Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ściągnąłem tego bota up i ciągle mi wyskakuje komunikat "Konto niezweryfikowane, zamykam" wie ktoś może dlaczego ? 

Albo nie jest aktywowane, albo źle wpisałeś passy np. bez tych cudzysłowi "XYZ", albo wpisałeś odwrotnie login i hasło :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

ktos mi wytlumaczy jak to uruchomic? nie mam pliku .exe

Bo projekt Necro Bot jest zamknięty. Ten sam bot, tylko pod nowym kierownictwem to teraz PokeMobBot. Robi go ten sam zespół tylko pod nowym liderem. 

Opublikowano

Jakie problemy? Jego konfiguruje się identycznie jak Necro (opis na pierwszej stronie), nawet plik auth.json można sobie przekopiować bo tam się nic nie zmienia.

Opublikowano

Jakie problemy? Jego konfiguruje się identycznie jak Necro (opis na pierwszej stronie), nawet plik auth.json można sobie przekopiować bo tam się nic nie zmienia.

Never mind, zajebałem się w akcji i w pole haslo wpisalem login a login w haslo x0. Trybi

@ but imo dalej nie chce mnie polaczyc

[12:36:09] (BŁĄD) Serwery PTC najprawdopodobniej nie działają albo twoje dane są błędne. Spróbuj konta Google.

Opublikowano

Serwy padły.

Dalej ponawiam swoje pytanie;

Jak ogarnac aby transferowało wszystkie duplikaty? Nie mam ich w wyjątkach a mam po 20 sztuk takiego samego...

Opublikowano

no ale jesli nie mam pliku .exe. to jak to uruchomic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...