Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na serwer wpadł r3spect, zakrecony, weezyhaker, ugrejszyna i bananosik, kto liczyl na duza reklame to ona nadeszła.

to nie jest rework reworka koledzy up!, ten serwer wystartował bez bugów nie mieliśmy powodów aby kasować baze i wypuszczać na nowo... oj nie nie.

Zapraszam wszystkich chętnych już dziś do gry! będzie Konkurs OX i Wielkie ZUO, zróbmy szum ;p

pierdu pierdu 10 osob max online , serwer padnie bo paradise to pacan :) Na starcie serwera trzeba było czekać 3 tygodnie na dodanie głupiej poprawki bo jak to powiedział paradise nie mam dostępnego serwera testowego ...  

Serwer nie padnie :L

Kiedy zostaną naprawione błędy na serwerze?

Planujecie przenieść pliki na source? *_*

Na chwile obecną na source nie ma nic co przekonuje mnie do przeniesienia się na nie, jeśli coś takiego będzie to zajmę się pracowaniem nad source, a nawet pod zwykłe game jeśli wiesz komu zapłacić będziesz mógł zrobić shopy offline. ( a ja dalej potrafie czynić cuda na klasycznych plikach metina )

Witajcie! Aktualizacje Gry V2.0:

-Zoptymalizowany drop zbędnych przedmiotów z potworów.

-Zbroja Boga Wojny(30 Poz.) będzie możliwa do zdobycia z Hae-Tae w M2 ( Niski % na drop )

-Nowe Misje!

-Bronie na 55 Poziom które dodaliśmy w poprzedniej wersji będą miały nową odsłonę!

-Nowy Kostium: Mistyczny Bojownik ( JEST DODANY W PŁATNYM IS )

Pozdrawiam

Narazie jakoś nie widać tych twoich czarów :P Ile online tak +/-?

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na serwer wpadł r3spect, zakrecony, weezyhaker, ugrejszyna i bananosik, kto liczyl na duza reklame to ona nadeszła.

to nie jest rework reworka koledzy up!, ten serwer wystartował bez bugów nie mieliśmy powodów aby kasować baze i wypuszczać na nowo... oj nie nie.

Zapraszam wszystkich chętnych już dziś do gry! będzie Konkurs OX i Wielkie ZUO, zróbmy szum ;p

pierdu pierdu 10 osob max online , serwer padnie bo paradise to pacan :) Na starcie serwera trzeba było czekać 3 tygodnie na dodanie głupiej poprawki bo jak to powiedział paradise nie mam dostępnego serwera testowego ...  

Na chwile obecną na source nie ma nic co przekonuje mnie do przeniesienia się na nie, jeśli coś takiego będzie to zajmę się pracowaniem nad source, a nawet pod zwykłe game jeśli wiesz komu zapłacić będziesz mógł zrobić shopy offline. ( a ja dalej potrafie czynić cuda na klasycznych plikach metina )

-Zbroja Boga Wojny(30 Poz.) będzie możliwa do zdobycia z Hae-Tae w M2 ( Niski % na drop )

-Nowe Misje!

-Bronie na 55 Poziom które dodaliśmy w poprzedniej wersji będą miały nową odsłonę!

Pozdrawiam

Narazie jakoś nie widać tych twoich czarów :P Ile online tak +/-?

na moje oko ze 100os w godzinach szczytu

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

@harnaś To ty chyba nie grałeś nigdy na concordii

Gówno jak każde inne, które aktualnie nie ma prawa bytu. Skończy jak każdy tego typu serwer, z 20 graczami online :)

Haha odezwał się kozak :) Ten Serw skonczy tak samo jak ten syf który Ty wypuszczasz.Hejtujesz kogoś a sam jesteś marny i  wszystkie Twoje wcześniejsze gówna razem wzięte nie stały nawet 2 miesiące,więc wypadałoby nie udzielac sie w tego typu tematach.

Opublikowano

ostatnio miał pan serwer padł bardzo szybko i tez hard zapewne z tym tak samo będzie.

jest sens zebym sie rejestrował i wbijał czy już są tylko boty po afcone tak zeby licznik i ludzie myśleli ze ktoś gra?

Opublikowano

-Nowe Misje!

Pozdrawiam

Drodzy gracze. 

Po długich przemyśleniach zdecydowaliśmy podzielić się z wami informacjami dotyczącymi dalszych losów serwera. Mianowicie. 

Serwer zostanie zamknięty, ze względu na zbyt małą ilość graczy. Mimo to nie zamierzamy się poddać. Wyciagneliśmy wnioski z błedów, które zostały popełnione. Dlatego też serwer wystartuje ponownie jako S2 Concordia. Jesteśmy dobrej myśli i mamy nadzieję, że przyniesie to same dobre zmiany dla społeczności serwera. Plany startu S2 Concordii są pomiędzy 19-25 września. Dokładna data będzie podana w prezentacji serwera, dlatego zalecamy do śledzenia naszego dotychczasowego FanPage Torreador'a na FaceBook'u który zmieni się już niebawem w FanPage Concordii S2 zalecamy także sledzenia serwisu YouTube oraz MPC Forum.

Serwer będzie posiadał nową załoge oraz nie jedne zasady ustalimy już na samym początku. Zbroja Hwang powędruje do pierwszego wojownika/ninjy/sury/szamana w przeciwieństwie do 3 lub 5 pierwszych miejsc. 

Zanim oddamy wam przyjemność zagrania na S2 Concordii planujemy troche pozmieniać tak aby dać wam coś więcej, jak tylko ulepszoną Concordie.

FAQ:

Q: Kiedy Torreador zostanie wyłączony?

Odp: Pomiędzy 15 a 17 Września.

Q: Czy moje konto zostanie przeniesione na S2 Concordie z Torreadora?

Odp: Niestety nie przenosimy kont, wszystko będzie na świeżo od nowa.

Q: Czy gracze którzy załadowali w IS dostaną jakąś rekompensatę?

Odp: Każdy gracz który zainwestował w IS na Torreadorze, otrzyma swoje Niebiańskie Monety na S2 Concordii.

Q: Czy serwer będzie dużo różnil się od Torreadora?

Odp: Będzie bardzo podobny tak jak i w tej chwili Torreador jest podobny do starej Concordii, ale tak będzie się różnił pewnymi rzeczami.

Serwer nie padnie xD

Opublikowano

Zgodnie z oświadczeniem które podam w spoilerze prezentacja leci do kosza. 

ROp2hhV.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...