Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oplaca się wbijać na serwer ? Dużo graczy widzę ze po postach idioci niszczą serwer kickhackiem

nikt serwera nie niszczy a każdy kto używa dostaje perma ;) cały czas jest jakiś administrator w grze.

Skoro kick hack działa i zamiast go zablokować to liczysz na admina to powodzenia  ;) 

Poczekaj niech się zbierze 5 takich i na zmianę będą wywalać całe m1  :) 

Fajny trailer  B) 

Ty chyba sobie jaja robisz? nie da się zablokować każdego hacka ile razy mam to pisać by to dotarło? ;) blokuje powoli co się da ale wszędzie na każdym serwerze są hacki "dla chcącego nic trudnego" lepisz się do tego tematu jak mucha do lepika na muchy.

Kolejny averion, Antaris itd. Zjebany serwer wypuszczony na hajs. Wszyscy mają na wszystko wyjebane z administracji.... ten serwer jest bardziej przepełniony bugami, że nawet kultowe powiedzenie "START W PIĄTEK" nie pomoże. Polecam kick hacki 2k9/10 świetnie działają, w sumie całkiem dobra zabawa na mapach :D Moja świętej pamięci babcia by zrobiła lepsze zabezpieczenia. Niestety świat prywatnych serwerów zszedł na straszne psy i co kolejny serwer to coraz większe gówno, a administracja tylko liczy na hajs. Chcesz zarabiać to daj coś od siebie a nie wypuszczasz serwer c*****y jak gówno na śniadanie i masz na niego wyjebane... Pograłem z trzy/cztery godzinki potem już była tylko zabawa kick hackiem bo serwer nie ma żadnej przyszłości i jest po prostu c*****y. Nie polecam ;)

Sprawdz IS pózniej mów że na hajs, a polecić to możesz siebie do urzędu pracy, i co jak chce zarobić to mam zrobić easy? NIE POTRAFIE DLA MNIE EASY TO KUPA GÓWNA, i serwer dla ludzi jak ty, gdzie w easy fabuła skoro można gre przejść w 3 dni a potem nuda? bezsens.

Czegoś innego się spodziewałem miał być rework concordi a wyszedł serwer wcale nie  podobny do starej concordi 

Stare czasy Concordii już dawno odeszły w niepamięć ;) Jak czytam wypowiedzi administracji tego serwerka to śmiać mi się chce ;)

Pozdrawiam

Nathan ;)

Naucz się prowadzić pliki serwerowe, bo ładny syf w nich zostawiłeś po sobie.... całe object było przepisywane od 0, zanim skomentujesz zagraj, i na fajrant.

Opublikowano

Grałem na serwerze, miała to być niezła pompa, a wyszło niezłe dno. Pełno botów (no niby banują), działający kick hack. Reklama też była, a gra może ze 100 osób, ja już też zakończyłem tam swoją karierę.

Opublikowano

Oplaca się wbijać na serwer ? Dużo graczy widzę ze po postach idioci niszczą serwer kickhackiem

nikt serwera nie niszczy a każdy kto używa dostaje perma ;) cały czas jest jakiś administrator w grze.

Skoro kick hack działa i zamiast go zablokować to liczysz na admina to powodzenia  ;) 

Fajny trailer  B) 

Ty chyba sobie jaja robisz? nie da się zablokować każdego hacka ile razy mam to pisać by to dotarło? ;) blokuje powoli co się da ale wszędzie na każdym serwerze są hacki "dla chcącego nic trudnego" lepisz się do tego tematu jak mucha do lepika na muchy.

Kolejny averion, Antaris itd. Zjebany serwer wypuszczony na hajs. Wszyscy mają na wszystko wyjebane z administracji.... ten serwer jest bardziej przepełniony bugami, że nawet kultowe powiedzenie "START W PIĄTEK" nie pomoże. Polecam kick hacki 2k9/10 świetnie działają, w sumie całkiem dobra zabawa na mapach :D Moja świętej pamięci babcia by zrobiła lepsze zabezpieczenia. Niestety świat prywatnych serwerów zszedł na straszne psy i co kolejny serwer to coraz większe gówno, a administracja tylko liczy na hajs. Chcesz zarabiać to daj coś od siebie a nie wypuszczasz serwer c*****y jak gówno na śniadanie i masz na niego wyjebane... Pograłem z trzy/cztery godzinki potem już była tylko zabawa kick hackiem bo serwer nie ma żadnej przyszłości i jest po prostu c*****y. Nie polecam ;)

Sprawdz IS pózniej mów że na hajs, a polecić to możesz siebie do urzędu pracy, i co jak chce zarobić to mam zrobić easy? NIE POTRAFIE DLA MNIE EASY TO KUPA GÓWNA, i serwer dla ludzi jak ty, gdzie w easy fabuła skoro można gre przejść w 3 dni a potem nuda? bezsens.

Czegoś innego się spodziewałem miał być rework concordi a wyszedł serwer wcale nie  podobny do starej concordi 

Stare czasy Concordii już dawno odeszły w niepamięć ;) Jak czytam wypowiedzi administracji tego serwerka to śmiać mi się chce ;)

Pozdrawiam

Nathan ;)

Naucz się prowadzić pliki serwerowe, bo ładny syf w nich zostawiłeś po sobie.... całe object było przepisywane od 0, zanim skomentujesz zagraj, i na fajrant.

Wypowiedź administratora serwera - powalająca ;) Zero ładu zero składu, dno i wodorosty.

Opublikowano

Ehh te czasy concordii już nie powrócą.

Nie chce krytykować, ale jak czytam wypowiedzi administracji w tym serwerze to odrzuca i to mocno.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Fajny trailer  B) 

Pozdrawiam

Nathan ;)

Wypowiedź administratora serwera - powalająca ;) Zero ładu zero składu, dno i wodorosty.

marne twe rymy, dostał byś propozycje administratora, byś ją chwycił się jak brzytwy, hejtujesz bo ci nie wyszło, i skończysz próżno, Jessey to chyba imie pedała, ups, sorry wygadałem się co za zwała. :sex:

graczom pomagam z uśmiechem a hejterów gonie jak do roboty, przykro mi że to prawdziwe, lecz wez się i ogarnij swoje życie.

hejtom wbijam w plecy noże, bo ich płacz działa na moje ciśnienie, o boże...

A Graczy się robi więcej i widać to po CH1.

Opublikowano

Jak wbiłem na ts, w dzień wstawienia prezki to powiedziałeś że forum będzie do 2 dni. I pytam się gdzie forum? Bo coś jego nie widać, a niby zostało kupione. Powodzenia.

obraz.png

Opublikowano

Czy Ty tak pomagasz to nie wiem. Nie potrafisz naprawić błędu, mówiąc, że to nie bug, po czym uciekasz z gry. Pogratulować.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Jak wbiłem na ts, w dzień wstawienia prezki to powiedziałeś że forum będzie do 2 dni. I pytam się gdzie forum? Bo coś jego nie widać, a niby zostało kupione. Powodzenia.

Forum zacznie powstawać od niedzieli/poniedziałku, możliwe że już w poniedziałek będzie, forum będzie stawiał [GA]Every a on dopiero co wrócił z wakacji powinien być dziś wieczorem.

Czy Ty tak pomagasz to nie wiem. Nie potrafisz naprawić błędu, mówiąc, że to nie bug, po czym uciekasz z gry. Pogratulować.

Nie ma żadnych bugów na serwerze a poniektóre rzeczy typu Pieczęcie Wierzchowców, są zrobione w taki sposób specjalnie trzeba je ściągnąć myszką z eq a nie CTRL+H, a jeśli chcesz zejść na 5-7 sec aby odpalić aure i berka to klikasz CTRL+G, a jeśli uważasz że uciekam to poczytaj regulamin, to gracze mają się ustawić pod decyzję admina a nie admini pod decyzję graczy, to że wyszedłem z gry oznacza że musiałem coś zrobić a nie odpisuje na pytania na które nie możesz dostać odpowiedzi.

Opublikowano

sa jakies dungi dla lvl 30-60?

Wszystkie są w prezentacji :)

Komnata Baronówny Pająków jest od 60 i powiem że drop jest z niej naprawdę dobry.

Opublikowano

Da się zablokować wystarczy wiedzieć jak, a to że nie potrafisz zablokować haxa z 2k12 to już nie mój problem.

Wystarczy poszukać na elitce masz nawet fixy na to w temacie hakiem. 

Serwera nie polecam, bo 0 zabezpieczeń, wszystkie czity działają, od siebie polecam Kick Hacka by Francoiz, kickuje większość graczy z serwera, polecam sklepiki w m1 xD (tak to ja, ten co kickał graczy w m1 :D)

jaki jest sens pobierania hacka po to żeby kickać ludzi? trzeba mieć naprawdę najebane w głowie.. wkurwiają mnie takie ameby

Po to żeby taki ciapek jak Ty wyszedł czasem na dwór.

tumblr_no9cosSxFz1uvuwdlo1_400.jpg

Zajebisty.

Opublikowano

Da się zablokować wystarczy wiedzieć jak, a to że nie potrafisz zablokować haxa z 2k12 to już nie mój problem.

Wystarczy poszukać na elitce masz nawet fixy na to w temacie hakiem. 

Serwera nie polecam, bo 0 zabezpieczeń, wszystkie czity działają, od siebie polecam Kick Hacka by Francoiz, kickuje większość graczy z serwera, polecam sklepiki w m1 xD (tak to ja, ten co kickał graczy w m1 :D)

jaki jest sens pobierania hacka po to żeby kickać ludzi? trzeba mieć naprawdę najebane w głowie.. wkurwiają mnie takie ameby

Po to żeby taki ciapek jak Ty wyszedł czasem na dwór.

tumblr_no9cosSxFz1uvuwdlo1_400.jpg

Powiem ci tak... hacki wychodzą co raz nowe jeden diff nie zablokuje wszystkich wersji jednego hacka, ale zajmuje się ciągle tym i dodaje co raz to nowe diffy jeśli wiesz o co mi chodzi, w kolejnym updacie już dość spora ilość hacków będzie zablokowana no ale to co człowiek stworzył to człowiek i rozgryzie jak to mówią jak i jeszcze inne przysłowie, nie ma rzeczy niemożliwych dla chcącego nic trudnego.

Opublikowano

Ty jesteś jednak prze skurwysyn zjebie xD Nie ma czegoś takiego jak "diff" na cheaty. Wiem, że nic nie potrafisz - wgrałeś tylko podjebane pliki, które wylądowały przypadkiem na MPCForum ale bez jaj, nie musisz się pogrążać.

Opublikowano

Fajny trailer  B) 

Pozdrawiam

Nathan ;)

marne twe rymy, dostał byś propozycje administratora, byś ją chwycił się jak brzytwy, hejtujesz bo ci nie wyszło, i skończysz próżno, Jessey to chyba imie pedała, ups, sorry wygadałem się co za zwała. :sex:

graczom pomagam z uśmiechem a hejterów gonie jak do roboty, przykro mi że to prawdziwe, lecz wez się i ogarnij swoje życie.

hejtom wbijam w plecy noże, bo ich płacz działa na moje ciśnienie, o boże...

A Graczy się robi więcej i widać to po CH1.

Poeta ;D im więcej czytam Twoje wypociny, tym większy ubaw mam z Ciebie ;)  A post oczywiście zgłoszony ;) czekam na więcej... 

Opublikowano

Forum zacznie powstawać od niedzieli/poniedziałku, możliwe że już w poniedziałek będzie, forum będzie stawiał [GA]Every a on dopiero co wrócił z wakacji powinien być dziś wieczorem.

Nie ma żadnych bugów na serwerze a poniektóre rzeczy typu Pieczęcie Wierzchowców, są zrobione w taki sposób specjalnie trzeba je ściągnąć myszką z eq a nie CTRL+H, a jeśli chcesz zejść na 5-7 sec aby odpalić aure i berka to klikasz CTRL+G, a jeśli uważasz że uciekam to poczytaj regulamin, to gracze mają się ustawić pod decyzję admina a nie admini pod decyzję graczy, to że wyszedłem z gry oznacza że musiałem coś zrobić a nie odpisuje na pytania na które nie możesz dostać odpowiedzi.

Czy według Ciebie każde wejście lub zejście z konia/wierzchowca, które powoduje, że spada Ci hp o tyle o ile daje Ci pet, czyli w moim przypadku o ponad połowę to normalne?

Mam 5659/5659 PŻ - wchodzę na konia, mam 2815/5659 PŻ. Każdy manewr - czy to wejście czy zejście z konia czy wierzchowca zabiera mi pż, a potem się dziwić, że kończą mi się potki tak szybko. Nie sądzę, że utrata hp przy wchodzeniu na konia to rzecz, którą zaplanowaliście, więc proszę nie mów, że to nie bug i zróbcie coś z tym, bo irytuje mnie, że za każdym razem muszę potować.

To samo dzieje się, gdy dodam punkt do skilla. To pet jest zbugowany i to nad nimi powinniście popracować. Bo kiedy pet jest odwołany, wszystko działa jak należy.

@Serwer OCZYWIŚCIE POLECAM, POMIMO NARZEKANIA NA TEN BUG, BO PRÓCZ TEGO WSZYSTKO JEST ZAJE.BIŚCIE.

a jeśli chodzi o te wierzchowce, to wiem, że zostało to zrobione po to... i to akurat propsuję, podoba mi się.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

I gdzie te tłumy, jak to powiedziałeś o liczbę graczy sie nie martwię spokojnie 1k online, nie widać jakoś. Ten serwer to syf i wieje nudami. Nic tylko czekac az rework będzie :)

Opublikowano

I gdzie te tłumy, jak to powiedziałeś o liczbę graczy sie nie martwię spokojnie 1k online, nie widać jakoś. Ten serwer to syf i wieje nudami. Nic tylko czekac az rework będzie :)

Z tego co na serwerze widzę to za dużo rozdali isa na start ;) hard gdzie powinny być utrudnienia już 1 dnia topka +65

Więc po co grać jak w 3 dni na ,,hardzie'' będą mieć max lvl ? Po za tym myślę że gra +/- 100/150 osób ale to max;)

Opublikowano

serwer gorszy niz pl pod kazdym wzgledem... nie ma co robic dt to kazdemu sie znudzilo i nawet spotow nie powiekszyli na bo  po 5 grupek orkow nie ma butow wiatru zapisu lokalizaji itp mozna tak caly dzien  wymieniac 

poza tym na serwerze nie ma wiecej jak 200 osob

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...