Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę mała czcionka w prezentacji co bardzo przeszkadza podczas czytaniu :/ Poza tym wygląda ciekawie być może odwiedzę server ;)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Chyba podziękuje. Dla mnie to jest śmieszne, żeby na pierwszym spocie głodny szary alfa wilk zabijał na hita.

#### edit

Ludzie robią buffa do m1, porażka.

4xOWzPj.jpg

Opublikowano

Chyba podziękuje. Dla mnie to jest śmieszne, żeby na pierwszym spocie głodny szary alfa wilk zabijał na hita.

#### edit

4xOWzPj.jpg

Grałeś w Metina kiedyś? :L bo widzę że chyba nie...

Głodny Szary Alfa Wilk wcale nie zabija na hita i dla pewności aż to sprawdziłem bo te hejty nie są śmieszne ;)

Ludzie nie robią Buffa do M1 tylko zaczynają z Buffem już dla Map na Wyższy Poziom.

Pozdrawiam

Opublikowano

UP.

Nie, nie oczerniam was. Mowie jak jest, jak ktoś nie wierzy to zapraszam na server i prosze bez bufa ubić glodnego szar. alfa wilka.

Opublikowano

UP.

Nie, nie oczerniam was. Mowie jak jest, jak ktoś nie wierzy to zapraszam na server i prosze bez bufa ubić glodnego szar. alfa wilka.

Ale co tu się pluć, skoro z jakimś bambusowym eq się rzucasz na GŁODNEGO SZAREGO ALFA WILKA do c***a gościu nie dajesz rady to exp na psach.. to tak jakby powiedzieć ej sory nie daje rady na orkach bo mam c*****e eq i nie polecam xddd

Spierdolenie mpc sięga zenitu nie tylko dzięki antarisowi

Opublikowano

UP.

Ale co tu się pluć, skoro z jakimś bambusowym eq się rzucasz na GŁODNEGO SZAREGO ALFA WILKA do c***a gościu nie dajesz rady to exp na psach.. to tak jakby powiedzieć ej sory nie daje rady na orkach bo mam c*****e eq i nie polecam xddd

Tylko, że te moby są na pierwszych spotach xD.

Opublikowano

UP.

Tylko, że te moby są na pierwszych spotach xD.

trudno dmg jest ich jest jak na metin2.pl a już niebawem wrzucamy mega update!

-Jak tylko update wpadnie w obieg dodamy newsa na stronie głównej.

-Poprawiony drop min. (Torreadyczna Szkatułka)

-Autopatcher ( Nowy Klient z Autopatcherem do pobrania w zakładce Pobierz )

-Poprawa max pkt. bonów Azraelusiowi.

-Dodana Mikstura Szybkości (Brak możliwości Handlu) na start gry.

-Automatyczne Włączanie Dnia/Nocy

-Połączony Czat Królestw+Możliwość Pisania na Czacie Głównym od 1 Poziomu.

-Języki Jinno oraz Chunjo po zalogowaniu będą na M1.

-Poprawiony System Kostiumów.

-Blokada poniektórych cheatów.

Opublikowano

Ja bym od siebie proponował 

-zwiększyć czas trwania butów wiatru ewentualnie jakiś crafting aby np móc z 10 par butów wiatru zrobić 1 które będą dłużej trwać . 

- dodać drop dodań/zmianek z minibosów np w m1 berra itd zawsze urozmaiciło by to grę .

- dodać event dzięki któremu będziemy mogli wymieniać ku na inne książki ( np co 2 tygodnie ) wtedy syfne książki zwiększą swoją wartość 

może coś z moich propozycji przypadnie do gustu :) 

Opublikowano

serwer polecam, stary klimat concordii  <3  <3  <3  :) jestem zadowolony  z serwera i każdego zapraszam, ludzi gra nawet sporo :) myślę że to kwestia czasu i serwer urośnie w liczbę graczy :) jedyny minus to to, że nie można na 30lv zmienic profesji :P

Opublikowano

#### edit

4xOWzPj.jpg

XDDDDDD A grąłes Ty kiedys na PL'u? albo rozumies zamysł typu serwera "HARD" ?

Czy grales tylko na privach easy nigdy na orginalnym metinie?

Ludzie zapewne robia buffy i expia z nimi bo na HARD buff to jest w sumie czesto podstawa :) 

Ja jak robie buffa to zawsze na 25 levelu i go expie za sobą ale od pcozatku tez mozna

Opublikowano

#### edit

4xOWzPj.jpg

Ludzie zapewne robia buffy i expia z nimi bo na HARD buff to jest w sumie czesto podstawa :)

Ja jak robie buffa to zawsze na 25 levelu i go expie za sobą ale od pcozatku tez mozna

Te swoje "xD" możesz schować. Na PL'u było łatwiej niż tu na start.

@jarekb + ile miałeś eq?

Głodne moby biją więcej dmg od zwykłych ale za to mają mniej hp i resistów

Startowe. Nie mam zamiaru ładować w is, jak połowa serva, żeby tylko moby mnie nie dedały.

Opublikowano

Przecież ten serwer to powtórka z Nawie. Przez miesiąc będzie trochę graczy, a potem pustki.

Opublikowano

#### edit

4xOWzPj.jpg

Te swoje "xD" możesz schować. Na PL'u było łatwiej niż tu na start.

@jarekb + ile miałeś eq?

Głodne moby biją więcej dmg od zwykłych ale za to mają mniej hp i resistów

Startowe. Nie mam zamiaru ładować w is, jak połowa serva, żeby tylko moby mnie nie dedały.

Dziwnym ujem, kompletnie bez is'a potrafiłem zacząć, zrobić eq, zarabiać hajs. Ale nie, lepiej hejtować, bo Cię wilki zabijają. Na pl'u dostajesz broń+0, 5 potek i wio, tutaj masz broń/zbroje +4 i do tego konia, ale i tak powiesz, że start na pl'u łatwiejszy.

Oczywiście na pl'u też dropią egzo/dodania/zmianki i szkaty serwerowe od początku gry?

Pomocnik
Opublikowano

Polecam serwer w starym stylu, dobry kontakt z administracja. Wbijac :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Mam pytanie, czy da rade zrobić, zeby ten pet był na stałe przywołany ? Trochę słabo przywoływać go przy kazdej zmianie CH, albo tepaniu do bufka :)

Poza tym prosiątka są duzo wolniejsze od azraelusia :/ 

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...