Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wcześniejsze wersje przestały działać pewnie ze względu na jakieś nowe zabezpieczenia.
Ta wersja którą dzisiaj wrzuciłeś działa bez zarzutu, LIKE! :D

Opublikowano

Wcześniejsze wersje przestały działać pewnie ze względu na jakieś nowe zabezpieczenia.

Ta wersja którą dzisiaj wrzuciłeś działa bez zarzutu, LIKE! :D

Jakoś mi wersja v2 działa normalnie, bez problemu. Tylko z tą najnowszą jest problem, bo wywala ciągle ten błąd z napisem na czerwono. 

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Na nowej wersji to samo 

"Zgłoszono wyjątek typu 'PokemonGo.RocketAPI.Exceptions.InvalidResponseException'. from Pokemon Go Rocket API"

Opublikowano

macie jakies koordy gdzie mozna zlapac Snorlaxa? Był bym wdzięczny

On sie respi losowo nie ma na niego miejsca :P

macie jakies koordy gdzie mozna zlapac Snorlaxa? Był bym wdzięczny

On sie respi losowo nie ma na niego miejsca :P

dajcie kordy na dragonite/dragonair cos dobrego bo na 28 lvlach mam same gowna po 1300 cp

Ja dziś z gówna 11cp zrobiłem poka który ma 2500 CP :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

U mnie hula aż miło :3

Niestety u mnie dalej nie miała

Pobierz najnowszą wersje - jest w temacie wrzucona ;)

Właśnie owa wersja mi nie działa dalej wyskakuje owy błąd

28765616261576285666.jpg

Opublikowano

teraz widze zaleznosc gdzie sie respia poki.. w jednym miejscu sie respia electabuzzy, w drugim scythery, w trzecim od zarabania magikarpi i wychodza gyaradosy po 2k cp. trzeba sobie po prostu znalezc dobrego spawna.

jesli masz czas to sprawdz gdzie zlapales tego dragonaira/dragonite i podaj wspolrzedne:> ja cos nie moge, 12 kont i zero dragonaira/nite

Opublikowano

teraz widze zaleznosc gdzie sie respia poki.. w jednym miejscu sie respia electabuzzy, w drugim scythery, w trzecim od zarabania magikarpi i wychodza gyaradosy po 2k cp. trzeba sobie po prostu znalezc dobrego spawna.

jesli masz czas to sprawdz gdzie zlapales tego dragonaira/dragonite i podaj wspolrzedne:> ja cos nie moge, 12 kont i zero dragonaira/nite

gdzie sprawdzacie sobie jakie pokemony bot wylapal? Logujecie sie na konto na stronie pokemon czy na bezposrednio w grze na dane konto? Czy tylko po logach sprawdzacie?

Opublikowano

Mi teraz pisze "No Pokestop found" Co jest?

pewnie ustawiles jakas lipna lokalizacje i nie ma tam nic albo dostales bana, ja mialem to samo i po prostu usunalem konto, na to miejsce zrobilem 5 nowych :D

Opublikowano

Jak myślicie. Jak jestem teraz na bocie w UK to jak za 2 dni się zaloguję w Polsce to będzie ban? xD

Możesz nawet po minucie, jest temat gdzie typo przedstawia jak się pozbywa bana. Kręcisz pokestopem, czekasz 2s, zamykasz pokestopa, otwierasz zaś, kręcisz i to samo w kółko póki nie zejdzie ban.

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...