Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem zagrać nawet przyszykowałem kase na IS, bo serwer "miał" potencjał.

Ale widać po komentarzach serwer dno i wodorosty.

W prezentacji wszystko pięknie ładnie a w grze to już nie to samo.

Skoro gracze narzekają że exp,yangi oraz eq ciężko to widać że to nie easy/pvp.

Zresztą easy/pvp to znaczy szybki exp oraz eq i później pvp, a tutaj widać że to medium/easy.

No nic trzeba czekać na coś nowego.

Zmniejszyli yangi potrzebne na ulepszanie. Teraz eq lajtowo się robi. Exp jest dobry. Przypominam że max lvl 99.

IDcncno.png

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmień k***a ten dmg bossa na na dungu 20 bo k***a on nie do zabicia jest bez isa, mam wp 30 lvl full misje i eq na woj lvl, trutke, skille P tylko kd potwora +5 nie ma i k***a dojade mu do 50% hp i nie ma opcji dalej, czy tak wygląda easy? Żeby pakować w isa żeby zrobic dunga? Dalej nic nie mogę zrobic bo ta pizda krab jest nie do przejebania bez isu wiec mi tu nie pierdol ze ty robiles tego dunga ninja i szamanem jak ja wpkiem bez isa go k***a zabić nie mogę

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Zmień k***a ten dmg bossa na na dungu 20 bo k***a on nie do zabicia jest bez isa, mam wp 30 lvl full misje i eq na woj lvl, trutke, skille P tylko kd potwora +5 nie ma i k***a dojade mu do 50% hp i nie ma opcji dalej, czy tak wygląda easy? Żeby pakować w isa żeby zrobic dunga? Dalej nic nie mogę zrobic bo ta pizda krab jest nie do przejebania bez isu wiec mi tu nie pierdol ze ty robiles tego dunga ninja i szamanem jak ja wpkiem bez isa go k***a zabić nie mogę

Bo w metina grać nie potrafisz. Healer lvl 20 misje all ubijam go na spokojnie z konia.Gram oczywiście bez is'a. Jakoś w grze prawie nikt nie narzeka że go ubić nie może. Ja nawet kd nei miałem w broni :D

IDcncno.png

Opublikowano

Serwer tylko pod expa... a niby easy/pvp. Pierwsze wrażenie z prezentacji było bardzo miłe ale po wejściu na serwer i próbie wbicia powyżej 20 lvl poddałem się i wyjebałem klienta z dysku i pamięci. Nie polecam

Opublikowano

Macie ciekawy pomysł na serwer, ale źle zrealizowany.Poszliście po najniższej linii oporu i dodaliście co prawda nowe mapy, ale ze starymi mobami z m2, doliny itd, z których dropią również stare ulepszacze.Innymi słowem nie wysililiście się zbytnio.Dodaliście głupie i absurdalne rzeczy takie jak płacenie za zmianę bonów przy bardzo niskim dropie yang, ale zapomnieliście o takich podstawowych rzeczach jak szybka zmiana kanału czy zapisywanie lokalizacji.Jeżeli naprawicie te błędy, to może coś z tego serwera jeszcze będzie, w przeciwnym razie nie widzę jego przyszłości.

Opublikowano

Z której mapy/ dunga lecą dodania/zmianki 6/7?

Dropią wgl te świadectwa na wierzchowce?

Ostatniego dunga

Świadectwa na wierzchowce dropią na lochach wierzchowców, szansa na wytworzenie wierzchowca 80%

Opublikowano

Z której mapy/ dunga lecą dodania/zmianki 6/7?

Dropią wgl te świadectwa na wierzchowce?

Ostatniego dunga

Świadectwa na wierzchowce dropią na lochach wierzchowców, szansa na wytworzenie wierzchowca 80%

Ale super.

Specjalista
Opublikowano

Klasowe kostiumy,serio..

Podziękuje,choć nie powiem że serwer źle się prezentuje.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Klasowe kostiumy,serio..

Podziękuje,choć nie powiem że serwer źle się prezentuje.

To tylko prezentacja, nic ciekawego nie ma :) 400 graczy onlina, za tydzień będzie 100 i off.

Opublikowano

Wypowiem się co do tego serwera...

Zacząłem Ninja na starcie, oczywiście pierwsze co mnie zdziwiło to 500yang za zmianę bonów, ledwo ubijałem x1 potworka na mapie dzikusów... ale jakoś poszło po czasie po 3k yang wpadło to coś zbonowalem pod p i szło szło...

Teraz mam 45 lvl, full eq i misje zrobione... A dla ludzi którzy nie mysla... bosa nie ubijecie na mapie od 20 z buta... ale na marmurku schodzi w minute jak nie mniej... czasami jest warto spojrzeć na umiejętności pasywne ...

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Brakuje mi szybkiej zmiany ch oraz zapisu lokacji. Ogólnie serwer spoko ale potrzebuje paru zmian i aktualizacji :)

Opublikowano

Serwer tylko pod expa... a niby easy/pvp. Pierwsze wrażenie z prezentacji było bardzo miłe ale po wejściu na serwer i próbie wbicia powyżej 20 lvl poddałem się i wyjebałem klienta z dysku i pamięci. Nie polecam

zgadzam sie w 100%ach

nie wiem czy do tej pory odbyło sie chociaż 1 pvp :)

@Algade zmień w nazwie tematu na Medium

Opublikowano

Nie wiem po co wgl tak ludzi okłamywać. Ludzie się podjadali że będzie jakiś fajny serwerek do pvp a tu taka lipa :P 

Właściciel chyba nie wie jak wygląda serwer easy. Medium to tu jest dla graczy z Full isem a jak ktoś nie chce wyrzucać kasy w błoto to pobiera jakieś wh/dmg bo normalnie to sie chyba nic nie da zrobić :P

Nie polecam serwera :) 

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...