Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś się orientuje w temacie i jest w stanie mi wytlumaczyc kilka kwesti

1.Stosując predkość ludzkiego chodzenia bez jakikolwiek "Teleportacji" jestem w stanie wyłapać bananka ? 

2. Zrobiłbym to na nowym koncie, wówczas moje konto główne również może liczyc na dodatkową uwagę ? (To samo IP)

17.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki za lokalizacje używam w Central Parku i exp wynosi 50 k na godzine a słyszałem , że w Miami Beach czy Florydzie nawet 80 k idzie wyciągnąć a zależy mi na jak najszybszym expie bo chce konta sprzedawać na allegro bo koleś widziałem 17 x  30 lvli koleś sprzedał i zgarnął sumke 3400 zł także pozdro ;D Jak macie jakieś dobre lokalizacje z szybkim expem to proszę o podanie.

Opublikowano

Wie ktoś jak ustawić by używał jagódek ?

uzywa sam jesli pokemon tego wymaga a poza tym nawet jesli pokemon ucieknie to bot go znajduje w 0.1 sec ponownie

To też jakoś naprawiłem

Opublikowano

Da sie w trakcie uzywania bota sprawdzic poziom jaki wbił ?

W najnowszej wersji masz wszystko wyświetlone, ale śmiało możesz odpalić apke i zobaczyć, po prostu nie możesz użyć pokestopu, gymu lub złapać poka, bo dostaniesz bana, ale na luzie możesz leczyć pokemony, robić ewolucje lub je transferować.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

w wersji v5 nie mam opcji zeby wylaczyc ewoluowanie pokemonow ,mam tylko taka zeby uzywal jajek do tego ? co robic? xD

edit: milo by bylo gdyby ktos wstawil lub podeslal na priv najlepszy config.

Opublikowano

Da sie w trakcie uzywania bota sprawdzic poziom jaki wbił ?

W najnowszej wersji masz wszystko wyświetlone, ale śmiało możesz odpalić apke i zobaczyć, po prostu nie możesz użyć pokestopu, gymu lub złapać poka, bo dostaniesz bana, ale na luzie możesz leczyć pokemony, robić ewolucje lub je transferować.

Wlasnie przez przypadek zobaczyłem gdzie jest pokazany lvl ;p ale dzięki za info. zastanawiałem się czy mogę się zalogowac

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Opublikowano

1.Stosując predkość ludzkiego chodzenia bez jakikolwiek "Teleportacji" jestem w stanie wyłapać bananka ? 

2. Zrobiłbym to na nowym koncie, wówczas moje konto główne również może liczyc na dodatkową uwagę ? (To samo IP)

1 Nie.

2.Także nie, ban tylko jest na konto na którym ''cheatowales'' ale i tak perma nie ma tylko 3-12h najczęściej a teraz noc to na MAINie możesz zainstalowac ;p

Dzięki za lokalizacje używam w Central Parku i exp wynosi 50 k na godzine a słyszałem , że w Miami Beach czy Florydzie nawet 80 k idzie wyciągnąć a zależy mi na jak najszybszym expie bo chce konta sprzedawać na allegro bo koleś widziałem 17 x  30 lvli koleś sprzedał i zgarnął sumke 3400 zł także pozdro ;D Jak macie jakieś dobre lokalizacje z szybkim expem to proszę o podanie.

Mi w central parku 35k wyciąga xD

Opublikowano

1 Nie.

2.Także nie, ban tylko jest na konto na którym ''cheatowales'' ale i tak perma nie ma tylko 3-12h najczęściej a teraz noc to na MAINie możesz zainstalowac ;p

Mi w central parku 35k wyciąga xD

cos slabo mi ja w central parku jednej nocy wbilem 24 lvl majac prawie 100k expa/h

33.8843565 -117.8993727  polecam ta lokacje multum dratini oraz squirtli ale minus taki ze exp taki szybki nie jest. Jest to Los Angeles

Opublikowano

Używam tego na nowym koncie i mam pytanie czy można dostać perma ? W dzień łapie na głównym (normalnie) ale w nocy bym tam ustawił bota.

Widziałem że ktoś napisał że nie można a perma wyłapać ale chciałbym poznać opinie innych.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Opublikowano

Ustawcie sobie Transfer na double.. i wtedy zostawi Wam pokemona z najwyzszym CP czyli np magikarpa 140 CP a drugiego stransferuje :) jesli nie uzyjecie tego "double" bedzie Wam usuwać wszystkie ponizej 1000 CP

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Używam tego na nowym koncie i mam pytanie czy można dostać perma ? W dzień łapie na głównym (normalnie) ale w nocy bym tam ustawił bota. Widziałem że ktoś napisał że nie można a perma wyłapać ale chciałbym poznać opinie innych. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Można dostać soft bana jest od od 30min do 24h i on jest za teleportowanie się :) 

Możesz spokojnie ustawić bota na nocke :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Bo masz ustawione ,zeby trzymało okreslana liczbe w eq,nadwyzke usuwa

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Dlaczego mi kasuje Itemki ??

Ktoś Pomoże ?

IN0Of.jpg

Nie wiem czy to zadziała ale tam gdzie masz <ItemRecycleFilter> <--- Tu wpisz False a jak to nie zadziała to usuń w c**j tą linijkę i te pod nia tez   :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ustawiłem na nockę prędkość 2 km/h na godzine, Typowo jak na emerytkę

Zobaczymy co z tego wyniknie przez kilka dni, ewentualna zmiane pozycji po 30 minutach o kilkaset metrów

Orietnuje się ktoś w jakim obrębie bot śmiga ?

pomoze jakis wariat skonfigurowac to ?

W czym masz problem ?

17.png

Opublikowano

Pomoze ktos ustawic najlepsze opcje do tranfserowania? Bo chce zeby transferowal powtorki pokemonow jak znajdzie lepszego to tego zostawia i tak z kazdym a nie po ilosci cp..

Opublikowano

Czemu w v5 po podmianie pliku user.xml z moimi ustawieniami mam to> http://screenshot.sh/n9gVdTzLvPT1O

^up wystarczy że tak ustawisz...

B5pIgZk.jpg

a jak  w minimum cp ustawilem 150 i keep duplciate pokemon '1' to bedzie tak robic na 100%? bo chce to na noc zostawic;p

edit i ile ustawic w ivpercentange co to kuzwa jest w ogole xD

Opublikowano

Czemu w v5 po podmianie pliku user.xml z moimi ustawieniami mam to> http://screenshot.sh/n9gVdTzLvPT1O

^up wystarczy że tak ustawisz...

B5pIgZk.jpg

a jak  w minimum cp ustawilem 150 i keep duplciate pokemon '1' to bedzie tak robic na 100%? bo chce to na noc zostawic;p

edit i ile ustawic w ivpercentange co to kuzwa jest w ogole xD

nie widze tej drugiej linijki u siebie w configu ale po tym co ja zrobiłem wszystkie słabsze duplikaty od tego co mam bot sam transferuje

a to IVP to mi sie wydaje że chodzi o zachowanie pokemona z tym % perfekcyjnego rzutu czy coś takiego, ale zgaduje xD

mg7k04q.jpg

Opublikowano

gdzie w v1 do configa wkleić ten token aby działało dłużej niż 30 minut? halooo ?

@AvarisTM też miałem bana bo się tepałem z amsterdamu do santa monica XDD odbanuje samo, ja dostałem tylko na 3h bana podczas którego na nowym koncie już 15 lvl dobijałem :-D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...