Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem zobaczyłem klimat jest przypomina się bardzo stary old school, w m1 na każdym ch jakieś boty stoją graczy trochę jest mogło by coś z tego być, ale mam jednak wrażenie, ze admini nie zadbają o serwerek poczekam kilka dni i zobaczę czy pogram.  Na razie nikt nie banuję tych botów... 

Jak nie banujemy botów jak banujemy cały czas? zobacz listę banów.

Panowie ile osób gra ? 

695

tyle jest postaci a ile gra tego ci nie podam 

postaci od 5 lv+

No jprd jedna wielka kopia ravi i concordi + kilka nowości które były na serwerach już

Co ty nie umiesz nic wymyślić swojego tylko kopiować

Jak bym miał wybierać miedzy ravią a tym serwerem to wybrał bym ravie.

A wiesz czemu bo mam pewność że ravia jeszcze będzie długo online a z tym serwerem nawet nie mam pewności czy postoi max 2 miesiące

Nie Polecam

to jest s2 Concordii, więc serwer jest identyczny do poprzedniego.

poza tym, swój zawsze broni swego  ;)

24043677728165264870.jpg

dodajcie butki wiatru na start 

@up 

Wczoraj w przeciągu 10 minut poszło z 20 banow na boty :D

Butków Wiatru na Start nie będzie serwer był przemyślany i takim zostaje ;) Buty Wiatru dropią z Torreadycznych Skrzynek, a ich drop nie zostanie powiększony bo z rękawiczką na 2H dropi  ich dość, dużo pózniej pojawią się smutki i żale dlaczego topka tyle zarabia.

a te buty + u handlarki to na ile h? 

24 Godz :)

Chciałem Sobie pyknąć a tu chujec , klikam na exe'a i nic się nie dzieje xD

uruchom jako administrator 

Pomocne w chuu j..zmieniałem zgodnosci jeśli zamierasz o to pytac..

Wyłącz wszystkie antywirusy i defendery - pobierz klienta od nowa - rozpakuj klienta - dodac plik .exe do wyjątków w antywirusie bo stawiam że masz AVG albo Avasta a tylko te 2 antywirusy mają problem z naszym exe, żaden inny nie ma problemów i powinno trybić, jeśli nie pomoże spróbuj zmienić na uruchom klienta ze zgodnością systemu xp/windows 7.

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego. Serwer z gigantyczną ilością drobnych bugów. Nie mam ochoty kontynuować gry tutaj.
-Torreadyczne robicie od wczoraj, dropią z nich "Błogosławieństwa boga smoków", czy jakoś tak, których nie ma w eq, nie pokazuja sie, pusty drop
-Zbugowane moby w v2, podczas blokowania stają w miejscu 2 metry od Ciebie, biją a ty ich nie możesz.
-Wierzchowce z IS zbugowane, Ctrl+G sie nie da zdjąć :F (przynajmniej mój dzik)
Poza tym każdy pierwszy lepszy bot działa na tym serwerze.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego. Serwer z gigantyczną ilością drobnych bugów. Nie mam ochoty kontynuować gry tutaj.

-Torreadyczne robicie od wczoraj, dropią z nich "Błogosławieństwa boga smoków", czy jakoś tak, których nie ma w eq, nie pokazuja sie, pusty drop

-Zbugowane moby w v2, podczas blokowania stają w miejscu 2 metry od Ciebie, biją a ty ich nie możesz.

Tutaj nie ma bugów a to że ty to tak odbierasz to mi przykro.

1. Torreadycznych nie robimy bo nikt nie powiedział że coś będzie z nimi robione a więc nie wiem skąd ta informacja :L, Błogosławieństwo Boga Smoków dropi właśnie to testowałem a więc nie wiem o czym mówisz.

2. To zapewne twój internet ;)

3. Wierzchowce to nie bug tylko tak ma być(Możesz zejść na chwile z wierzchowca CTRL+G) aby odpalić skile czy coś i dalej bić a aby zejść z niego całkowicie musisz ściągnąć pieczęć klikając na nią w EQ ( a więc nie wiem w czym ty widzisz problem... )

Opublikowano

1. Torreadycznych nie robimy bo nikt nie powiedział że coś będzie z nimi robione a więc nie wiem skąd ta informacja :L, Błogosławieństwo Boga Smoków dropi właśnie to testowałem a więc nie wiem o czym mówisz.

3. Wierzchowce to nie bug tylko tak ma być(Możesz zejść na chwile z wierzchowca CTRL+G) aby odpalić skile czy coś i dalej bić a aby zejść z niego całkowicie musisz ściągnąć pieczęć klikając na nią w EQ ( a więc nie wiem w czym ty widzisz problem... )

Widze, że Twoja administracja jest ograniczona intelektualnie. Napisałem do fajowa, albo fuczka jakiegoś, że dropią i się nie pokazują w eq. Odpisał mi, że pracujecie nad tym i, że znacie błąd. Więc bez takich. A i to nie mój internet, bo ludzie to zgłaszali.

Co drugi biega na WH, nawet banować nie nadążacie.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Widze, że Twoja administracja jest ograniczona intelektualnie. Napisałem do fajowa, albo fuczka jakiegoś, że dropią i się nie pokazują w eq. Odpisał mi, że pracujecie nad tym i, że znacie błąd. Więc bez takich. A i to nie mój internet, bo ludzie to zgłaszali.

Dziwne że dropią a nie pokazują się w eq :L skoro przeglądam filmiki youtuberów i jakoś widzę że im dropią ;), może niewidomy jesteś tak się kultularnie wyrażę? a te twoje bugi to nie bugi, więc wrzuć na luz i zarzuć popcornem

Opublikowano

Dziwne że dropią a nie pokazują się w eq :L skoro przeglądam filmiki youtuberów i jakoś widzę że im dropią ;), może niewidomy jesteś tak się kultularnie wyrażę? a te twoje bugi to nie bugi, więc wrzuć na luz i zarzuć popcornem

tak samo fuczek przyszedl na polanke w jinno i sie pytal czy nie bocimy chwile pozniej przyszedl jakis typek i zaczął ksuć spota i dostalem kicka od fuczka :D ogarnij go

Opublikowano

Serwera nie polecam, bo 0 zabezpieczeń, wszystkie czity działają, od siebie polecam Kick Hacka by Francoiz, kickuje większość graczy z serwera, polecam sklepiki w m1 xD (tak to ja, ten co kickał graczy w m1 :D)

Opublikowano

Serwera nie polecam, bo 0 zabezpieczeń, wszystkie czity działają, od siebie polecam Kick Hacka by Francoiz, kickuje większość graczy z serwera, polecam sklepiki w m1 xD (tak to ja, ten co kickał graczy w m1 :D)

Dostałeś perma i to nie dziś tylko od razu po wyprobowaniu hacku ;) a admin jakiś jest online cały czas i patroluje, a tak propo to wszystkie hacki działają na każdym serwerze wystarczy wiedzieć jak je włączyć a to że znalazłeś pierwsze lepsze które działają to jeszcze nic nie znaczy, więc nie odstraszaj ludzi.

Tak to ja ci dałem bana ;) napisałeś że testujesz hacki a ja ci napisałem że moi gracze to nie homiki testujące więc testuj sobie ścierwo gdzie indziej, a skoro nie polecasz to było nie zakładać konta i nie wbijać poziomu, bo gdybyś perma nie dostał to byś dalej grał, nieszczęśliwy graczu.

Opublikowano

Czegoś innego się spodziewałem miał być rework concordi a wyszedł serwer wcale nie  podobny do starej concordi 

Opublikowano

Dostałeś perma i to nie dziś tylko od razu po wyprobowaniu hacku ;) a admin jakiś jest online cały czas i patroluje, a tak propo to wszystkie hacki działają na każdym serwerze wystarczy wiedzieć jak je włączyć a to że znalazłeś pierwsze lepsze które działają to jeszcze nic nie znaczy, więc nie odstraszaj ludzi.

Tak to ja ci dałem bana ;) napisałeś że testujesz hacki a ja ci napisałem że moi gracze to nie homiki testujące więc testuj sobie ścierwo gdzie indziej, a skoro nie polecasz to było nie zakładać konta i nie wbijać poziomu, bo gdybyś perma nie dostał to byś dalej grał, nieszczęśliwy graczu.

nic nie znaczy? tutaj dziala kompletnie wszystko nawet te starocie z 2010roku ...

Opublikowano

Przecież na tym serwerze nie ma totalnie k***a nic. Wy k***a ludzi chyba nie szanujecie wypuszczając takie coś, licząc na łatwy hajs.

nie wszyscy lubią grać na serwerach gdzie jest najebane pełno syfów, które wypuszczasz (albo wypuszczałeś) np. ty.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

podacie linki do strony i forum? bo taki problem że tego linku z prezki mi nie wyswietlilo tylko błąd...

Opublikowano

Co mi po banie? Dostałem trzy w ciągu 5 godzin wywalania na kontach 1-10lvl, to nie ja pisałem, że testuję hacki, więc fajnie, że kto inny też już znalazł :D. Robisz nowe konto i możesz sobie wywalać ludzi przez kolejne pół godziny - kilka godzin. Także radzę wypróbować, bo świetna zabawa wywalać graczy czy zapełnione shopy slotami po 1.

Opublikowano

Oplaca się wbijać na serwer ? Dużo graczy widzę ze po postach idioci niszczą serwer kickhackiem

GRACZY z tego co paradise mowil i pisal jest 500+

Opublikowano

Graczy może troche jest ale połowa na wh wystarczy popatrzeć w m1

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Graczy może troche jest ale połowa na wh wystarczy popatrzeć w m1

dlatego administracja nie próżnuje i banuje :)

Opublikowano

Oplaca się wbijać na serwer ? Dużo graczy widzę ze po postach idioci niszczą serwer kickhackiem

nikt serwera nie niszczy a każdy kto używa dostaje perma ;) cały czas jest jakiś administrator w grze.

Opublikowano

nikt serwera nie niszczy a każdy kto używa dostaje perma ;) cały czas jest jakiś administrator w grze.

Skoro kick hack działa i zamiast go zablokować to liczysz na admina to powodzenia  ;) 

Poczekaj niech się zbierze 5 takich i na zmianę będą wywalać całe m1  :) 

Fajny trailer  B) 

Zajebisty.

Opublikowano

Czegoś innego się spodziewałem miał być rework concordi a wyszedł serwer wcale nie  podobny do starej concordi 

Stare czasy Concordii już dawno odeszły w niepamięć ;) Jak czytam wypowiedzi administracji tego serwerka to śmiać mi się chce ;)

Pozdrawiam

Nathan ;)

Opublikowano

Kolejny averion, Antaris itd. Zjebany serwer wypuszczony na hajs. Wszyscy mają na wszystko wyjebane z administracji.... ten serwer jest bardziej przepełniony bugami, że nawet kultowe powiedzenie "START W PIĄTEK" nie pomoże. Polecam kick hacki 2k9/10 świetnie działają, w sumie całkiem dobra zabawa na mapach :D Moja świętej pamięci babcia by zrobiła lepsze zabezpieczenia. Niestety świat prywatnych serwerów zszedł na straszne psy i co kolejny serwer to coraz większe gówno, a administracja tylko liczy na hajs. Chcesz zarabiać to daj coś od siebie a nie wypuszczasz serwer c*****y jak gówno na śniadanie i masz na niego wyjebane... Pograłem z trzy/cztery godzinki potem już była tylko zabawa kick hackiem bo serwer nie ma żadnej przyszłości i jest po prostu c*****y. Nie polecam ;) 

Opublikowano

Serwera nie polecam, bo 0 zabezpieczeń, wszystkie czity działają, od siebie polecam Kick Hacka by Francoiz, kickuje większość graczy z serwera, polecam sklepiki w m1 xD (tak to ja, ten co kickał graczy w m1 :D)

jaki jest sens pobierania hacka po to żeby kickać ludzi? trzeba mieć naprawdę najebane w głowie.. wkurwiają mnie takie ameby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...