Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ParadiseMC,

Ponawiam pytanie z zapowiedzi. Healer odbugowany (leczenie, zwiekszenie ataku i dmg skilli)?

To są bardzo stare bugi nie ma już ich nawet w żadnych plikach, a więc tak jest odbugowany :)

Co ma mnie tutaj zachęcić? Ja nic nie widzę.

Dobra już wiem autopoty, bo przecież nikt ich jeszcze wprowadził.

Nie wypuszczamy syfu jak widać ;) a jak lubisz tone sterty śmieci to ci na PW polece 1.000 takich serwerów, a Torreador jest unikalny.

To już antaris wypada lepiej niż to coś. Pod jakim względem jest unikalny ? Pod takim, że nic nie dodaliście do serwera ?

Nikt cie tu nie zaprasza wiec wypier.... na ten syf antaris i dawaj sie okradac 

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak patrzę na wasze posty wyżej to nie wiem czy płakać czy się śmiać. Rozumiem, że jakieś spiski na mój temat odnośnie grania na antarisie, wypakowywania rootów no nieźle ;) To jest temat odnośnie prezentacji tego serwera, a nie k***a na mój temat. Wyraziłem swoją opinię oraz pytanie. Wiem, że ciężko takim parapetom z mpc zrozumieć te pojęcia ;))

Opublikowano

Przecież na tym serwerze nie ma totalnie k***a nic. Wy k***a ludzi chyba nie szanujecie wypuszczając takie coś, licząc na łatwy hajs.

a ten dalej swoje :]

Brawo dla was że jakąś grafikę do prezki zrobiliście choć do najlepszych nie należy ale powodzenia na starcie.

Opublikowano

Czy odpowie mi ktoś na moje pytania ?? 

Czy ryby warto łapać czy nie ? 

Czy będzie jeszcze wprowadzana jakaś aktualizacja gdzie jest patcher ?

Dlaczego nie działa forum ? 

Opublikowano

GM'ów szukacie jeszcze, że są tam "..." ? :P

Co do prezentacji, ciekawa, lecz czcionka trochę jebitna i ciężko się czyta (oczywiście ta... jakby to ująć tematowa xD). 

Względem serwera, nie wiem, zobaczymy jak się zaprezentuje na żywo i ile osób będzie na starcie. Wiadomo, że trochę ich ubędzie po tygodniu. Może się skuszę :*

Opublikowano

Kiedy bd dostępna płatność PSC?

Jest dostępna i wszystkie płatności ruszają w godzine startu serwera.

Opublikowano

Kur... mać czy ja się dowiem czegoś czy nie ile można czekać innym odpisujecie a ja zadałem 3 proste pytania na które nie mogę uzyskać odpowiedzi ? czy to normalne raczej nie jeśli wy tak podchodzicie do tematu to cieniutko widzę ten serwer bo na pomoc administracji to tu liczyć nie będzie można bardziej zajmują się płatnościami i odpowiedziami na takie pytania jak na inne pozdro nie zagram rozmyśliłem się i z racji na administracje serwera nie polecam 

Opublikowano

Czy odpowie mi ktoś na moje pytania ?? 

Czy ryby warto łapać czy nie ? 

Czy będzie jeszcze wprowadzana jakaś aktualizacja gdzie jest patcher ?

Dlaczego nie działa forum ? 

Spokojnie za 14 minut mamy start nie ogarnę wszystkiego na raz.

1. System Łowienia jest identyczny jak na Metin2.pl

2. Autopatcher zostanie wprowadzony z czasem na razie nie widzimy takiej potrzeby, zostaniecie o tym poinformowani na stronie głównej.

3. Forum będzie 1-2 dni po starcie.

Opublikowano

GM'ów szukacie jeszcze, że są tam "..." ? :P

Co do prezentacji, ciekawa, lecz czcionka trochę jebitna i ciężko się czyta (oczywiście ta... jakby to ująć tematowa  xD). 

Względem serwera, nie wiem, zobaczymy jak się zaprezentuje na żywo i ile osób będzie na starcie. Wiadomo, że trochę ich ubędzie po tygodniu. Może się skuszę :*

Pozwolę siebie zacytować, ponieważ czekam na odpowiedź i dodam kolejne pytanie.

Twórca "początków Concordi". Początków, tzn. o jakim okresie czasu tutaj mowa ?

Kolejne pytanie to ile osób przebywało na w/w serwerze po, hmm... miesiącu od startu ?

Opublikowano

Jest to serwer Hard, wiec wiele 'nowości' nie wypada tutaj nawet dawać. Propsik za pomysł, bo moim zdaniem klasyka to rzecz piękna, a takie pizdy jak harnaś to niech wypierdalaja dalej dupe lizać atrejowcą czy innym tam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie wróżę przyszłości temu serwerowi. Ludziom się metin znudził, tym bardziej hardy. Nic nowego, klimatu nie przywrócisz, a coś takiego jak ''za dawnych czasów'' nie istnieje. Wątpię, że admini pamiętają czasy PL'a sprzed 6-7 lat. Youtuberzy po 200 wyświetleń, powodzenia

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Do 10lv ani jedna skrzynka mi nie poleciała, dlatego nie idzie nic ogarnąć dalej. Yt'berzy lecą na isach i już mają po 20lv+, jeżeli ktoś nie ma IS'a to nie ma tutaj jak zacząć gdyż skrzynki o których jest mowa nie lecą i nie będziecie mieli jak wyexpić postaci dalej.

qolJA1e.png

Opublikowano

Do 10lv ani jedna skrzynka mi nie poleciała, dlatego nie idzie nic ogarnąć dalej. Yt'berzy lecą na isach i już mają po 20lv+, jeżeli ktoś nie ma IS'a to nie ma tutaj jak zacząć gdyż skrzynki o których jest mowa nie lecą i nie będziecie mieli jak wyexpić postaci dalej.

Wlanie o tym pisalem na zapowiedzi 

Opublikowano

Jakoś mi poleciała, już z pierwszej dostałem 2 rady.

Stare dobre czasy... polecam!!

@ParadiseMC, zmieńcie czas wyrzucanych przedmiotów z 5s do chociaż minuty.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Słabo z tą ilością graczy, bo pograłoby się na takiej concordii :/

Wkręcasz ;)

267 graczy xD

Hmm a ciekawe skąd masz takie info ;)

Jakoś mi poleciała, już z pierwszej dostałem 2 rady.

Stare dobre czasy... polecam!!

@ParadiseMC, zmieńcie czas wyrzucanych przedmiotów z 5s do chociaż minuty.

5 sekund jest ponieważ jeśli ktoś wyrzuci dużo itemów na glebe to może strasznie zlagować Channel ;) trzeba uważać co się wyrzuca, wiele serwerów zastosowało taką metodę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...