Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny serwer typu zarobić i się zmyć. 

Ten exp na prawdę jest straszny  to już lepiej było dac ten 99 lev i exp łatwy a eq trudniej żeby było zrobić 

Opublikowano

Nie polecam :)

Kamil, Wojtek zrobili Rayen2 zarobili hajs i totalna wy**bka na serwer . Myślę, że tutaj będzie to samo dnoo dostali hajs z rayena i otwierają nowy :)

Niech szybko padnie Elo.

Opublikowano

a teraz się nie da połączyć. Co to hamachi, że od 10 on? xD

Bez kitu człowiek tu w top chce lecieć a tu off xD

Opublikowano

Na co wy narzekacie na exp? Wyobraźcie sobie max 199, a na start 100 lvl, przecież ten exp jest łatwy.. Gorzej z tymi misjami, które trzeba robić na mapach gdzie jest od c**ja osób + w c**j drogi IS, jeszcze do tego klasowy, trochę błędów było, ta beta to chyba było stanie w m1.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Logowanie jak zwykle padło do tego ten klasowy IS , do kosza !

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Skończ już p********, okej?

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Skończ już p********, okej?

Ktoś tu się spina ojojoj , denerwujesz się bo mówie jak jest? ale przykre...

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

ja nie moge teraz odplaic jakis eror mam po spatchowaniu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jak Wam wysykakują jakies błędy lub ''błąd z połaczeniem serwera'' to pobierzcie ze str. głównej PATCH, sklejcie go do folderu z grą i bedziecie happy

Opublikowano

Jak widać większość osób ospusiło sobie grę wbijając lvl 40, gdzie nie dawali uciągnać 3 grupek.

Ja szamanem z eq bron na 15lvl z sr 78 hwang + 7 reszta na 15 lvl z błogo na P buffy po 46%, mając 90k hp- nie mogę uciągnać 3-4 grupek.  

Jak na serwer easy /pvp kasa strasznie słabo leci, brakuje wgl na ulepszanie eq. 

Opublikowano

Na co wy narzekacie na exp? Wyobraźcie sobie max 199, a na start 100 lvl, przecież ten exp jest łatwy.. Gorzej z tymi misjami, które trzeba robić na mapach gdzie jest od c**ja osób + w c**j drogi IS, jeszcze do tego klasowy, trochę błędów było, ta beta to chyba było stanie w m1.

przeciez to jest kuwa easy pvp a nie ze typ przez nocke pewnie na full odpale wbi ltylko 50lvl no ludzie!

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Jak widać większość osób ospusiło sobie grę wbijając lvl 40, gdzie nie dawali uciągnać 3 grupek.

Ja szamanem z eq bron na 15lvl z sr 78 hwang + 7 reszta na 15 lvl z błogo na P buffy po 46%, mając 90k hp- nie mogę uciągnać 3-4 grupek.  

Jak na serwer easy /pvp kasa strasznie słabo leci, brakuje wgl na ulepszanie eq. 

Czego Ty oczekujesz? Masz max 99 lvl, nie masz tu 500 lvla gdzie 250 wbijasz w moment... Ludzie dajcie spokoj, nie umiecie grac to nie grajcie - proste.

lGxCbNd.png

Opublikowano

Czego Ty oczekujesz? Masz max 99 lvl, nie masz tu 500 lvla gdzie 250 wbijasz w moment... Ludzie dajcie spokoj, nie umiecie grac to nie grajcie - proste.

Na serwer easypvp wbija sie szybko maxa a nie ze przez nocke tylko 50lv -.-

Opublikowano

Jakbyś miał na serwerze 250 lvl , a dzisiaj zobaczył po nocy 125poziom .  ( serwer nie działał od 6 rano do 10 około) <, to też tak bardzo kułoby Cię w oczy? 

rozprowaczsynaturka.jpg
Opublikowano

Jakbyś miał na serwerze 250 lvl , a dzisiaj zobaczył po nocy 125poziom .  ( serwer nie działał od 6 rano do 10 około) <, to też tak bardzo kułoby Cię w oczy? 

Tak,wkoncu to EASY/PVP.

Opublikowano

Dawno nie widziałem serwera tak pod is. Ja biję na 30 lvl dungeon 1 lvl z 30 minut, osoba z IS nawet bez EQ robi to w 5.. Toż to jest parodia, nie polecam serwera nikomu!

A ninja ni c***a nie rozwalisz nawet bossa, żeby EQ dalej ulepszyć... To jest kurde PARODIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...