Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co z PokeStopami u was? :/ Ma ktoś problemy oprócz mnie?

zmień lokalizację. Ja miałem dzisiaj raz tak, że się pojawiłem w jednym mieście, potem poszedłem do innego, i po 10 min wróciłem do 1 miasta i już mi nie wykrywało xD Więc dopiero za jakiś czas możesz znów spróbować tam gdzie Ci teraz nie wykrywa, a w międzyczasie obczaj inne miejsca :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja mam ~100 000 expa na godzinę, bot działa.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

kituje ;D by musiał zbierać  ok 400 pokemonów na godzinę xD chyba ze ma odpalony dopalacz :D wtedy może zbierac ponad 100 k :D

edit : przy odpalonym boście mam teraz 140k expa na godzinę  i 240 pokemonow :P 

Pasjonat
Opublikowano

W tej aktualce lekko config się zmienił, doszło parę nowych opcji na końcu.

Polecam zmienić odrazu np: "UseGreatBallAboveCp": 800,  "UseUltraBallAboveCp": 1200, bo będzie wam każdego poka łapało ultraballami

.

Opublikowano

Panowie co jest? 5 godzin temu snipiło mi każdego poka co sekunde (po aktualizacji już) teraz odpalam pcta bot chodzi juz 10 minut i zbiera tylko to co po drodze zahaczy i distance po 60m max a wczesnniej po 15 pokow na minute mi lapalo z dystansem 12512617m

80248860681839076892.png

Opublikowano

You need to fill out ptc password and username in auth.json error taki mam a wpisalem w config auth wszystko jak nalezy :(

Wpisałeś login i hasło w cudzysłowiu? np.

"PtcUsername": "XYZZ",
 "PtcPassword": "1234567",

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

[10:08:02] This is your first start and the bot has generated the default config!
[10:08:02] We will now shutdown to let you configure the bot and then launch it again.

dobra poddaje sie z tym botem :(

Opublikowano

[10:08:02] This is your first start and the bot has generated the default config!

[10:08:02] We will now shutdown to let you configure the bot and then launch it again.

dobra poddaje sie z tym botem :(

Masz rację, bot nie jest dla Ciebie...

Może ktoś dać config bo ciągle spamuje mi ta informacja.

http://wstaw.org/w/444K/

Zwiększ zasięg chodzenia...

Opublikowano

Dlaczego w tych botach jest ciągle problem z transferowaniem? Jedne transferuje a innych już nie pomimo, że nie ma ich dodanych do PokemonsNotToTransfer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...