Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działać działa, ale softa bana nie zbija.

Mi zadziałało ominięcie soft bana, przed chwilą teleportowałem się z Santa Monica do Katowic i wszystko w porządku. ;) 

Opublikowano

Mam pytanie wpisałem starego loga z wczoraj kiedy działało ale wyskakuje mi coś takiego, prosiłbym o powiedzenie co zrobiłem źle. 

Próbuję odpalić na v6.

post-1529798-0-98089200-1469711723_thumb.jpg

Opublikowano

Ma ktoś tak, że bot v6 sie ładuję i pokazuje liste pokemonów itd a pisze ze nie odnaleziono poke spota i ciagle sie resetuje ? caly czas tylko laduje mi liste pokemonów.. ja nie wiem czy to wina kordów czy czego

Opublikowano

Poda mi ktoś swoje kordy ? w v6 mi działa tylko amsterdam wszystko inne tylko ładuje poksy i pokazuje ze 0 pokestopw w okolicy ..

Opublikowano

Mam problem , gdy włączam console logując się przez google chąć wygenerować google refresh code otwiera mi w przegladarce strone lecz konsola odrazu sie zamyka. Wczesniej nie było takiego problemu. Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Czyli to coś z programem się podziało ? 

A ja bym chciał się dowiedzieć jak się ustawia na jaką odległość mi będzie biegał.

Opublikowano

Witam,

Mi natomiast przy próbie włączenia przez google (dodam, że wersja najnowsza) przełącza na stronę logowania tam po podaniu loginu i hasla prosi o podanie kodu z urządzenia? - a skąd ten kod mam niby mieć

druga sprawa czy ktoś może podpowiedzieć jak z poziomu telefonu zmieniać konta w pokemon?

Opublikowano

Rozwiązanie problemu z wyłączaniem się v6 :  Wystarczy w pliku user wpisać refreshtoken z poprzedniej wersji i działa normalnie . 

I tak pewnie nikt nie czyta i będzie zadawał te same pytania dalej . 

Opublikowano

Rozwiązanie problemu z wyłączaniem się v6 :  Wystarczy w pliku user wpisać refreshtoken z poprzedniej wersji i działa normalnie . 

a co jak ktoś po raz pierwszy odpala tego bota? ;x

Opublikowano

a co jak ktoś po raz pierwszy odpala tego bota? ;x

tak jak ja właśnie - dlatego pytam

Opublikowano

Ja mam tego bota od wczoraj i wszystko smiga jak ta lala, ale przez PTC . :) Tylko problem mam taki , ze malo pokemonów łapie itd, duzo jakis wierszy wyskakuje z Navigation

No na PTC ładnie śmiga :> http://screenshot.sh/n9hoWStr1e15c

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

088505345a.png

Co do błedu, wystarczy czekać...

Skąd masz te informacje? Podasz linka?

Z innego forum o botach tylko angielskiego nie wiem czy moge podawać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...