Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Tak jak myslalem Mocy Hard na Wakacje nie wypali Nikt nie bd siedział przed komputerem 20h gdy jest ciepło 

Co do serwera nic specjalnego 

Nie wypali? Na serwerze gra sporo osob, spoty pozajmowane, na metkach tez sporo osob. Jak ktos lubi rywalizacje to niech wbija smialo ;)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Ukradlo mi pandę z isa i medal bohatera . UWAGA KIARA GRASUJE NA SERWIE JEBIE NA HAJS.

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

AVG  wykrywa trojany w kliencie

jeśli Antywirus kasuje wasz launcher lub wykrywa w nim jakiegoś wirusa należy wyłączyć Antywirusa kompletnie oraz rozpakować klienta z .rar ponownie no i dodać do antywirusa wyjątek jakim jest Torreador World.exe, pózniej możemy ponownie włączyć antywirusa jak już TorreadorWorld.exe jest dodany do wyjątków.

Tak jak myslalem Mocy Hard na Wakacje nie wypali Nikt nie bd siedział przed komputerem 20h gdy jest ciepło 

Co do serwera nic specjalnego 

Nie wypali? Na serwerze gra sporo osob, spoty pozajmowane, na metkach tez sporo osob. Jak ktos lubi rywalizacje to niech wbija smialo ;)

Owszem i robi się co raz więcej ;)

Już 05/08/2016 18:00 - Konkurs OX a o 20:00 tego samego dnia Wielkie Zuo!

Jesteśmy także po pierwszym Updacie Serwera i serwer ma się świetnie.

Zwiększono % szansy na Drop Torreadycznej szkatułki
>Zmieniono texturę Tytanowego Magika na Tytanowego Lwa.
>Poprawiona max pkt. bonusów Azraelusiowi.
>Poprawiono prędkość ruchu zwierzakom.
>Zwiększony max. poziom zwierzaków do 61.
>Połączony czat królestw.
>Pierwsze 3 osoby które osiągneły max. poziom otrzymają Zbroje Hwang
>Języki Jinno oraz Chunjo będą na poziomie P po zalogowaniu.
>Jeszcze zanim ktokolwiek na serwerze zdobył Zbroje na 95 Poziom postanowiliśmy ją troche ulepszyć graficznie.
>Zablokowane poniektóre cheaty, zablokowane będzie jeszcze więcej w updacie v1.5
>Usunięto potrzebowanie Szkła Intuicji aby pokazać komuś przedmiot poprzez skrót klawiszowy.
>Usunięto drop szkła intuicji z Torreadycznych Szkatułek.

Nowi YouTuberzy wjeżdzają na serwer już od piątku oraz mam dla was 2 ciekawe KONKURSY od administracji.

https://www.youtube.com/watch?v=8C2od92Y2Ik

Pozdrawiam

[GA]Paradise

Opublikowano

jeśli Antywirus kasuje wasz launcher lub wykrywa w nim jakiegoś wirusa należy wyłączyć Antywirusa kompletnie oraz rozpakować klienta z .rar ponownie no i dodać do antywirusa wyjątek jakim jest Torreador World.exe, pózniej możemy ponownie włączyć antywirusa jak już TorreadorWorld.exe jest dodany do wyjątków.

Jeśli antywirus wykrywa wirusy to podziękuję bardzo, skoro nie potraficie spakować / zrobić klienta tak żeby nic nigdzie jeśli chodzi o syfy nie wykrywało  / nie umieszczało. Po kilku przygodach z takim "wyłącz antywirusa to nic szkodliwego" kilka razy miałem już poważne problemy z kompem - formaty itp itd. Ostatnio kilka tygodni temu. Wiec oszczędź bzdur typu "Wyłącz antywirus". Ja ci powiem "Naucz się pakować żeby tych wirusów nie wykrywało". 

Co do samego serwera - nie ma zbyt dużo ludzi, wpadłem zobaczyć i... no niestety wielkie rozczarowanie i jedna myśl które wpadła i wypadła z głowy... co za g****... I niestety lepszy już jest global niż to bo tutaj nie ma nic specjalnego czy też przyciągającego... Hard jak hard bez dłuższej przyszłości... Bo ludzie dalej wolą grać na globalu niż na nowych privach które są jego kopią ( nie w 100%tach... bo zawsze jakiś jeden item więcej na privie się znajdzie... ) 

Jeśli chodzi o hardy - te serwery poza tymi które już stoją ( Cagroso, WoM Global) nie mają kompletnie żadnej przyszłości. 

Jak również ten. A ludzi wcale tak dużo nie ma. 

Nie mam zamiaru się wdawać w dyskusje, bo psy i tak będą kości bronić, ale za niedługo z tego serwera nic nie zostanie - więc więcej pisać nie ma sensu. Skończyłem przygodę z tym tematem jak i serwerem ( wieczorem na serwie masa spotów wolnych a metków do bicia jeszcze więcej... ) .

Tak więc nie polecam. Na serwie nie ma nic. Global jest bardziej atrakcyjny - nie jest kopią samego siebie ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dlaczego ktoś ma dodawać to do wyjątków? To w waszym interesie, powinniście coś z tym zrobić, bo np. ja nie mam zamiaru ryzykować.

Opublikowano

Dlaczego ktoś ma dodawać to do wyjątków? To w waszym interesie, powinniście coś z tym zrobić, bo np. ja nie mam zamiaru ryzykować.

Widać że jesteś nowicjuszem, tego avg to sobie można wsadzić gdzieś. Te zagrożenia które wykrywa antywirus są niegroźne. Ale uważaj sobie jak chcesz.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Pokaż ss/daj nazwe wirusa, czy coś 

Opublikowano

Administracja leci w c**ja, 2 dni temu napisali, że za kilka godzin będzie forum, wiecie co? Nie ma do teraz. Wczoraj napisali, że oddadzą ludziom itemki z isu do 24h, wiecie co? Też nie oddali, serwer super, ale takie lecenie w c**j i zbywanie graczy nie jest okej.

Opublikowano

W ciągu 3 dni gdy pojawił się bug znikał is z eq nie odzyskałem niczego. Wyslalem zgłoszenie na email 3 Sierpnia o godzinie 22:31 "Okolo godziny 19;00-22;30 znikla mi panda na ~492h i medal bohatera na ~12h przedmioty te zostały zdobyte w grze i kupione za yangi . Nick postaci ****. login ****.'' DOŁĄCZAJĄC SS Z GRY PONIEWAŻ GDY LUDZIE MÓWILI ZE ZNIKA IS ZROBIŁEM SS GDY JESZCZE MIAŁEM TO W EQ . MOŻNA POWIEDZIEĆ ZE ZNIKŁ MI IS W 2 FALI ZNIKANIA ITEMOW xD.

Administracja nic nie odpisała prawdopodobnie temu ze w pierwszej kolejności oddawał itemy swoim przydupasa ,potem dzieci lądującym w isa a ci co zarabiali w grze są gówno warci bo i tak w isa nie załadują wiec elo . ADMISTRACJA BANUJE LECZ NIE MA NIGDZIE REGULAMINU SERWERA KTÓRY JEST WYSSANY Z KUTA**(przy rejetracji nie ma nic do akcepowania i na stronie rowniez go nie ma). Forum miało być po 2 dniach serwera dalej nie ma .

AsHiNo LVL wyexpione na wh . Wczoraj na ZUO tez dal popis jak sie zbija bossy na WH admini liza dupe gildi ThePirates.

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

W ciągu 3 dni gdy pojawił się bug znikał is z eq nie odzyskałem niczego. Wyslalem zgłoszenie na email 3 Sierpnia o godzinie 22:31 "Okolo godziny 19;00-22;30 znikla mi panda na ~492h i medal bohatera na ~12h przedmioty te zostały zdobyte w grze i kupione za yangi . Nick postaci ****. login ****.'' DOŁĄCZAJĄC SS Z GRY PONIEWAŻ GDY LUDZIE MÓWILI ZE ZNIKA IS ZROBIŁEM SS GDY JESZCZE MIAŁEM TO W EQ . MOŻNA POWIEDZIEĆ ZE ZNIKŁ MI IS W 2 FALI ZNIKANIA ITEMOW xD.

Administracja nic nie odpisała prawdopodobnie temu ze w pierwszej kolejności oddawał itemy swoim przydupasa ,potem dzieci lądującym w isa a ci co zarabiali w grze są gówno warci bo i tak w isa nie załadują wiec elo . ADMISTRACJA BANUJE LECZ NIE MA NIGDZIE REGULAMINU SERWERA KTÓRY JEST WYSSANY Z KUTA**(przy rejetracji nie ma nic do akcepowania i na stronie rowniez go nie ma). Forum miało być po 2 dniach serwera dalej nie ma .

AsHiNo LVL wyexpione na wh . Wczoraj na ZUO tez dal popis jak sie zbija bossy na WH admini liza dupe gildi ThePirates.

Niestety, ale muszę sie pod tym podpisać. 

Potencjał jest, ale administracja to chyba do zmiany.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Niestety, ale muszę sie pod tym podpisać. 

Potencjał jest, ale administracja to chyba do zmiany.

To akurat prawda. Serwer ma spory potencjał, ale administracja mało się stara.

Trochę mnie śmieszy jak ludzie piszą, że mało ludzi. Ludzi jest optymalnie a jak oceniacie to poprzez sklepy (przykładowo) to powodzonka życzę bo nie ma sklepów offline i tysiąca stojących :). Metiny oblegane a co do spotów, to zauważyłem, że 80% dropi, wbija skille. Kto leciał po topkę to już wyexpił i spokój.

@Piankes

Wygoogluj sobie czy taki "trojan" istnieje... Do tego AVG  FREE  mówi samo za siebie...

Opublikowano

Chyba muszę zacząć bawić się na MPC forum w strażnika teksasu...

Troche podjebki z Ravii ,troche z Balmory no i też z Concordii.

Tak właśnie wygląda tworzenie serwerów w dzisiejszych czasach.

Beka :v

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

W ciągu 3 dni gdy pojawił się bug znikał is z eq nie odzyskałem niczego. Wyslalem zgłoszenie na email 3 Sierpnia o godzinie 22:31 "Okolo godziny 19;00-22;30 znikla mi panda na ~492h i medal bohatera na ~12h przedmioty te zostały zdobyte w grze i kupione za yangi . Nick postaci ****. login ****.'' DOŁĄCZAJĄC SS Z GRY PONIEWAŻ GDY LUDZIE MÓWILI ZE ZNIKA IS ZROBIŁEM SS GDY JESZCZE MIAŁEM TO W EQ . MOŻNA POWIEDZIEĆ ZE ZNIKŁ MI IS W 2 FALI ZNIKANIA ITEMOW  xD.

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Chyba muszę zacząć bawić się na MPC forum w strażnika teksasu...

Troche podjebki z Ravii ,troche z Balmory no i też z Concordii.

Tak właśnie wygląda tworzenie serwerów w dzisiejszych czasach.

Beka :v

Przecież to są czyste pliki Concordii a Every aka Creq (właściciel Concordii) pracuje też tu. Brawo Ty!

Opublikowano

Nareszcie naprawiliscie forum. Tylko czemu tam tak pusto? I co robi tam zbuku???

@Edit

Forum znowu nie dziala... brawo!

Cicho tam, robię forum za Jacka Danielsa - chwilę to potrwa. Idź się umyj i napij się herbaty przed spaniem.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...