Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torreador [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie naprawiliscie forum. Tylko czemu tam tak pusto? I co robi tam zbuku???

@Edit

Forum znowu nie dziala... brawo!

Cicho tam, robię forum za Jacka Danielsa - chwilę to potrwa. Idź się umyj i napij się herbaty przed spaniem.

W takim razie wybranie nieodpowiednia osobę, nie wątpię w to, że chwilę to potrwa, bo jesteś niekompetentny, nie masz pojęcia co robisz, a w dodatku zostawiasz forum z włączoną instalacją mybb, gratuluje ci typie. Zero szacunku.

@wiadomo po co

Serwer wydaje się być całkiem spoko, gra mi się na nim bardzo przyjemnie. Polecam serwer. Jedynym, dużym minusem są osoby/jest osoba zajmująca się forum. Od kilku dni wchodząc na forum serwera widzimy napis "Hello world". Dzisiaj forum działało przez godzinę, a później przestało. Tak czy inaczej sam serwer spoko. Obawiam się jedynie tego, że osoba zajmująca się forum może być na tyle niedoświadczona,  że zainstaluje myBB 1.8.7, na którym, jak wszystkim,a przynajmniej wszystkim posiadającym jakiekolwiek pojęcie na ten temat, bardzo mi przykro kodziexior, czy jak ty tam sobie wymyśliłeś, lecz nie zaliczasz się do tej grupy osób, wiadomo działa exploit. Nie polecałbym się rejestrować na forum, bo na tej wersji każdy lepszy gimnazjalista będzie w stanie zdumpować całą bazę danych.

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nareszcie naprawiliscie forum. Tylko czemu tam tak pusto? I co robi tam zbuku???

@Edit

Forum znowu nie dziala... brawo!

Cicho tam, robię forum za Jacka Danielsa - chwilę to potrwa. Idź się umyj i napij się herbaty przed spaniem.

W takim razie wybranie nieodpowiednia osobę, nie wątpię w to, że chwilę to potrwa, bo jesteś niekompetentny, nie masz pojęcia co robisz, a w dodatku zostawiasz forum z włączoną instalacją mybb, gratuluje ci typie. Zero szacunku.

@wiadomo po co

Serwer wydaje się być całkiem spoko, gra mi się na nim bardzo przyjemnie. Polecam serwer. Jedynym, dużym minusem są osoby/jest osoba zajmująca się forum. Od kilku dni wchodząc na forum serwera widzimy napis "Hello world". Dzisiaj forum działało przez godzinę, a później przestało. Tak czy inaczej sam serwer spoko. Obawiam się jedynie tego, że osoba zajmująca się forum może być na tyle niedoświadczona,  że zainstaluje myBB 1.8.7, na którym, jak wszystkim,a przynajmniej wszystkim posiadającym jakiekolwiek pojęcie na ten temat, bardzo mi przykro kodziexior, czy jak ty tam sobie wymyśliłeś, lecz nie zaliczasz się do tej grupy osób, wiadomo działa exploit. Nie polecałbym się rejestrować na forum, bo na tej wersji każdy lepszy gimnazjalista będzie w stanie zdumpować całą bazę danych.

Dziękuję za twoją wypowiedź specjalisto.

Na twoje wezwanie zarzuciłem instalację i dałem ją komuś innemu. Z pewnością wykona teraz to certyfikowany inżynier do instalowania skryptów forum.

Z resztą, zniżanie się do przekręcania pseudonimów to domena osób niedojrzałych. Nie chcę nawet tego komentować.

Pozdrawiam :)

Pomocnik
Opublikowano

Na chwile obecna na moje max 150. Serwer potrzebuje dobrej reklamy.

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

No, nareszcie zrobiłeś sensowną sklejke. Jest to, chyba twój trzeci hard, prezentuje się on o wiele ciekawiej niż poprzednie.

Ale, niestety jak zawsze brakuje Ci reklamy. A to na hardzie jest podstawą.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Po 3 latach wróciłem do metin2, jako pierwszy serwer po przerwie tak długiej wybrałem Torreador. Serwer idealny, zero pierdół zwymyślanych, stary dobry metin2 w którego grało się dniami i nocami.

Gram, obecnie 55lvl, jest tylko taki problem że z tego co widzę to administracja dodaje nowych gm, ulepsza serwer - co wiadomo ceni się ale zero jakiejkolwiek przemyślanej reklamy.

Jeśli dalej tak będzie to niestety ale z Torreadora nic już nie zostanie, w godzinach wieczornych gdzie powinno być najwięcej osób (w dodatku są wakacje) jest może kilkanaście shopów w tym 3 moje które zawsze wystawiam...

BO na dolinie non stop wolne, jedynie co to można spotkać kogoś na metkach w m2, a większość graczy online to gracze +60 poziom a nowych brak. Szkoda bo serwer jest esencją prawdziwego Metin2.

Administracja serwera zrób coś bo szkoda żeby to upadło

Opublikowano

Uwielbiam czytać zapowiedzi i prezentację serwerów :)

Niby wszystko fajnie, ciekawe systemy dużo "śmieci/Nowości" i tak dalej.

najlepsze są chyba Hardy, to tu można czasami przeczytać zaskakujące i wręcz nie z tego świata historie. 

Antaris który miał być perełką wśród serwerów, miał pokazać jak powinno robić się serwery. (Faktycznie pokazali, jak ich nie robić)

Wasz serwer, no cóż nie ma tyle "nowości" co Antaris. ale tak samo chcecie zarabiać na ludziach.

Smutno mi że serwery metina robi się teraz tylko dla zysku. nie szanuje się ludzi którzy płacą wasze rachunki.

Robienie tzw "kotletów" przychodzi wam łatwo, bo choć się na tym nie znam sądzę że mam racje.

Co do samego serwera. No cóż chyba komentarze innych mówią same za siebie.

Napisał bym że serwer to dno i wodorosty ale nie obrażajmy wodorostów :D

Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą. Tak na dzień dzisiejszy wygląda MPCForum.

Hejterzy, liczę na ciekawą lekturę.  

Pozdrawiam DarkSnow95.

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Chyba muszę zacząć bawić się na MPC forum w strażnika teksasu...

Troche podjebki z Ravii ,troche z Balmory no i też z Concordii.

Tak właśnie wygląda tworzenie serwerów w dzisiejszych czasach.

Beka :v

MPCforum JUŻ WYSTARCZY xD

co do serwera kotlet concordi nie ravii nic nie zostalo zmienione

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaliśmy wam nową odświeżoną prezentacje :) w której jest także to co wprowadziliśmy w 2 pierwszych Mega Updatach.

Opublikowano

Co sie dzieje na tym serwie? Mam grać czy nie? Tu jest to samo co na cardi?

Ile osób online ?

Za dużo wałkòw tutaj było zresztą to jest rework reworka reworkowanego bla bla, jak chcesz pograć na dobrym hardzie to zapraszam pare tematow niżej :)

Opublikowano

Ile osób online ?

Za dużo wałkòw tutaj było zresztą to jest rework reworka reworkowanego bla bla, jak chcesz pograć na dobrym hardzie to zapraszam pare tematow niżej :)

Czyli jaki polecasz ?

Opublikowano

Ile osób online ?

Czyli jaki polecasz ?

Widzisz inny hard w prezentacjach niż ten i cagroso? ;-)

Osobiście również nie polecam.

Opublikowano

na serwer wpadł r3spect, zakrecony, weezyhaker, ugrejszyna i bananosik, kto liczyl na duza reklame to ona nadeszła.

to nie jest rework reworka koledzy up!, ten serwer wystartował bez bugów nie mieliśmy powodów aby kasować baze i wypuszczać na nowo... oj nie nie.

Zapraszam wszystkich chętnych już dziś do gry! będzie Konkurs OX i Wielkie ZUO, zróbmy szum ;p

Opublikowano

na serwer wpadł r3spect, zakrecony, weezyhaker, ugrejszyna i bananosik, kto liczyl na duza reklame to ona nadeszła.

to nie jest rework reworka koledzy up!, ten serwer wystartował bez bugów nie mieliśmy powodów aby kasować baze i wypuszczać na nowo... oj nie nie.

Zapraszam wszystkich chętnych już dziś do gry! będzie Konkurs OX i Wielkie ZUO, zróbmy szum ;p

Może ty mi powiesz ile osób gra? Tylko nie kłam to wbiję :)

Opublikowano

pierdu pierdu 10 osob max online , serwer padnie bo paradise to pacan :) Na starcie serwera trzeba było czekać 3 tygodnie na dodanie głupiej poprawki bo jak to powiedział paradise nie mam dostępnego serwera testowego ...  

Opublikowano

pierdu pierdu 10 osob max online , serwer padnie bo paradise to pacan :) Na starcie serwera trzeba było czekać 3 tygodnie na dodanie głupiej poprawki bo jak to powiedział paradise nie mam dostępnego serwera testowego ...  

Serwer nie padnie :L

Kiedy zostaną naprawione błędy na serwerze?

Planujecie przenieść pliki na source? *_*

Na chwile obecną na source nie ma nic co przekonuje mnie do przeniesienia się na nie, jeśli coś takiego będzie to zajmę się pracowaniem nad source, a nawet pod zwykłe game jeśli wiesz komu zapłacić będziesz mógł zrobić shopy offline. ( a ja dalej potrafie czynić cuda na klasycznych plikach metina )

Witajcie! Aktualizacje Gry V2.0:

-Zoptymalizowany drop zbędnych przedmiotów z potworów.

-Zbroja Boga Wojny(30 Poz.) będzie możliwa do zdobycia z Hae-Tae w M2 ( Niski % na drop )

-Nowe Misje!

-Bronie na 55 Poziom które dodaliśmy w poprzedniej wersji będą miały nową odsłonę!

-Nowy Kostium: Mistyczny Bojownik ( JEST DODANY W PŁATNYM IS )

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...