Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trailer.png

Serwer jest Promowany przez dość dużą ilość YouTuberów, udostępniamy wam zaledwie cząstkę zapowiedzi YouTuberów, listą wszystkich YouTuberów oraz jeszcze więcej jest podana niżej w Prezentacji

https://www.youtube.com/watch?v=tFyA3PZtR6k

https://www.youtube.com/watch?v=y11joVH7xGQ

glownaprezentacja.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=t59HfI7EC3I

weryfikacja1.png
  • Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka Fajna Zacznie się w konću coś do grania ;) Oby nie poszło w zła stronę ;) Ciekawa prezka + Dla was Zobaczymy ile graczy :)

Opublikowano

Zapraszamy do rejestracji: http://torreadorworld.pl & http://concordiamt2.pl

zdarzają się sytuację, że nie do wszystkich dochodzą linki aktywacyjne na e-mail podany przy rejestracji
jeżeli ktoś będzie miał tego typu problem to proszę się tym nie przejmować - aktualnie dopracowujemy jeszcze system rejestracji więc mogą pojawiać się problemy, aczkolwiek można już się rejestrować, ponieważ wszystkie konta zostaną aktywowane przez administrację tuż przed startem serwera.

Opublikowano

Zagrałbym stary klimacik jest, ale czy będzie jakaś sensowna ilość graczy tego nie wiem . Czaję się od roku na taki serwer, ale wydaję mi się, że ilość graczy będzie mizerna. 

Opublikowano

Zagrałbym stary klimacik jest, ale czy będzie jakaś sensowna ilość graczy tego nie wiem . Czaję się od roku na taki serwer, ale wydaję mi się, że ilość graczy będzie mizerna. 

Reklama jest dość spora ;) poczekaj aż wszystkie serie ruszą..

Opublikowano

Przecież na tym serwerze nie ma totalnie k***a nic. Wy k***a ludzi chyba nie szanujecie wypuszczając takie coś, licząc na łatwy hajs.

Opublikowano

@harnaś To ty chyba nie grałeś nigdy na concordii

Gówno jak każde inne, które aktualnie nie ma prawa bytu. Skończy jak każdy tego typu serwer, z 20 graczami online :)

Opublikowano

Gówno jak każde inne, które aktualnie nie ma prawa bytu. Skończy jak każdy tego typu serwer, z 20 graczami online :)

Skończy może tak jak napisałeś a może inaczej.  A  osoba, która reprezentuje tak gówniany poziom jak Ty nie powinna za dużo szczekać. :). Człowiek bez życia hejtujący pixele barwne to twoje "ŻYCIE" Panie harnaś. Pozdrawiam.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Mówiąc nie ma prawa bytu oceniasz serwer za innych, a nie jesteś wszystkimi więc nie baw się w boga, nie jesteś prorokiem.

Opublikowano

@ParadiseMC,

Ponawiam pytanie z zapowiedzi. Healer odbugowany (leczenie, zwiekszenie ataku i dmg skilli)?

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Sam gó

Sam gówniane serwery stawiasz a obrażasz inne eh ta zazdrość dlatego wyprowadziłem się z polski Polak drugiego Polaka zje żywcem by zarobić parę groszy 

Opublikowano

fifarafa się znalazł, ciekawe czy na żywo też jesteś taki wyszczekany ;>

jak się nie podoba to nikt nie każe Ci tu zaglądać  :sex:

Opublikowano

xxx

@załatwione

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

Opublikowano

Ja mam pytania takie jak 

Czy na serwerze jest coś związane z łapaniem ryb bo lubię łowić a nic na ten temat nie widzę 

Opublikowano

Co ma mnie tutaj zachęcić? Ja nic nie widzę.

Dobra już wiem autopoty, bo przecież nikt ich jeszcze wprowadził.

Opublikowano

@ParadiseMC,

Ponawiam pytanie z zapowiedzi. Healer odbugowany (leczenie, zwiekszenie ataku i dmg skilli)?

To są bardzo stare bugi nie ma już ich nawet w żadnych plikach, a więc tak jest odbugowany :)

Nie wypuszczamy syfu jak widać ;) a jak lubisz tone sterty śmieci to ci na PW polece 1.000 takich serwerów, a Torreador jest unikalny.

Opublikowano

A i jeszcze jedno pytanie jest czy nie ma patchera ? jak będą pobierane aktualizacje jeśli takowe będą wprowadzane na serwerze 

Opublikowano

@ParadiseMC,

To są bardzo stare bugi nie ma już ich nawet w żadnych plikach, a więc tak jest odbugowany :)

Nie wypuszczamy syfu jak widać ;) a jak lubisz tone sterty śmieci to ci na PW polece 1.000 takich serwerów, a Torreador jest unikalny.

To już antaris wypada lepiej niż to coś. Pod jakim względem jest unikalny ? Pod takim, że nic nie dodaliście do serwera ?

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że nadal znajdują się takie bugi gdzieniegdzie, dlatego zapytałem :) Ale cieszę się, że działa dobrze. Pozdrawiam.

^Po co nowości? Ja się właśnie cieszę, że przypomni mi stare dobre czasy...

sysuniadangos.png

Opublikowano

@ParadiseMC,

To już antaris wypada lepiej niż to coś. Pod jakim względem jest unikalny ? Pod takim, że nic nie dodaliście do serwera ?

nie chcesz nie graj proste nikt cię do tego nie zmusza a jak jesteś taki fifarafa to pokaż pochwal się jaki ty serwer zrobisz pro elo założę się ze głupiego pliku root byś nie rozpakował ale tak w necie kozak i byle co pisać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...