Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z opcją "<AllowQuickSpinUnban>true</AllowQuickSpinUnban>" Znaczy wiem co oznacza, ale na jakiej zasadzie to ma działać.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co chodzi z opcją "<AllowQuickSpinUnban>true</AllowQuickSpinUnban>" Znaczy wiem co oznacza, ale na jakiej zasadzie to ma działać.

Potrafi ominąć softbana metodą, która jest już znana jakiś czas, nie wiem dokładnie o którą chodzi, ale możliwe, że o to kręcenie pokestopem.

Opublikowano

Potrafi ominąć softbana metodą, która jest już znana jakiś czas, nie wiem dokładnie o którą chodzi, ale możliwe, że o to kręcenie pokestopem.

No, że kilka razy kręcisz pokestopem i podobno wtedy schodzi.

Opublikowano

od 3 dni wszystko dzialalo poprawnie az do dzisiejszego ranka, włączajac dzisiaj zaznałem problemu nie pojawiajacego sie refresh tokenu po wlaczeniu konsoli a nastepnie jej samowyłączeniu.

Initializing Rocket logger @ 2016-07-28 17:09:04...
[17:09:04] Make sure Lat & Lng is right. Exit Program if not! Lat: 35,707037 Lng: 139,740565
[17:09:04] Script will continue in 5 seconds!
[17:09:09] Logging in via: Google
[17:09:10] Please visit  and enter (tu wczesniej pisał kod a teraz nic i wywala całą konsole)

Opublikowano

https://github.com/NecronomiconCoding/NecroBot/releases

Tam gdzie jest username google to początek maila czyli jak np. [email protected] to wpisujemy "costam"

swój username i password musimy "otoczyć" tym: "

Czyli np. wpisujemy "costam" i w hasle "haslojakietammacie" bo normalnie tam zabrakło cudzysłowów.

Pozdrawiam :) wszystko śmiga.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

zostawiłem bota na 30h bez przerwy, 3x dragonite i ponad 300 ciasteczek oprócz tego masa scytherow magmarow 1000cp  i inne fajne guwienka. Polecam wszystkim korzystac z wersji v5 bo jest najlepsza ;))))

Opublikowano

zostawiłem bota na 30h bez przerwy, 3x dragonite i ponad 300 ciasteczek oprócz tego masa scytherow magmarow 1000cp  i inne fajne guwienka. Polecam wszystkim korzystac z wersji v5 bo jest najlepsza ;))))

kordy ? xD

Opublikowano

od 3 dni wszystko dzialalo poprawnie az do dzisiejszego ranka, włączajac dzisiaj zaznałem problemu nie pojawiajacego sie refresh tokenu po wlaczeniu konsoli a nastepnie jej samowyłączeniu.

Initializing Rocket logger @ 2016-07-28 17:09:04...
[17:09:04] Make sure Lat & Lng is right. Exit Program if not! Lat: 35,707037 Lng: 139,740565
[17:09:04] Script will continue in 5 seconds!
[17:09:09] Logging in via: Google
[17:09:10] Please visit  and enter (tu wczesniej pisał kod a teraz nic i wywala całą konsole)

Mam to samo :) moze ktos pomoc :D?

Opublikowano

kordy ? xD

w santa monica zostawilem, ale zdziwilem sie tymi poxami bo jak tam recznie gralem to nic takiego nie zdobylem rzadkiego. 

Opublikowano

podpowie ktos gdzie jest opcja i jak to dziala w jakiej odleglosci od koordynatow ma bot latac ?

z gory THX , pozdro

Opublikowano

Tam gdzie jest username google to początek maila czyli jak np. [email protected] to wpisujemy "costam"

Czyli np. wpisujemy "costam" i w hasle "haslojakietammacie" bo normalnie tam zabrakło cudzysłowów.

Gdzie lokalizacje wpisuje się.. cokolwiek xD

Opublikowano

Gdzie lokalizacje wpisuje się.. cokolwiek xD

Jak pobierzesz plik, otworzysz bota to Ci napisze, że wygenerował plik config, wchodzisz i tam ustawiasz, potem a innym pliku auth czy coś takiego podajesz dane co napisałem :D

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Wszystko okej  ale czy tylko ja sądzę że albo ta gra upadnie przez tyle bugów i "furtek" do oszustw albo polecą bany permanentne?

Btw tak z ciekawości czy łatwo jest wykryć takiego bota? xD

Opublikowano

Wszystko okej  ale czy tylko ja sądzę że albo ta gra upadnie przez tyle bugów i "furtek" do oszustw albo polecą bany permanentne?

Btw tak z ciekawości czy łatwo jest wykryć takiego bota? xD

Oczywiście, że tak. Myślę, że algorytm wykrywania oszustw jest rozszerzany i doskonalony aby mieć 100% trafność banów. Myślę, że będzie brał takie zmienne jak:

1) Czas bez przerwy spędzony na zbieraniu pokemonów (no bo kto zbiera pokemony przez 10h?)

2) Czas reakcji rzucania pokeballi, obrania pokestopów itp (jak każda operacja będzie trwała 100 ms to coś jest nie tak)

3) Stała, schematyczna prędkość poruszania się

Oczywiście, bot może sobie z tym poradzić wprowadzając element losowości, ale jak wprowadzą kod captcha do przepisania to już może być ciężko :)

Opublikowano

podpowie ktos gdzie jest opcja i jak to dziala w jakiej odleglosci od koordynatow ma bot latac ?

z gory THX , pozdro

odpowie ktos ?

Opublikowano

Czy jest możliwość ustawienia żeby nie wywalało pokemonów powyżej jakiegoś cp nawet jak ma się kilka tego samego rodzaju? Ustawiłem coś takiego <KeepMinCP>1000</KeepMinCP>, a to dalej wyrzuca.

Opublikowano

Hmm.. zauważyłem, że ciągle wywala mi na coś cukierki z Darkinii, powie mi ktoś o co chodzi i jak to wyłączyć? Miałem 25 zebrane już, a teraz spadło do 10 znów -.- (chyba mi je ewoluuje)

10sfaxw.png

Opublikowano

Sprawdź czy masz ich w opcjach ewolucji. Jeśli tak skasuj i tyle...

ludzie najpierw myślcie dopiero piszcie cokolwiek tu a nie spam robicie

Opublikowano

Co zrobić gdy pisze mi w konsoli

1~Found invalid Google information in user.xml

Podałem wszystko tak  jak pisał autor i nic.

Proszę o pomoc

Proszę o pomoc

Proszę o pomoc

Opublikowano

Sprawdź czy masz ich w opcjach ewolucji. Jeśli tak skasuj i tyle...

W polach na ewolucje mam zostawione puste miejsce, jak na powyższym logu..

10sfaxw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...