Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie co do tokena:

umieszczamy go w tej linicje w tym formacie:

<GoogleRefreshToken>VZXL-FHPN</GoogleRefreshToken>   ???

18486-200.png

To jest kod do zautoryzowania*** urządzenia a google refresh dostajesz po autoryzacji w consoli x0.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tak samo jak BanditMaster.. ktokolwiek coś wie jak to naprawaić? dodam że odpalam bota 1 raz na koncie google i nie mam nic w folderze logs

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Ani necrobot, a nie ten nie działają, chociaż serwery mają się dobrze, nawet pokevision działa. Czyżby boty #patched ?

Wszystko mi działa jak nalezy. Uzywam wersji v5

Opublikowano

U mnie te same problemy co wyżej , po przejściu z automatu na stronę google.pl/device bot się wyłącza drugim problemem jest to że boty nie podają tokenu do wpisania na stronie . Jedynie co jest wyświetlane to : Please visit and enter ! 

No nic póki co czekamy . 

Opublikowano

Pomocy :( Da sie ustawic jakos by bot poczekal na unbana i dopiero lapal pokemony? Ponieważ jak znajde nite na pokevision i biore lokalizacje to pierw zacznie lapac kilka pokemonow i dopiero pokestop unban.

http://imgur.com/a/3EGHa

Opublikowano

Ktoś wtajemniczony testował to wyliczanie IV? Wydaje mi się, że jest błędne.

Porównując do tego co wyświetla konsola z aplikacją Evolution Calculator i odwiedzając stronę https://pokeassistant.com/main/ivcalculator, wychodzi że IV się zgadza w zależności czy masz Power Up na max w danym pokemonie.

Czyli oblicza dobrze tylko jak jest max power up? kuzwa vulpixy po 10 cp mi zbiera...

Opublikowano

W v6 wogóle nie transferuje poków poniżej mojego ustawionego cp 850. Co zrobić, mam zaznaczone transferduplicate true, keep minduplicate 20, prioritize ivover cp false,exlusive transfermin false i wogole nie wywala mi ponizej 850 cp. A te minduplicate mam 20 poniewaz masz duzo rainerow powyzej 2k cp. Co doradzicie

Opublikowano

W v6 wogóle nie transferuje poków poniżej mojego ustawionego cp 850. Co zrobić, mam zaznaczone transferduplicate true, keep minduplicate 20, prioritize ivover cp false,exlusive transfermin false i wogole nie wywala mi ponizej 850 cp. A te minduplicate mam 20 poniewaz masz duzo rainerow powyzej 2k cp. Co doradzicie

Może te 850cp - mają IV % taki jaki masz ustawiony lub wyższy (wtedy ich chyba nie transferuje).

Opublikowano

Może te 850cp - mają IV % taki jaki masz ustawiony lub wyższy (wtedy ich chyba nie transferuje).

Prawdopodobnie dlatego, że masz właśnie ustawione "keep minduplicate 20". Przecież nie powinno Ci stransferować tych rainerów jeśli mają powyżej 850 CP.

Opublikowano

istawione mam 85 standardowo i wszystkie poki zlapane nie transferuje
Opublikowano

potwierzam , bot 6v dziala na google token z starych logow (posadalem wersje 4v) Ptc loguje bez problemu , na chwile obecna 3 boty wlaczone

mi na zadnym nie dziala, nie wiem jak wy to robicie xD

Opublikowano

Halooo... Dlaczego w parku w nowym jorku łapie mi po 2-3 pokemony na 5-10min... jak nie wiecej.. A tam jest ich od cholery.. "0] (NAVIGATION) Distance to target location: 83,22 meters. Will take 5,99 seconds!

[14:51:25] (NAVIGATION) We are within 40 meters of the target. Speeding down to 10 km/h to not pass the target."

reflinki

Opublikowano

A dlaczego ci się tak wydaje?

Zbiera vulpixy po 10 cp, a jak dam jakiemuś power upa, to mu się zmienia iv.

Opublikowano

witam mam takie pytanie.. pobrałem sobie wersję v6 i chce zmienić kody na jakieś inne to nic mi nie działa tylko ten Amsterdam.. w poprzednich wersjach nie miałem tego problemu.. ciagle wyswietla mi sie tabelka z najlepszymi pokemonami jakie posiadam nic poza tym.. tak moje obecne kordy wygladaja:              <DefaultLatitude>38.76331959678442</DefaultLatitude>
  <DefaultLongitude>121.33403778076172</DefaultLongitude>
  <DefaultAltitude>10</DefaultAltitude>

Opublikowano

Ale zmiana nadal gwarantuje najwyższe iV, czy z każdym podbiciem się zmniejsza?

Opublikowano

Testowałem magickarpia. Jeden 131 CP i największe IV, drugi 128 - dałem mu power up'a, wpadł na 130, ma 1 hp więcej chyba no i jego IV nagle przebiło tego z 131. Może IV działa poprawnie tylko gdy pokemon jest wymaksowany. Gubię się juz w tym powoli, bo nic się nie zgadza.

Opublikowano

Testowałem magickarpia. Jeden 131 CP i największe IV, drugi 128 - dałem mu power up'a, wpadł na 130, ma 1 hp więcej chyba no i jego IV nagle przebiło tego z 131. Może IV działa poprawnie tylko gdy pokemon jest wymaksowany. Gubię się juz w tym powoli, bo nic się nie zgadza.

Ja osobiście miałem ustawione, żeby transferował wszystko poniżej 1200 ale trzymał dwa duplikaty najlepsze pod względem cp. Nie przepełniały się nigdy pokemony a zawsze były potem dwa najlepsze które złapał i można było sobie wybrać którego ewoluować dalej :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...