Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilkunastu minut na 2 botach ( tym i innym oczwyiśćie) pojawia się taki sam błąd... też macie ten problem? uprzedze pytania, koordy są z kropkami, loguje sie przez PTC
Czyżby wzieli sie za boty? 

http://imgur.com/p8SLV4f

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kapitczew czemu nie podajesz wersji bota i usunąłeś poprzednie ?

nwm będe aktualizował link na bieżąco a poprzednie wersje nie działają poprawnie

668421422290643422464.png

Opublikowano

Zgłoszono wyjątek typu 'PokemonGo.RocketAPI.Exceptions.InvalidResponseException'. from Pokemon Go Rocket API

Powie ktoś o co może mu tym razem chodzić?

Z kilkoma błędami się już sam uporałem ale teraz nie wiem już co zrobić..

Opublikowano

Zgłoszono wyjątek typu 'PokemonGo.RocketAPI.Exceptions.InvalidResponseException'. from Pokemon Go Rocket API

Wszyscy to chyba mają.

Opublikowano

mam to samo nie wazne czy google czy ptc servwery niby stoja.

Opublikowano

nwm będe aktualizował link na bieżąco a poprzednie wersje nie działają poprawnie

Wiem że twórca nie opisuje bota za pomocą wersji ale Ty możesz wstawić własną do głównego tematu żeby ludzie mogli porównać tak jak było to do tej pory robione. Nie wszystkim będzie się chciało porównywać wielkość plików i ściągać kilka razy dziennie bota.

taka mała prośba :)

Opublikowano

Czyli to już nie moja wina, że nie działa? Uff, już myślałem, że będę coś trzaskał jeszcze dzisiejszego wieczoru.. W takim razie czekam aż się naprawi..

Opublikowano

Bot ogarnięty, problem który miałem wcześniej był przez 2 etapową weryfikacje google.

Też tak macie, że na początku 90% łazi i zbiera tylko pokestopy ?

tak, tez mnie to dziwi.

podzielcie sie swoimi pozycjami, bo mi juz sie pomysly skonczyly gdzie stawiac.

Ogólnie sprawa dziwna, chciałem bulbasaura wykoksac i mam idealne miejsce do tego, park w USA gdzie jest ich pełno. Bot złapał tam jednego albo dwa i proszdl w UJ dalej.

Ogólnie zasada jest chyba taka że pobiera on info o pokestopach i lazi między nimi, jak coś spotka to łapie. Może jakby prędkość zmniejszyć albo skonfigurować żeby np lazil w koło czy coś to by było super. Ogólnie w 1.5h wbił mi z 18 do 21

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bot ogarnięty, problem który miałem wcześniej był przez 2 etapową weryfikacje google.

tak, tez mnie to dziwi.

Ogólnie sprawa dziwna, chciałem bulbasaura wykoksac i mam idealne miejsce do tego, park w USA gdzie jest ich pełno. Bot złapał tam jednego albo dwa i proszdl w UJ dalej.

Ogólnie zasada jest chyba taka że pobiera on info o pokestopach i lazi między nimi, jak coś spotka to łapie. Może jakby prędkość zmniejszyć albo skonfigurować żeby np lazil w koło czy coś to by było super. Ogólnie w 1.5h wbił mi z 18 do 21

daj swoje koordynacje ze tak szybko ci leci.

Opublikowano

czemu bot przestal dzialac skoro servery stoja ? mam nadzieje ze fix pojawi sie w ciagu 2h bo chce postawic i isc spac.

Opublikowano

tak, tez mnie to dziwi.

daj swoje koordynacje ze tak szybko ci leci.
Central park nowy York. Sprawdź na mapach

Opublikowano

v2 była dla mnie idealna ale nie chce mi działać -.- 

pobrałem tę najnowszą wersję i zj**ane to już jakieś jest, weź opisz ten śmieszny config bo nie chcę by mi ewoluowało pokemony itd ma tylko łapać :v v2 było najlepsze i ch*j.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

pobrałem tę najnowszą wersję i zj**ane to już jakieś jest, weź opisz ten śmieszny config bo nie chcę by mi ewoluowało pokemony itd ma tylko łapać :v v2 było najlepsze i ch*j.

serio nie potrafisz ustawic ? toc tam nie ma jakos nic trudnego mi kazda versja tego bota dziala ^_^

EvOExT_eune_23_6_logo.png

Opublikowano

serio nie potrafisz ustawic ? toc tam nie ma jakos nic trudnego mi kazda versja tego bota dziala ^_^

Dacie tą najnowszą wersje na priv? Dam plusa

Opublikowano

Ja jak tylko mogłem od razu się przemieściłem z V6 na Necro bota, ten sam silnik, Necrobot ma duże wsparcie - coś nie działa? 30 minut i już leci poprawka. Config bardziej rozszerzony no i teraz dodali mega opcje snipepoke :D Polecam gorąco zamiast trudzić się z tym V6 jeszcze. W central parku NY na spokojnie jest minimum 100k expa/h

Opublikowano

Ja jak tylko mogłem od razu się przemieściłem z V6 na Necro bota, ten sam silnik, Necrobot ma duże wsparcie - coś nie działa? 30 minut i już leci poprawka. Config bardziej rozszerzony no i teraz dodali mega opcje snipepoke :D Polecam gorąco zamiast trudzić się z tym V6 jeszcze. W central parku NY na spokojnie jest minimum 100k expa/h

gowno leci a nie poprawka, nie dziala od 2h.

Uczeń
Opublikowano

Ale co ty sie spinasz leszczu. OD 4 H jest dostępna nowa wersja, a ze nie potrafisz szukac to juz inna sprawa.

https://github.com/Ar1i/PokemonGo-Bot/tree/master/Builds%20Only

Niech ktoś rzuci skana.

@Edit

https://www.virustotal.com/de/file/2a1e0a1244e7b597ee8421e90ef297885b48116a1748fc242a24b95c3c798617/analysis/

YebacBiede  B)

Opublikowano

Ale co ty sie spinasz leszczu. OD 4 H jest dostępna nowa wersja, a ze nie potrafisz szukac to juz inna sprawa.

https://github.com/Ar1i/PokemonGo-Bot/tree/master/Builds%20Only

Niech ktoś rzuci skana.

@Edit

https://www.virustotal.com/de/file/2a1e0a1244e7b597ee8421e90ef297885b48116a1748fc242a24b95c3c798617/analysis/

dzieki agresorze, przyznam że się przestraszyłem Ciebie bydlaku :)

edit: myslalem ze nie trzeba szukac bo jest autoupdate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...