, a jako że nic wtedy nie wypada to uznaje to za softban.

Opublikowano

@up zmieniasz hasło Gmail :D albo hasło PTC , wszystko sie da

Orientuje się ktoś jak działa Sniper w NecroBocie?

No właśnie mi chodzi o hasło PTC, bo logowałem się na stronce, ale nić takiego nie widziałem :(

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...