Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglby ktos screna z najlepszymi ustawieniami tego zapodac , bylbym wdzieczny , oczywiscie bez nickow i hasel , thx i pozdro

Opublikowano

Ja jak tylko mogłem od razu się przemieściłem z V6 na Necro bota, ten sam silnik, Necrobot ma duże wsparcie - coś nie działa? 30 minut i już leci poprawka. Config bardziej rozszerzony no i teraz dodali mega opcje snipepoke :D Polecam gorąco zamiast trudzić się z tym V6 jeszcze. W central parku NY na spokojnie jest minimum 100k expa/h

gowno leci a nie poprawka, nie dziala od 2h.

Ale co ty sie spinasz leszczu. OD 4 H jest dostępna nowa wersja, a ze nie potrafisz szukac to juz inna sprawa.

https://github.com/Ar1i/PokemonGo-Bot/tree/master/Builds%20Only

Niech ktoś rzuci skana.

@Edit

https://www.virustotal.com/de/file/2a1e0a1244e7b597ee8421e90ef297885b48116a1748fc242a24b95c3c798617/analysis/

narazie tamten nie dziala , uzywajcie tego z linku wyzej

Opublikowano

Panowie...powie mi ktos jak najlepiej "wykoksic" swojego poke...chodzi mi, ze jak mam np. charmandera to najlepiej dobic mu max cp i potem ewoluowac czy to bez znaczenia? szukalem takiej odpowiedzi, ale jakos nie moglem znalesc. :)

Opublikowano

Panowie...powie mi ktos jak najlepiej "wykoksic" swojego poke...chodzi mi, ze jak mam np. charmandera to najlepiej dobic mu max cp i potem ewoluowac czy to bez znaczenia? szukalem takiej odpowiedzi, ale jakos nie moglem znalesc. :)

Ulepszanie przed i po evolve nie ma różnicy, płacisz tyle samo, dostajesz tyle samo.

Co jest nie tak? Też tak macie?

dvimtw.jpg

Mam to samo, próbowałem z kilkoma lokalizacjami, złapało 3-4 pokemony i od nowa restart i przestało działać już całkiem.

Opublikowano

Ulepszanie przed i po evolve nie ma różnicy, płacisz tyle samo, dostajesz tyle samo.

dvimtw.jpg

Mam to samo, próbowałem z kilkoma lokalizacjami, złapało 3-4 pokemony i od nowa restart i przestało działać już całkiem.

A serwery Ptc są ok, więc ciekawe w czym problem? Ktoś pomoże?

@mam odpalone 4 boty 1 dziala, 2 raz dziala raz nie a 3 i 4 wcale, o co chodzi?

Opublikowano

Bez obrazy ale tylko randomy ulepszają przed ewolucją

główną zasadą jest inwestowanie w najlepszego poka a po ewolucji ataki się losują na nowo i nie wiadomo jakie będą dlatego każdy ogarnięty gracz najpierw ewoluuje i sprawdza czy pokemon posiada dobre ataki, jeśli tak ulepsza a jeśli nie to transfer

PS. Nie wiem co wy macie za problemy ale ja odkąd zacząłem robić na v3 aż do teraz v6 jedyne błędy jakie miałem to gdy serwery padły

wszystko śmiga

aktualnie ładnie leci mi stara wersja v6 i każda inna stara też działa

Opublikowano

Słuchajcie mam taki problem:
Gdy odpalam "PokemonGo.RocketAPI.Console.exe"

wyskakuje mi okienko w którym mam takie logi:

Initializing Rocket logger @ 2016-07-29 10:46:33...
[10:46:33] Make sure Lat & Lng is right. Exit Program if not! Lat: 52,379189 Lng: 4,899431
[10:46:33] Script will continue in 15 seconds!
[10:46:38] Script will continue in 10 seconds!
[10:46:43] Script will continue in 5 seconds!
[10:46:48] Logging in via: Google
[10:46:52] Please visit  and enter 

w "user.xmlt" wygląda to nastepująco:

<?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
  <AuthType>Google</AuthType> <!-- Google/Ptc -->
  <DefaultLatitude>52.379189</DefaultLatitude> <!-- Default Amsterdam Central Station -->
  <DefaultLongitude>4.899431</DefaultLongitude> <!-- Default Amsterdam Central Station -->
  <DefaultAltitude>10</DefaultAltitude>
  <GoogleRefreshToken></GoogleRefreshToken>
  <PtcPassword>pw</PtcPassword>
  <PtcUsername>username</PtcUsername>
  <KeepMinIVPercentage>85</KeepMinIVPercentage>
  <KeepMinCP>1000</KeepMinCP>
  <WalkingSpeedInKilometerPerHour>50</WalkingSpeedInKilometerPerHour>
  <TransferDuplicatePokemon>true</TransferDuplicatePokemon>
  <KeepMinDuplicatePokemon>1</KeepMinDuplicatePokemon>
  <PrioritizeIVOverCP>true</PrioritizeIVOverCP>
  <UseLuckyEggsWhileEvolving>false</UseLuckyEggsWhileEvolving>
  <ItemRecycleFilter> <!-- Type and amount to keep -->

...(pominalem zbędne linijki)

</UserSettingsXml>

A więc moje pytanie brzmi co jest nie tak że gdy odpalam "PokemonGo.RocketAPI.Console.exe"  nie pokazuje mi kodu który mam wpisać na tej stronei co mi sie otwiera po chwili? 

Opublikowano

Ktoś też ma problem z tym, że bot odświeża się po każdym złapanym pokemonie i zebranym pokestopie?

Opublikowano

Nie wiem po co wam jakieś kody Google, w ostatniej wersji konfiguracja to wpisanie coordow, passow do konta ustawienie liczb ile czego chcemy i tyle. Pierwszy raz robiłem to całe 5 minut więc dziwie się co poniektorym. BTW bot nie działa z weryfikacja dwuetapowa

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ktoś też ma problem z tym, że bot odświeża się po każdym złapanym pokemonie i zebranym pokestopie?

U mnie to samo.

Opublikowano

Nie wiem po co wam jakieś kody Google, w ostatniej wersji konfiguracja to wpisanie coordow, passow do konta ustawienie liczb ile czego chcemy i tyle. Pierwszy raz robiłem to całe 5 minut więc dziwie się co poniektorym. BTW bot nie działa z weryfikacja dwuetapowa

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

nie każdy ma założone konto tylko loguje sie automatycznie przez konto google ;)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

dvimtw.jpg

A serwery Ptc są ok, więc ciekawe w czym problem? Ktoś pomoże?

@mam odpalone 4 boty 1 dziala, 2 raz dziala raz nie a 3 i 4 wcale, o co chodzi?

Ktoś coś?

Opublikowano

U mnie to samo.

Błąd Expection of type 'PokemonGo.RocketApi.Expections.InvalidResponseExpection' was thrown. from Pokemon Go Rocket Api?

Opublikowano

U mnie to samo.

Błąd Expection of type 'PokemonGo.RocketApi.Expections.InvalidResponseExpection' was thrown. from Pokemon Go Rocket Api?

[11:24:58] Exception of type 'PokemonGo.RocketAPI.Exceptions.InvalidResponseException' was thrown. from Pokemon Go Rocket API

[11:24:58] Got an exception, trying automatic restart..

[11:24:58] Make sure Lat & Lng is right. Exit Program if not! Lat: 34,0130064189225 Lng: -118,497160225278

[11:24:58] Script will continue in 5 seconds!

I tak non stop :v złapie 1 pokestopa i restart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...