Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj Kolega pisał i z tego linku śmiga na innych wersjach też mam błąd. Nie i wiem jak z google ale z PTC od rana śmiga

Ja jak tylko mogłem od razu się przemieściłem z V6 na Necro bota, ten sam silnik, Necrobot ma duże wsparcie - coś nie działa? 30 minut i już leci poprawka. Config bardziej rozszerzony no i teraz dodali mega opcje snipepoke :D Polecam gorąco zamiast trudzić się z tym V6 jeszcze. W central parku NY na spokojnie jest minimum 100k expa/h

gowno leci a nie poprawka, nie dziala od 2h.

Ale co ty sie spinasz leszczu. OD 4 H jest dostępna nowa wersja, a ze nie potrafisz szukac to juz inna sprawa.

https://github.com/Ar1i/PokemonGo-Bot/tree/master/Builds%20Only

Niech ktoś rzuci skana.

@Edit

https://www.virustotal.com/de/file/2a1e0a1244e7b597ee8421e90ef297885b48116a1748fc242a24b95c3c798617/analysis/

dzieki agresorze, przyznam że się przestraszyłem Ciebie bydlaku :)

edit: myslalem ze nie trzeba szukac bo jest autoupdate...

Opublikowano

mi na ptc nie dziala resetuje co 10sec

mam to samo od wczoraj wieczora

Na PTC wszystko działa bez żadnych Errorów.

z której wersji korzystasz?

Opublikowano

Ja jak tylko mogłem od razu się przemieściłem z V6 na Necro bota, ten sam silnik, Necrobot ma duże wsparcie - coś nie działa? 30 minut i już leci poprawka. Config bardziej rozszerzony no i teraz dodali mega opcje snipepoke :D Polecam gorąco zamiast trudzić się z tym V6 jeszcze. W central parku NY na spokojnie jest minimum 100k expa/h

Pomozesz mi jak to wszystko uruchomic itd ? Jak sie za to zabrac?

Opublikowano

Wyskakuje mi problem 

Zgłoszono wątek typu "PokemonGo.RocketAPI.Exceptions.InvalidResponseException". from Pokemon Go Rocket API

Git an excention, trying automatic restart

Ktoś wie co to za problem ? 

Opublikowano

Nie wiem po co wam jakieś kody Google, w ostatniej wersji konfiguracja to wpisanie coordow, passow do konta ustawienie liczb ile czego chcemy i tyle. Pierwszy raz robiłem to całe 5 minut więc dziwie się co poniektorym. BTW bot nie działa z weryfikacja dwuetapowa

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

nie każdy ma założone konto tylko loguje sie automatycznie przez konto google ;)
Ja tez się loguje przez konto Google. W najnowszej wersji nie trzeba nic przez przeglądarkę robić, wpisać passy w pliku i program sam token pobierze. Niestety poziom nieogaru sięga wśród użytkowników do poziomu over 9K więc na to nic nie poradzę.

W dodatku tyle postów ale tylko kilka podziękowań dla wrzucajacego.

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jest osobny temat na MPC jeśli chodzi o Necrobota, ale jego najnowsza wersja ma problem - zbiera tylko 30 minut. No, a przynajmniej jest tak u mnie i u każdego innego co wypowiadał się w ostatnich postach pod tematem Necrobota.

Opublikowano

Niestety mam tak samo jak mój przedmówca

dobra wstawilem nową wersje :)

Wszystko będzie działać już poprawnie.

Nadal mam ten błąd przy logowaniu z google.

Mi również nie działa, loguje z Ptc..

Opublikowano

W końcu działa jak należy :). Teraz tylko posiedzę przy Nim z godzinkę, zobaczę czy nie wariuje czasem i dam znać czy wszystko okej bo poprzedni mi na transfer wrzucił Vaporeona 1700cp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...