Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W rankingu jest 325 postaci więc nie psuj sobie Paradise opinii kłamstewkami  tylko pracuj ciężko aby ludzi było więcej.

Opublikowano

A już miałem zasysać klienta gry, ale widząc te komentarze i ranking, to nie ma co. :/

Gdyby było 1,5k+, eh, to może bym wbił.

Opublikowano

Taki unikalny jak te szkatułki i kufry z ku z Ravii, R3spect nagrywa? max miesiac i serwera nie ma.

Taki unikalny jak te szkatułki i kufry z ku z Ravii, R3spect nagrywa? max miesiac i serwera nie ma. 

Opublikowano

Serwer wydaje się być przyjemnym hardzikiem <3
PS. Widzę, że ktoś tu oglądał trailer Nykerii ^^

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

ParadiseMC

Ranking graczy

Sory juz 320 graczy :D z tego to jakies 40% to szamanki 

Baza Danych ma opóznienie 15-20 Minut.

A już miałem zasysać klienta gry, ale widząc te komentarze i ranking, to nie ma co. :/

Gdyby było 1,5k+, eh, to może bym wbił.

Bez obaw zobacz z prezentacji u kogo dziś serie się zaczynają ;) prócz tych co piszą na prezentacji również dziś rozpoczynają serie Hostovsky, 1gZielska, Fuczek, IBaDi, Buntownik, Perserga.

Korzystaj póki możesz stary ;)

jak dziala ten medal bohatera ? czas leci tylko jak sie ma go zalozone ?

tak jest ;)

Opublikowano

O której ruszy ta reklama bo jak na razie to lipa  z graczami

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Poda ktos przykladowy drop ze 100 skrzyn ,bo jak na razie to bez isu mozna tak jak na pl pograc ?!

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Martw się grą a nie innymi ;) jak powiedzieliśmy tak będzie.

Opublikowano

Poda ktos przykladowy drop ze 100 skrzyn ,bo jak na razie to bez isu mozna tak jak na pl pograc ?!

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

No akurat się martwię bo kilka razy słyszałem takie obiecanki właścicieli serwerów a wychodziło gów**** :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Wielu tak mówiło i c***a za przeproszeniem robiło. Ponawiam pytanie kolegi.

Opublikowano

Graczy przybywa, nie ubywa. 

Inwestujemy i będziemy inwestować w każdą możliwą reklamę.

mpcforum kilka godzin temu w końcu wróciło do żywych, a nie ukrywajmy że przez OFF też sporo straciliśmy na reklamie.

Opublikowano

Szczerze, to myślałem, że będzie jakiś progres względem starej concordii, niestety nawet na start nie daliście teraz języków na M.

Dwa królestwa, jak dla mnie to błąd.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

czy zablokujecie mozliwosc przekladania/wystawiania na shop itemow z szkat ucznia?

myslalem ze to hard a za 2/3dni 50dodan+ / 300pele to bedzie 30min roboty

Spokojnie ktoś za bardzo histeryzuje to że ze skrzyni ucznia na 20 poziom lecą 2 wzmocnienia nie oznacza to jeszcze że każdy będzie nowe konta zakładał i bić 20 poziom aby zdobyć wzmocnienie...

tak dla informacji to Wzmocnienie przedmiotu 2x leci z Torreadycznej Szkatułki więc czasami poniektórym dropnie szybciej 2x wzmocnienie z Torreadycznej zanim otworzą Skrzynie Ucznia na 20 poziom.

Szczerze, to myślałem, że będzie jakiś progres względem starej concordii, niestety nawet na start nie daliście teraz języków na M.

Przykro mi że się nie podoba, a tak szczerze to nie :P sama twoja sygnatura mówi za ciebie...

Opublikowano

Przecież na tym serwerze nie ma totalnie k***a nic. Wy k***a ludzi chyba nie szanujecie wypuszczając takie coś, licząc na łatwy hajs.

tyle w temacie.

To przeciez jest kopia PL'a 1:1 (nie liczac takich rzeczy jak certyfikaty konne w is'ie) . Tylko exp i drop 2x wiekszy. 

Powodzenia w c**j xDD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Mi się podoba, ludzi trochę maławo, ale zobaczymy jak wypalą te wasze reklamy :). Jak dojdzie do 1k w godzinach szczytu to będzie gitarka serwer.

Opublikowano

czy zablokujecie mozliwosc przekladania/wystawiania na shop itemow z szkat ucznia?

myslalem ze to hard a za 2/3dni 50dodan+ / 300pele to bedzie 30min roboty

Spokojnie ktoś za bardzo histeryzuje to że ze skrzyni ucznia na 20 poziom lecą 2 wzmocnienia nie oznacza to jeszcze że każdy będzie nowe konta zakładał i bić 20 poziom aby zdobyć wzmocnienie...

tak dla informacji to Wzmocnienie przedmiotu 2x leci z Torreadycznej Szkatułki więc czasami poniektórym dropnie szybciej 2x wzmocnienie z Torreadycznej zanim otworzą Skrzynie Ucznia na 20 poziom.

Przykro mi że się nie podoba, a tak szczerze to nie :P sama twoja sygnatura mówi za ciebie...

usuncie te poty z szkat serwerowych i poprawcie troszke ich drop

i o ktorej wyniki konkursu paradise?

Opublikowano

Przecież na tym serwerze nie ma totalnie k***a nic. Wy k***a ludzi chyba nie szanujecie wypuszczając takie coś, licząc na łatwy hajs.

tyle w temacie.

To przeciez jest kopia PL'a 1:1 (nie liczac takich rzeczy jak certyfikaty konne w is'ie) . Tylko exp i drop 2x wiekszy. 

Powodzenia w c**j xDD

Hoya wiesz widać. Grałeś na Concordii? Jeśli to była kopia pl'a 1:1 to życzę Ci powodzenia. Aby tylko hejtować hoya wiedząc...

Serwer props, nic dodać nic ująć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...