Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponawiam pytanie, mozna zmienic adres email na koncie po rejestracji przez google?

tak, mozna ;)

w jaki sposob?

google nie gryzie, przez ten czas juz bys znalazl odpowiedz.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pokaze mi ktos co wpisac zeby logowalo sie przez PTC ? chociaz wpisuje Ptc a nie google to i tak loguje sie przez google. help

Sprawdź, czy edytujesz odpowiedni config, który powinien znajdować się w folderze z konsolą.

Czy ktoś mi powie dlaczego mam Nieskończoność ? ?

POMOCY !

fGeGh.png

Ponieważ masz softbana (patrz: pokemony uciekają "CatchFlee"),

Poczekaj z 5 minut i będzie ok.

W jaki sposób ustawić by boy zamieniał na cukierki pokemony poniżej 1000cp? Pewnie było ale tyle postów, że aż odchodza chęci do szukania :D

<KeepMinCP>1000</KeepMinCP>

oraz

<TransferDuplicatePokemon>true</TransferDuplicatePokemon>

<KeepMinDuplicatePokemon>3</KeepMinDuplicatePokemon>

W ostatnim wybierasz, ile najmocniejszych pokemonów z danego "gatunku" ma zostać a resztę da w transfer. (Ja mam akurat 3, bo nigdy nie wiadomo co bot usunie a wolę potem sobie sam porządek zrobić ręcznie :) )

edytuje config user.xml i dalej loguje przez gogle. jakiś pomysl? moglbys podeslac screena z całym zeedytowanym tym plikiem? możesz w miejsce hasla wpisac 123 czy cos :/

Spróbuj sie wylogować ze wszystkich kont zalogowanych w google na komputerze

Opublikowano

Da ktos kordy na cos gdzie 50k+ expa + sa jakies dobre pocki? W Central parku sa same smieci. Tera siedze w santa monica ale tam 35-40k.

Opublikowano

Pokaze mi ktos co wpisac zeby logowalo sie przez PTC ? chociaz wpisuje Ptc a nie google to i tak loguje sie przez google. help

Sprawdź, czy edytujesz odpowiedni config, który powinien znajdować się w folderze z konsolą.

POMOCY !

fGeGh.png

W jaki sposób ustawić by boy zamieniał na cukierki pokemony poniżej 1000cp? Pewnie było ale tyle postów, że aż odchodza chęci do szukania :D

oraz

W ostatnim wybierasz, ile najmocniejszych pokemonów z danego "gatunku" ma zostać a resztę da w transfer. (Ja mam akurat 3, bo nigdy nie wiadomo co bot usunie a wolę potem sobie sam porządek zrobić ręcznie :) )

edytuje config user.xml i dalej loguje przez gogle. jakiś pomysl? moglbys podeslac screena z całym zeedytowanym tym plikiem? możesz w miejsce hasla wpisac 123 czy cos :/

POMOCY !

fGeGh.png

oraz

Opublikowano

Da ktos kordy na cos gdzie 50k+ expa + sa jakies dobre pocki? W Central parku sa same smieci. Tera siedze w santa monica ale tam 35-40k.

Trochę offtop, bo od tego jest temat "pokemon go wasze spoty", no ale proszę:

Polecam Australie, Melbourne, Przy tym jeziorze w kilka godzin można wbić Dragonita :)

<DefaultLatitude>-37.766338514387876</DefaultLatitude>

<DefaultLongitude>145.35723209381104</DefaultLongitude>

Opublikowano

Polecam Disneyland w Paryżu, 56k expa na godzine aktualnie u mnie

Opublikowano

Wpiszcie sobie w Google "NecroBot". Bo tak się nazywa ten bot i jest udostępniany w już prze kompilowanej wersji na github, w dodatku ma auto update.

Imho wersja od tych autorów jest najlepsza i ma najfajniejszy,przejrzysty config.

Link https://github.com/NecronomiconCoding/NecroBot/wiki/Compiled-Releases

nie wprowadzaj ludzi w błąd najnowsze wersje są bazowane na tym bocie https://github.com/Spegeli/Pokemon-Go-Rocket-API

A co do v6 to poprawiłem download :)

668421422290643422464.png

Opublikowano

Można jakoś ustawić gdy nawet mam >1k CP żeby zostawiało najsilejszego pokemona jakiego złapał ? bo wywala mi eevee i zostawia mia jakiegoś marnego 20cp

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Można jakoś ustawić gdy nawet mam >1k CP żeby zostawiało najsilejszego pokemona jakiego złapał ? bo wywala mi eevee i zostawia mia jakiegoś marnego 20cp

<KeepMinDuplicatePokemon>2</KeepMinDuplicatePokemon>

<PrioritizeIVOverCP>false</PrioritizeIVOverCP>

Tam gdzie jest "2" ustawiasz, ile najmocniejszych poków ma zostać.

Opublikowano

Wpiszcie sobie w Google "NecroBot". Bo tak się nazywa ten bot i jest udostępniany w już prze kompilowanej wersji na github, w dodatku ma auto update.

Imho wersja od tych autorów jest najlepsza i ma najfajniejszy,przejrzysty config.

nie wprowadzaj ludzi w błąd najnowsze wersje są bazowane na tym bocie https://github.com/Spegeli/Pokemon-Go-Rocket-API

Tak masz racje z tym, że to co ty oferujesz to czyste API, a to co podlinkowałem ja to modyfikacja tego samego API. Która imho działa lepiej od czystego API, ma nieco przejrzystszy config.

Swoją drogą na github.ie tego API jest przekierowanie do NecroBot. Dokładnie w dziale Getting Started.

No i oczywiście NecroBot'a nie trzeba kompilować ręcznie, ponieważ autor udostępnia gotową do pracy wersje.

Opublikowano

ponawiam pytanie, mozna zmienic adres email na koncie po rejestracji przez google?

tak, mozna ;)

w jaki sposob?

google nie gryzie, przez ten czas juz bys znalazl odpowiedz.

myslisz gosciu ze nie szukalem?

8074.png
Opublikowano

Nie można zmienić maila do konta bo każde konto jest przypisane do maila.

Możesz jedynie nowe konto założyć.

Opublikowano

Nie można zmienić maila do konta bo każde konto jest przypisane do maila.

Możesz jedynie nowe konto założyć.

tak tez myslalem dzieki za potwierdzenie, a ten typ nie dosc ze sieje ferment to jeszcze wylatuje z googlem brak słów

8074.png
Opublikowano

Tak masz racje z tym, że to co ty oferujesz to czyste API, a to co podlinkowałem ja to modyfikacja tego samego API. Która imho działa lepiej od czystego API, ma nieco przejrzystszy config.

Swoją drogą na github.ie tego API jest przekierowanie do NecroBot. Dokładnie w dziale Getting Started.

No i oczywiście NecroBot'a nie trzeba kompilować ręcznie, ponieważ autor udostępnia gotową do pracy wersje.

A ja niby w tym temacie co udostępniam za bardzo cię nie rozumiem ale ok...

668421422290643422464.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...