Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie kordy na dragonite/dragonair cos dobrego bo na 28 lvlach mam same gowna po 1300 cp

<DefaultLatitude>-37.767000</DefaultLatitude>

<DefaultLongitude>145.357227</DefaultLongitude>

Wolny exp, bo około 35k/h ale w 8-10 poleciało tyle dratini, że już 5 dragonitów mam.

No i mało pokestopów więc pokeballe wolno się odnawiają więc ja tam TYLKO dratini zbieram.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dajcie kordy na dragonite/dragonair cos dobrego bo na 28 lvlach mam same gowna po 1300 cp

Wolny exp, bo około 35k/h ale w 8-10 poleciało tyle dratini, że już 5 dragonitów mam.

No i mało pokestopów więc pokeballe wolno się odnawiają więc ja tam TYLKO dratini zbieram.

dzięki, ja sobie ustawilem na 1 tylko dratini, na 2 wszystko. zobaczymy na ktorym lepiej wyjde :P poty ustawilem na 0, a balle po 70, ultra 100.

Uczeń
Opublikowano

Póki co żadnego nie widać 

Opublikowano

a powiedzcie mi czy mozna ustawic tak aby bot w okreslonej lokalizacji stal w miejscu i sie nigdzie nie ruszal? Bo z tego co widze oddala sie od ustawionej przeze mnie lokalizacji, a skoro w niektorych miejscach ciagle ktos rzuca lura to po co ma chodzic gdzies?

Opublikowano

dostalem 2 soft bany, nawet informacja o tym byla w bocie. ktos cos dostal tez?

U mnie normalnie łapie na wersji 1.7 z github'a

Daj screena jak wygląda taka informacja :D

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

@kapitczew  - masz jakiś kontakt z twórca tego programu?

Fajnie by było dodać kilka opcji, kilka osób już o tym parę razy pisało:

- dodać możliwość by zostawiał np. po 1 pokemonie z najwyższym CP i 1 z najwyższym IV (to nie powinno być trudne skoro już potrafi szukać najwyższe IV i CP) - na tym bardzo by mi zależało bo to trudny wybór (jedno i drugie jest w sumie ważne).

- dodać możliwość by nigdzie nie chodził, albo w jakim promieniu ma się poruszać (np. w promieniu 100m z tym też twórca nie powinien mieć problemu).

thx i pozdrawiam

;)

Opublikowano

Co zrobić aby w najnowszej wersji nie ewoulował pokemonoów ?

Wytnij listę pokemonów których nie chcesz by ewoluował. ja mam tak (by nic nie ewoluowało):

<PokemonsToEvolve> <!-- Pokemons to evolve, leave empty to disable evolving pokemon -->

</PokemonsToEvolve>

Opublikowano

Co zrobić aby w najnowszej wersji nie ewoulował pokemonoów ?

Wytnij listę pokemonów których nie chcesz by ewoluował. ja mam tak (by nic nie ewoluowało):

<PokemonsToEvolve> <!-- Pokemons to evolve, leave empty to disable evolving pokemon -->

</PokemonsToEvolve>

Ahh ślepy już chyba jestem.... 

Dzięki

Opublikowano

Mógłby ktoś wstawić link do najnowszej wersji (v8?), 70stron tematu to trochę dużo....

Na pierwszej stronie w pierwszym poście @kapitczew wstawia aktualne wersje.

Widzę że właśnie jakaś ciekawa nowsza wersja wyszła :)

Opublikowano

W nowej wersji HaxtonBot - V2 w temacie... - Jest ustawione 180km prędkości... Nie za dużo ? :O

Pewnie za dużo, i jest tam na samym dole jeszcze to:

<Teleport>true</Teleport>

<BurstMode>true</BurstMode>

<LocationsToVisit>

<Location>

<Latitude>40.778380397747789</Latitude>

<Longitude>-73.96920919418335</Longitude>

</Location>

</LocationsToVisit>

</UserSettingsXml>

Nie wiem może się mylę ale wygląda jakby miał się dodatkowo teleportować do tej lokalizacji. No trochę to pod softbana może podejść, a na dłuższą metę perma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...