Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dziwna firma. Nie mogą rozwiązać problemów z logowaniem, które to codziennie występują. Nic nie dodają/naprawiają, ale najważniejsze, że wycena akcji jest na wysokim poziomie...

Opublikowano

Mi wyskakuje coś takiego "please visit and enter" Co mam zrobić?

To też problem z serwerami, nie potrafi wygenerować tokena.

Opublikowano

Mi wyskakuje coś takiego "please visit and enter" Co mam zrobić?

Serwery sa chwilowo wyłaczone, cięzko przeczytać kilka postów wyżej ?

Opublikowano

Ja mam jeszcze taki problem, że jak chce otworzyć aplikację, dochodzi do momentu gdzie powinien się token pojawia, okno się zamyka ale otwiera stronę w przeglądarce żeby wybrać konto etc... Ale dalej nic nie działa :(

Opublikowano

Ja mam jeszcze taki problem, że jak chce otworzyć aplikację, dochodzi do momentu gdzie powinien się token pojawia, okno się zamyka ale otwiera stronę w przeglądarce żeby wybrać konto etc... Ale dalej nic nie działa :(

Kolego, napiszę ponownie :) Wystarczy przeczytać kilka postów wyżej. Inni mają ten sam problem, spowodowane tym, że logowanie nie działa, cierpliwosci

Opublikowano

Wszyscy to mamy.

Czytac posty :/

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Naucz się czytać chociaż 3 posty wyżej przed zadanie pytania... Lee Sin więcej od Cb widzi

Opublikowano

Wszyscy to mamy.

Czytac posty :/

Czytam, i z tego co widziałem to okno zostawało a nie wyłączało się.

Opublikowano

Naucz się czytać chociaż 3 posty wyżej przed zadanie pytania... Lee Sin więcej od Cb widzi

Opublikowano

Dobra Riposta. Dla waszej wiadomości, śledzę ten temat więc nie trzeba być uszczypliwym. Dodatkowo, przeglądarka się wiesza na temacie i podczas dodawania coś mogło dojść, więc ochłońcie ;]

Opublikowano

Siemanko,

na ptc łandie śmiga, ale na google już nie. nie wiem skąd wziąć google token, bo konsola zamyka mi się w sekundę po odpaleniu :/

czytałem poprzednie posty i z tego co rozumiem, to wam konsola zostaje a mi się od razu zamyka :/

Opublikowano

Olekt chodź! Kolejne osoby do zwyzywania, pomagam Ci w hobby! :)

Osoby, które teraz doszły, prosimy o cierpliwość. Serwery są niestabilne. Konsola zostaje albosię wyłącza w zależności od tego jakiej wersji używacie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Wy macie problemy z czytaniem?

Są problemy z serwera ludzie...

No niestety, sporo osób tego nie spostrzega, że każdy ma ten sam błąd. 

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...