Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludki proszę was niech mi ktoś powie jak wyczyścic dane lub przelogować się w programie Nox App player lub zalogowac na inne konto Google. Proszę was to bardzo wazna sprawa

No ważna sprawa w hoooy...

Ustawienia (koło zębate po prawej u góry) > aplikacje > pokemon go > wyczyść dane

Opublikowano

Wyczyściłem dane w programie noxx app player na dodatek dałem bezpośrednio w aplikacji wyczyść i loguję się na nowo klikam google i dalej mam zalogowane na koncie , które było czy ma ktoś jakiś inny sposób zalogowania na google? Bardzo proszę to jest dla mnie bardzo wazne.

Opublikowano

Wyczyściłem dane w programie noxx app player na dodatek dałem bezpośrednio w aplikacji wyczyść i loguję się na nowo klikam google i dalej mam zalogowane na koncie , które było czy ma ktoś jakiś inny sposób zalogowania na google? Bardzo proszę to jest dla mnie bardzo wazne.

Wejdź w ustawienia telefonu>konta>google i dalej chyba zobaczysz co musisz zrobić :)

Opublikowano

bawil sie ktos moze na koordynatach Krakowa ( blisko wawelu), jakis wrazenia warto czy nie ? ja jak recznie jechalem z pokevision udalo mi sie chycic pare ladnych szt , , tylko nie wiem jak sprawa bota tam wyglada , z gory thx za odpowiedz

Opublikowano

Dodałem konto wylogowałem z tego wyczysciłem dane w Noxie a dalej loguje na to pierdo.. Konto nosz kur....

Zalogowałeś się na email z nowym kontem?

Opublikowano

Mam pytanie, mianowicie czu jesli zobie zaznacze  aby mi zatrzymywalo poki 1kcp+ ale zaznacze rowniez IV Percentage na 85 i moj poke ktory ma np 1,2k cp ma mniej niz 85% to go wywali ?Bardzo prosze o odpowiedz bo nie moge tego rozgrysc

Opublikowano

Wystarczy wejść w logi kiedy ostatnio działał bot, skopiować google token i wkleić go do user.xml w odpowiednie pole.

Ciekawe co mam zrobić jak nie mam logów, google tokena i nie mogę wejść, bo ciągle to "please visit and enter" i wyłącza bota :)

Opublikowano

ok ściągnęłam inną wersję bota (3) teraz mam problem  "please visit  and enter  ". Nie ma żadnego kodu

Opublikowano

Wystarczy wejść w logi kiedy ostatnio działał bot, skopiować google token i wkleić go do user.xml w odpowiednie pole.

jak wejsc w logi ? :)

Opublikowano

Może w folderze na pozycji drugiej od góry masz jebitny folder o naziwe "LOGS" ?

Opublikowano

Może w folderze na pozycji drugiej od góry masz jebitny folder o naziwe "LOGS" ?

Mam wersje v1 wiec nie mam tego :)

Opublikowano

Nie skomentuje

https://scr.hu/y7wwgY ktoś wie jak to naprawic?

https://scr.hu/y7wwgY ktoś wie jak to naprawic?

Najlepiej wypakuj od nowa i ustaw od nowa, ja tak robiłem i działało.

Opublikowano

Nie skomentuje

20834950062288891899.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...