Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał być easy/pvp, a exp leci gorzej niż na hardzie xD

az wszedlem z ciekawosci i 15min mam 8lvl

Easy to easy, 99lvl max to na easy to smiech, moge z kazym pisemnie sie zalozyc ze za tydzien max 200online

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Max 99, więc co ty chciałeś mieć go w 2 godziny?

tak w 2-4h, bo to miał być easy/pvp czyli bardzo easy, a na zwykłych easy wbija się 2-3h, na www jest błąd w itemshopie, powinno być "Zaczarowanie Zbroi", a nie "Zaczarowanie Zbroji"

Opublikowano

Padło logowanie. 

Easy to easy, 99lvl max to na easy to smiech, moge z kazym pisemnie sie zalozyc ze za tydzien max 200online

Wypierdalaj już stąd ośle do swojego syfu.

qolJA1e.png

Opublikowano

Czemu do cholery pokazuje mi, że mam nieaktualnego klienta jak k***a mać spatchowałem? I czemu wywala mnie ledwo co się zalogguję? Ludzi od cholery a expić nie ma gdzie bo moby są rozproszone zamiast być zbite w grupki. No jak na razie to podziękuję za grę.

Opublikowano

Max 99, więc co ty chciałeś mieć go w 2 godziny?

tak w 2-4h, bo to miał być easy/pvp czyli bardzo easy, a na zwykłych easy wbija się 2-3h

Zależy kto jak patrzy na definicję "easy" dla jednego są to np : 2-3dni dla drugiego kilka min.

Według mnie exp leci fajnie. Nie za szybko, nie za wolno :) 15lvl w 3min wbiłem, ukłony proszę !

IDcncno.png

Opublikowano

Dobra. Mam dość. Liczyć, że ktoś w Polsce zrobi normalny serwer easy na wakacje to chyba k***a marzenie. Każdy serwer to samo. Nikt nie zrobi normalnego łatwego serwera z jakimś w miarę ogarniętym schematem misji, 2-3 setami zbroi i broni i K***A NORMALNYM LOGOWANIEM I BEZ DURNYCH MAP KLAUSTROFOBICZNYCH? 

@Edit: To nie hejt. Po prostu Wasze logowanie i rozmiar map do expa mnie załamuje. Nie dało się tego zrobić większego (mapy)?

Opublikowano

dobra idz robic swojego kotleta dalej, ciekawe czym ty mozesz sie pochwalic? na starcie nie bylo ulepow, dungeonow ani niczego. Nadal serwer jest gównem, idz stad. :D

Opublikowano

Dobra. Mam dość. Liczyć, że ktoś w Polsce zrobi normalny serwer easy na wakacje to chyba k***a marzenie. Każdy serwer to samo. Nikt nie zrobi normalnego łatwego serwera z jakimś w miarę ogarniętym schematem misji, 2-3 setami zbroi i broni i K***A NORMALNYM LOGOWANIEM I BEZ DURNYCH MAP KLAUSTROFOBICZNYCH? 

@Edit: To nie hejt. Po prostu Wasze logowanie i rozmiar map do expa mnie załamuje. Nie dało się tego zrobić większego (mapy)?

zapraszam do nas, exp zasuwa z bosa 20 ulep;p

A co do serwa, 30min temu patrze top1 ma 17lvl a po 30min ma 18

GG WP :D

Opublikowano

,, Błąd podczas łączenia się z serwerem ''

Musisz spatchować klienta

Opublikowano

dobra idz robic swojego kotleta dalej, ciekawe czym ty mozesz sie pochwalic? na starcie nie bylo ulepow, dungeonow ani niczego. Nadal serwer jest gównem, idz stad. :D

No tak bo 1k graczy na almadi to syf i nic ;)

Wole grać na takim "kotlecie" niż na kaquya który jest 6 serwerem pod inną nazwą tego właściciela ;) miesiąc i będzie kaqyuaAa żeby nikt nie domyślił się że to ten sam właściciel :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt, że jest maksymalny poziom 99, to nie wiem czemu drzecie pizde, że tak wolno levele się zdobywa. Lepiej to niż 200lvl i po 1% na ostatnich levelach ze spota. Na jedno pewnie by wyszło tylko płacz by był w pózniejszym okresie, a nie na samym starcie. 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt, że jest maksymalny poziom 99, to nie wiem czemu drzecie pizde, że tak wolno levele się zdobywa. Lepiej to niż 200lvl i po 1% na ostatnich levelach ze spota. Na jedno pewnie by wyszło tylko płacz by był w pózniejszym okresie, a nie na samym starcie. 

a tutaj masz 2% ze spota na 16lvl... kto to widział easy/pvp, a exp o wiele gorszy niż na hardzie

Opublikowano

Serwer tylko i wyłącznie pod hajs, zero klimatu Metina, z easy on ma tyle wspólnego, co wiedza świń o lotach w kosmos. Nie wiem kto tu będzie grał, bo jeśli ludzie wchodzą na easy serwer i widzą taki exp, to wychodzą szybciej niż weszli. Klient już w koszu, a mnie tu nie było.

Opublikowano

Po konsultacji z administratorami i z graczami zmniejszyliśmy ceny w ItemShopie o 30%

Opublikowano

Po konsultacji z administratorami i z graczami zmniejszyliśmy ceny w ItemShopie o 30%

Dlaczego gdy odrazu wchodzę na serwer to po 2s mnie loga?

qolJA1e.png

Opublikowano

Spatchowałeś klienta?

Opublikowano

Spatchowałeś klienta?

Tak i nadal to występuje. 

qolJA1e.png

Opublikowano

Ludzie to jest HARD względem rat.. Widzicie to? 4x więcej niż na PL'u... Serwer posiada mase nowości,ale żeby coś osiągnąć trzeba się natrudzić..

Skończcie płakać ze ma to być easy,bo potem płacz będzie,że NIE MA CO ROBIĆ MAM MAX LVL I EQ JEZU NUDY NUDY NUDY NIE POLECAM..

Myślcie tymi łbami i czytajcie prezentacje do końca... No sorry 99lv a nagrody mają być podobno dla top 3 osób i to NIEZŁE..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...