Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.virustotal.com/pl/file/60c7bb26b924a27b3a5ca45a96088926fe488d550171234a70bff7d4f99c8782/analysis/1469125593/

Trojan w .exe? nie wiem czy prezentacja takiego serwera ma prawo bytu na MPC. Widze że nikt nie poprosił o skan całego klienta..

Klient nie jest na MPC tylko na naszej stronie, a propo jest to wada antywirusa ten trojan, i nie każdy antywirus go wykrywa, plik .exe jest ten sam co na Concordii trzeba go tylko dodać do wyjątków w antywirusie.

czy zablokujecie mozliwosc przekladania/wystawiania na shop itemow z szkat ucznia?

myslalem ze to hard a za 2/3dni 50dodan+ / 300pele to bedzie 30min roboty

Spokojnie ktoś za bardzo histeryzuje to że ze skrzyni ucznia na 20 poziom lecą 2 wzmocnienia nie oznacza to jeszcze że każdy będzie nowe konta zakładał i bić 20 poziom aby zdobyć wzmocnienie...

tak dla informacji to Wzmocnienie przedmiotu 2x leci z Torreadycznej Szkatułki więc czasami poniektórym dropnie szybciej 2x wzmocnienie z Torreadycznej zanim otworzą Skrzynie Ucznia na 20 poziom.

Szczerze, to myślałem, że będzie jakiś progres względem starej concordii, niestety nawet na start nie daliście teraz języków na M.

Dwa królestwa, jak dla mnie to błąd.

Przykro mi że się nie podoba, a tak szczerze to nie :P sama twoja sygnatura mówi za ciebie...

usuncie te poty z szkat serwerowych i poprawcie troszke ich drop

i o ktorej wyniki konkursu paradise?

Szkatułki tak mają dropić.

Wyniki Konkursu już się wrzucają na YT.

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

https://www.virustotal.com/pl/file/60c7bb26b924a27b3a5ca45a96088926fe488d550171234a70bff7d4f99c8782/analysis/1469125593/

Trojan w .exe? nie wiem czy prezentacja takiego serwera ma prawo bytu na MPC. Widze że nikt nie poprosił o skan całego klienta..

Klient nie jest na MPC tylko na naszej stronie, a propo jest to wada antywirusowa jest ten sam plik .exe co na Concordii trzeba dodać plik do wyjątków.

czy zablokujecie mozliwosc przekladania/wystawiania na shop itemow z szkat ucznia?

myslalem ze to hard a za 2/3dni 50dodan+ / 300pele to bedzie 30min roboty

Spokojnie ktoś za bardzo histeryzuje to że ze skrzyni ucznia na 20 poziom lecą 2 wzmocnienia nie oznacza to jeszcze że każdy będzie nowe konta zakładał i bić 20 poziom aby zdobyć wzmocnienie...

tak dla informacji to Wzmocnienie przedmiotu 2x leci z Torreadycznej Szkatułki więc czasami poniektórym dropnie szybciej 2x wzmocnienie z Torreadycznej zanim otworzą Skrzynie Ucznia na 20 poziom.

Szczerze, to myślałem, że będzie jakiś progres względem starej concordii, niestety nawet na start nie daliście teraz języków na M.

Dwa królestwa, jak dla mnie to błąd.

Przykro mi że się nie podoba, a tak szczerze to nie :P sama twoja sygnatura mówi za ciebie...

usuncie te poty z szkat serwerowych i poprawcie troszke ich drop

i o ktorej wyniki konkursu paradise?

Szkatułki tak mają dropić.

Wyniki Konkursu już się wrzucają na YT.

ale to poty usun bo otwieralem 3 szkaty i 3 razy poty no chyba was ,,,...

Opublikowano

wy nadal myslicie ze nikt nie bedzie robic postaci hmm?

na serverach hard przedmiot jak pelerynka/dodanie powinno miec jakas wartosc

a tutaj?

35lv bodziak+7postaci w pt i na bo 15min = 300pele+14dodan poswiecimy 1h i mamy wybonowane eq+ dodania na sell

Opublikowano

a tutaj?

35lv bodziak+7postaci w pt i na bo 15min = 300pele+14dodan poswiecimy 1h i mamy wybonowane eq+ dodania na sell

Pelerynki wcale nie muszą mieć swojej wartości z początku myśleliśmy o dodanie 1 Peleryny która jest na stałe ale tak nie zrobiliśmy.

Po 2. Zmianki z Skrzyni Ucznia nie dostajesz tak szybko, prosze bez histerii.

Opublikowano

Przecież na tym serwerze nie ma totalnie k***a nic. Wy k***a ludzi chyba nie szanujecie wypuszczając takie coś, licząc na łatwy hajs.

tyle w temacie.

To przeciez jest kopia PL'a 1:1 (nie liczac takich rzeczy jak certyfikaty konne w is'ie) . Tylko exp i drop 2x wiekszy. 

Powodzenia w c**j xDD

Kopią pla można nazwać rubinum2, no chyba że masz na myśli globala 5lat wstecz. Ten serwer nawet z pl'em którego uważam za totalne dziadostwo wypada blado.

Srij9JT.png

Opublikowano

a tutaj?

Pelerynki wcale nie muszą mieć swojej wartości z początku myśleliśmy o dodanie 1 Peleryny która jest na stałe ale tak nie zrobiliśmy.

jedynie do czego mozna sie przyczepic to jest drop potek ze skrzyn serwerowych na chu* to ?? oraz buty wiatru powinny byc na start

Opublikowano

a tutaj?

jedynie do czego mozna sie przyczepic to jest drop potek ze skrzyn serwerowych na chu* to ?? oraz buty wiatru powinny byc na start

Poty są dla 2 powodów.

1. w M1 nie dropi gigantyczna ilość Yang ;) a gracze potrzebują potów.

2. nie będzie samych dobrych itemów w Torreadycznych Skrzynkach zawsze musi być coś i gorszego, jakby same dobre itemy dropiły to również by to psuło rynek, ciesz się że to są tylko potki, a nie tona innych rzeczy w dodatku.

Opublikowano

a tutaj?

Poty są dla 2 powodów.

1. w M1 nie dropi gigantyczna ilość Yang ;) a gracze potrzebują potów.

2. nie będzie samych dobrych itemów w Torreadycznych Skrzynkach zawsze musi być coś i gorszego, jakby same dobre itemy dropiły to również by to psuło rynek, ciesz się że to są tylko potki, a nie tona innych rzeczy w dodatku.

a buty wiatru na start?

Opublikowano

Serwer w porządku jak i administracja z wyjątkiem jakiegoś buraka o nick'u Fruczek, sruczek czy jak mu tam, który daje bany jak mu się podoba 17 latek, zakompleksiony, co nie może skleić trzech słów na tsie, ścierwo....

\

Opublikowano

Wbije zobaczyć serwer, ale jakiś nowości nie ma... Widzę, że już topka na 67lvl stoi, a to jedna noc  :yay:

Opublikowano

No jprd jedna wielka kopia ravi i concordi + kilka nowości które były na serwerach już

Co ty nie umiesz nic wymyślić swojego tylko kopiować

Jak bym miał wybierać miedzy ravią a tym serwerem to wybrał bym ravie.
A wiesz czemu bo mam pewność że ravia jeszcze będzie długo online a z tym serwerem nawet nie mam pewności czy postoi max 2 miesiące

Nie Polecam

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Panowie ile osób gra ? 

695

tyle jest postaci a ile gra tego ci nie podam 

postaci od 5 lv+

No jprd jedna wielka kopia ravi i concordi + kilka nowości które były na serwerach już

A wiesz czemu bo mam pewność że ravia jeszcze będzie długo online a z tym serwerem nawet nie mam pewności czy postoi max 2 miesiące

Nie Polecam

to jest s2 Concordii, więc serwer jest identyczny do poprzedniego.

poza tym, swój zawsze broni swego  ;)

24043677728165264870.jpg

Opublikowano

Wbiłem zobaczyłem klimat jest przypomina się bardzo stary old school, w m1 na każdym ch jakieś boty stoją graczy trochę jest mogło by coś z tego być, ale mam jednak wrażenie, ze admini nie zadbają o serwerek poczekam kilka dni i zobaczę czy pogram.  Na razie nikt nie banuję tych botów... 

Opublikowano

Panowie ile osób gra ? 

695

postaci od 5 lv+

Nie Polecam

24043677728165264870.jpg

dodajcie butki wiatru na start 

@up 

Wczoraj w przeciągu 10 minut poszło z 20 banow na boty :D 

Opublikowano

Wbiłem zobaczyłem klimat jest przypomina się bardzo stary old school, w m1 na każdym ch jakieś boty stoją graczy trochę jest mogło by coś z tego być, ale mam jednak wrażenie, ze admini nie zadbają o serwerek poczekam kilka dni i zobaczę czy pogram.  Na razie nikt nie banuję tych botów... 

Jak nie banujemy botów jak banujemy cały czas? zobacz listę banów.

Panowie ile osób gra ? 

695

postaci od 5 lv+

Nie Polecam

24043677728165264870.jpg

@up 

Butków Wiatru na Start nie będzie serwer był przemyślany i takim zostaje ;) Buty Wiatru dropią z Torreadycznych Skrzynek, a ich drop nie zostanie powiększony bo z rękawiczką na 2H dropi  ich dość, dużo pózniej pojawią się smutki i żale dlaczego topka tyle zarabia.

Opublikowano

Jak nie banujemy botów jak banujemy cały czas? zobacz listę banów.

Panowie ile osób gra ? 

695

postaci od 5 lv+

Nie Polecam

24043677728165264870.jpg

@up 

Butków Wiatru na Start nie będzie serwer był przemyślany i takim zostaje ;) Buty Wiatru dropią z Torreadycznych Skrzynek, a ich drop nie zostanie powiększony bo z rękawiczką na 2H dropi  ich dość, dużo pózniej pojawią się smutki i żale dlaczego topka tyle zarabia.

a te buty + u handlarki to na ile h? 

Opublikowano

Chciałem Sobie pyknąć a tu chujec , klikam na exe'a i nic się nie dzieje xD

uruchom jako administrator 

Pomocne w chuu j..zmieniałem zgodnosci jeśli zamierasz o to pytac..

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...