Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zapobiegnięcie double postom i refreshom przed 24h

Jakub

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pół roku pózniej....xD

Ogólnie bardzo fajny pomysł - czasami to nawet nie chodzi o to że ktoś umyślnie spami.

Nie chce nic mówić ale ten czas publikowania postów jest dla mnie strasznie nieprzejrzysty.

Mieszkam w UK i musze się zastanawiać czy działam w czasie Polskim, Brytyjskim czy kij wie jakim innym.

I niby ustawienie od tego jest, lecz odnoszę wrażenie że i tak niezależnie co ustawię to muszę i tak mieć na uwadzę czas w Polsce a nie u mnie.

Mała rzecz a cieszy :P

Jak najbardziej za!

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Chyba było nawet przez pewien czas w dawnych czasach to zrobione, a później znowu :D

Tak :P

Opublikowano

Skoro ktoś dodaje post chociażby pół godz po tym pierwszym (oczywiście posty autora jeden po drugim), to świadomie łamie regulamin. No bo rozumiem jeżeli to jest kwestia kilku minut to fakt, mogło mu się coś zwiesić czy coś. Jednak w innym przypadku to jest to jawne łamanie obowiązujących zasad. Jestem na nie.

229401491222156497913.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej za tak. Kilka kliknięć ACP, a forum będzie bardziej dostosowane, bo czasami dodają się same double przy problemach z netem.

wykończę cię jak podatki.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...