Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam uzytkowac - A o to dowod na email mi przyszlo "

Trainer,

Your account has been terminated.  Use of any other third-party software or app, including but not limited to scripts/apps, applications used to falsify your location, emulators, modified or unofficial software, and/or accessing Pokémon GO clients or backends in an unauthorized manner is considered cheating.

If you believe your account has been terminated in error, you may fill out this form.  Please consider your account permanently terminated unless we reply back to your appeal.

- NianticOps

Opublikowano

Ja dostałem takie coś:

"Dear Pokémon Trainer Club Member,

This email is to inform you that the email address associated with your Pokémon Trainer Club account has been changed. If this change was made in error or without your permission, please write us at [email protected] or visit pokemon.com/support.

Sincerely,
The Pokémon Company International"

Co to może być? Nic nie zmieniałem.

ZBIERAM ---

Opublikowano

Drogi Pokémon Trainer Członek Klubu,

Ten e-mail jest nam poinformować, że adres e-mail powiązany z kontem Pokémon Trainer klubu została zmieniona. Jeśli ta zmiana została dokonana w wyniku błędu lub bez Twojej zgody, napisz do nas na [email protected] lub odwiedzić pokemon.com/support.

Z poważaniem,
The Pokémon Company Międzynarodowa

google tłumacz

chyba zmieniłeś email albo coś

Opublikowano

Ja dostałem takie coś:

This email is to inform you that the email address associated with your Pokémon Trainer Club account has been changed. If this change was made in error or without your permission, please write us at [email protected] or visit pokemon.com/support.

Sincerely,

Zmieniłeś maila który jest powiązany z kontem Pokemon Go

Nie polecam uzytkowac - A o to dowod na email mi przyszlo "

Trainer,

Your account has been terminated.  Use of any other third-party software or app, including but not limited to scripts/apps, applications used to falsify your location, emulators, modified or unofficial software, and/or accessing Pokémon GO clients or backends in an unauthorized manner is considered cheating.

If you believe your account has been terminated in error, you may fill out this form.  Please consider your account permanently terminated unless we reply back to your appeal.

- NianticOps

Użytkowanie każdego bota grozi tym samym. 

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja dostałem takie coś:

Sincerely,

Tylko powiem ci że ja niczego nie zmieniałem! Jak odzyskać to konto? Próbowałem przez stronę to na tym mailu co mialem wczesniej nic nie istnieje - wiadomo jak ktoś zmienił. Jakiś inny sposób na odzyskanie konta?

ZBIERAM ---

Opublikowano

Ja dostałem takie coś:

Sincerely,

Tylko powiem ci że ja niczego nie zmieniałem! Jak odzyskać to konto? Próbowałem przez stronę to na tym mailu co mialem wczesniej nic nie istnieje - wiadomo jak ktoś zmienił. Jakiś inny sposób na odzyskanie konta?

Jak tylko Cie w Sosnowcu zobaczę w jakimś gymie od razu idzie Report!!!

Opublikowano

Ja dostałem takie coś:

Sincerely,

Jak tylko Cie w Sosnowcu zobaczę w jakimś gymie od razu idzie Report!!!

Zgłaszaj. Nie gram już w to. ;)

ZBIERAM ---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...