Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się tutaj grać. Mam full ekwipunek, a bossy biją po 1/3 hp ( mają chyba 100% na krytyk), tak więc niestety, ale serwer nie został ogarnięty. Bez is do dupy zajdziesz

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba komuś w tej Chorwacji brakło kasy na powrót do domu... co Kamil ?? 

Serwer tak nastawiony pod is że bez tego ISu od pewnego momentu nie da się nic zrobić mając nawet wybonowane eq. DO tego exp, jak i zdobywanie yang to jakaś parodia jak na serwer easy / pvp ( misje ?? Pogięło kogoś... ) . Za bsa trzeba płacić , serio ????? 

I mam gdzieś płaczki które tu zaraz wyskoczą i zaczną bronić serwera - liczą na względy za dobre słowo o nim , schowajcie się. 

Serwer to parodia, wyłudzacz hajsu i powinien wylądować w koszu a administracja powinna skończyć z zakazem prezentacji. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Przedmioty z is'a można zdobyć w grze to raz.

Dwa to że wszystkie expowiska i dungeony były testowane dwoma postaciami ninją i szamanem, które miały maksymalny poziom eq i je całe wybonowane na swój poziom, oraz ukończone wszystkie misji (zróbcie misji a zobaczycie jakie dostaniecie bonusy i przestaniecie płakać...).

WSZYSTKO BYŁO TESTOWANE BEZ ITEMSHOPU! Więc jeżeli my wybonowaliśmy ekwipunek, zrobiliśmy wszystkie misji i z łatwością pokonywaliśmy bossy ninją i szamanem to naprawdę nie rozumiem waszych argumentów, połowa z was pewnie nie wyszła z pierwszej mapy a druga pewnie nawet nie grała na serwerze.

Jeszcze zdanie co do expa, jeżeli gracz w 10 godzin wbił połowę maksymalnego poziomu na serwerze to jest naprawdę tak mało?

To nie jest serwer z maksymalnym poziomem 250 gdzie wbijesz po takim czasie 150 poziom (czyli w sumie też tylko lekko ponad połowę),

dajcie sobie spokój co po niektórzy jeżeli myśleliście że serwer będzie kolejnym nudnym, schematycznym serwerem easy.

Opublikowano

Mówiłem że syf pod is :) 

Nie polecam, zwina hajs i #elo gdyby to byłby easy/pvp to nie musiałbym robić full eq i full misji żeby ogarnać dunga a typ z is robi to o 4/5 razy szybciej więc się pytam na c**j ty wypuściłeś takie gówno? 

Czekam na hejty ze strony ślepych ludzi którzy żyją metinem 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie polecam, zwina hajs i #elo gdyby to byłby easy/pvp to nie musiałbym robić full eq i full misji żeby ogarnać dunga a typ z is robi to o 4/5 razy szybciej więc się pytam na c**j ty wypuściłeś takie gówno? 

syf pod is, gdzie nie musisz wydać ani złotówki na is'a żeby wszystko ubić, gratulację widzę, że jak większość nie wyszedłeś z mapy na 20 poziom ;)

Serwer nie jest schematyczny i nikt nigdy nie powiedział że taki będzie, nie ma tu nudnych utartych schematów więc jak liczyłeś na typowego easy/pvp to faktycznie mogłeś się troche zawieść ale jak widziałeś 99 poziom max to mogłeś wysnuć jakieś wnioski ;)

Opublikowano

Szczerze serwer wart  , ale tylko pod zysk nic więcej gruby Ambro będzie teorie walił i miał wyjebke cały miesiąc co pod koniec przyjdzie o będzie się o $$$$ opominał skąd wiem , co było  na Rayen2 serwer miał dobrą reklame ale zaangażowania żadnego. Powodzenia życzę.

Wojtek i Kamil jedyne normalne i rozsądne osoby które myślą.

Opublikowano

Nie polecam, zwina hajs i #elo gdyby to byłby easy/pvp to nie musiałbym robić full eq i full misji żeby ogarnać dunga a typ z is robi to o 4/5 razy szybciej więc się pytam na c**j ty wypuściłeś takie g****o?

syf pod is, gdzie nie musisz wydać ani złotówki na is'a żeby wszystko ubić, gratulację widzę, że jak większość nie wyszedłeś z mapy na 20 poziom ;)

Serwer nie jest schematyczny i nikt nigdy nie powiedział że taki będzie, nie ma tu nudnych utartych schematów więc jak liczyłeś na typowego easy/pvp to faktycznie mogłeś się troche zawieść ale jak widziałeś 99 poziom max to mogłeś wysnuć jakieś wnioski ;)

Racja. Serwer nie jest schematyczny. Gram hellerem i z poczatku bylo trudno ale po ulepszeniu eq i wbiciu 15lev to zaczyna sie easy. Ludzie nie zapominajcie o dopalaczach. Bez is dung na 20 robie maks 10min xD

Beka z dzieci. Nikt nie kaze wam ladowac w is xD

Opublikowano

Przy tworzeniu skrzydeł podstawowych wyskoczyły znaczki jakieś zabrało ulepy i kase... 

13208231216437191133.jpg  Nie dałoby się dodać szybkiej zmiany ch i zapisywania tp ?

Opublikowano

Przy tworzeniu skrzydeł podstawowych wyskoczyły znaczki jakieś zabrało ulepy i kase... 

13208231216437191133.jpg  Nie dałoby się dodać szybkiej zmiany ch i zapisywania tp ?

80% na stworzenie szarf.

Szybką zmiane ch dodamy a o zapisywaniu pozycji pomyślimy bo będzie jeden gracz farmił wszystkie bossy co chwila więc trzeba to przemyśleć.

Szczerze serwer wart  , ale tylko pod zysk nic więcej gruby Ambro będzie teorie walił i miał wyjebke cały miesiąc co pod koniec przyjdzie o będzie się o $$$$ opominał skąd wiem , co było  na Rayen2 serwer miał dobrą reklame ale zaangażowania żadnego. Powodzenia życzę.

Wojtek i Kamil jedyne normalne i rozsądne osoby które myślą.

Ambra nie ma w teamie

Opublikowano

Dwa to że wszystkie expowiska i dungeony były testowane dwoma postaciami ninją i szamanem, które miały maksymalny poziom eq i je całe wybonowane na swój poziom, oraz ukończone wszystkie misji (zróbcie misji a zobaczycie jakie dostaniecie bonusy i przestaniecie płakać...).

WSZYSTKO BYŁO TESTOWANE BEZ ITEMSHOPU! Więc jeżeli my wybonowaliśmy ekwipunek, zrobiliśmy wszystkie misji i z łatwością pokonywaliśmy bossy ninją i szamanem to naprawdę nie rozumiem waszych argumentów, połowa z was pewnie nie wyszła z pierwszej mapy a druga pewnie nawet nie grała na serwerze.

Jeszcze zdanie co do expa, jeżeli gracz w 10 godzin wbił połowę maksymalnego poziomu na serwerze to jest naprawdę tak mało?

To nie jest serwer z maksymalnym poziomem 250 gdzie wbijesz po takim czasie 150 poziom (czyli w sumie też tylko lekko ponad połowę),

dajcie sobie spokój co po niektórzy jeżeli myśleliście że serwer będzie kolejnym nudnym, schematycznym serwerem easy.

zeby pokonac bossa z dungeona na 20lvl trzeba miec okolo 150k hp ( bo boss bije 20, biorac pod uwage ze ma 100% na kryta) , ja z MISJAMI, WYBONOWANYM EQ mam 65k, wiec ciekawe

Opublikowano

zeby pokonac bossa z dungeona na 20lvl trzeba miec okolo 150k hp ( bo boss bije 20, biorac pod uwage ze ma 100% na kryta) , ja z MISJAMI, WYBONOWANYM EQ mam 65k, wiec ciekawe

Wystarczy odpalić marmur, dodać bon na omdelenie do eq, wszystko jest do zrobienia.

Opublikowano

Wystarczy odpalić marmur, dodać bon na omdelenie do eq, wszystko jest do zrobienia.

Mam na omdlenie, ale na mini bossach i bossach na dungu bardzo rzadko wchodzi. Ten dungeon niestety nie jest do zrobienia 

Na dodatek, jesli w JAKIS SPOSOB mialbym ubic tego bossa, wowczas mialbym miec kd witalnosci oraz absu na moby +5, jak dotychczas kopalem 5h, wydalem w c**j hajsu, i nie wszedł ani jeden ani drugi + stracilem 80kk : ) 

Opublikowano

Nie gram już tutaj, ale jak czytam Twoje mądrości, to po prostu skręca mnie w brzuchu. Twoje argumenty są totalnie z dupy wzięte, to jest ponoć Easy tak ? podajesz przykład gościa który nie śpi, a po 10h ma raptem  połowę tego co jest na serwerze.To sobie wyobraź że na innym serwerze Easy, ja w tym czasie wyekspię 2 postacie na max poziom i co Ty na to? na Bossy mogę iść z z patykiem z lasu, bo więcej nie potrzeba na Easy serwerze. Easy znaczy łatwy, prosty, tutaj jest przeróbka harda, gdzie trzeba misje, uje muje robić żeby pokonać, ba żeby mieć szansę nie zginąć, Ty to nazywasz easy? dziwisz się czemu ludzie uciekają widząc ten easy serwer? na jaki uj mają siedzieć tutaj i się męczyć z wbijaniem lvl, czy Bossami? nie po to tu przyszli żeby zastać zgoła odmienną rzeczywistość. Dlatego ten serwer nie ma racji bytu, nikt normalny nie będzie siedział dniami i nocami żeby tutaj coś osiągnąć, nikt normalny nie wyda tyle pieniędzy na piksele jakie zaserwowaliście. Ludzie wejdą, zobaczą i wyjdą, zostanie garstka zapaleńców którzy lubią się męczyć i nie mają co robić z wolnym czasem. 

Opublikowano

Jako , że tego syfu nie wywaliłem z pc to postanowiłem coś sprawdzić :) Podsumuję to tak: Ninja w pvp ma u was 3KDkową przewagę ;) http://scr.hu/7aza/dhrz2

Mogłeś nie pokazywać ;>

Sądząc po tym co zrobili z m1 myślę że nawet nie wiedzą jak zablokować plus mam tego 2 sloty eq ;) Nie gram na tym syfie Oby szybko padł :)

Opublikowano

Jako , że tego syfu nie wywaliłem z pc to postanowiłem coś sprawdzić :) Podsumuję to tak: Ninja w pvp ma u was 3KDkową przewagę ;) http://scr.hu/7aza/dhrz2

Mogłeś nie pokazywać ;>

Sądząc po tym co zrobili z m1 myślę że nawet nie wiedzą jak zablokować plus mam tego 2 sloty eq ;) Nie gram na tym syfie Oby szybko padł :)

670271468419247483446.png

Chyba coś jest ze mną nie tak ale ja widzę aż dwie rzeczy które zaraz usune.

Faktycznie zapomniałem o tym błędzie ale już poprawiłem.

Niby na liczniku 600 a w m1 moze 5 osob:D

http://screenshot.sh/m3h44nz4umkEI

Ja nadal nie wiem co ty odpierdalasz, próbując na siłę reklamować swój serwer w czyjejś prezentacji.
Opublikowano

Mogłeś nie pokazywać ;>

670271468419247483446.png

Chyba coś jest ze mną nie tak ale ja widzę aż dwie rzeczy które zaraz usune.

Faktycznie zapomniałem o tym błędzie ale już poprawiłem.

Niby na liczniku 600 a w m1 moze 5 osob:D

http://screenshot.sh/m3h44nz4umkEI

Ja nadal nie wiem co ty odpierdalasz, próbując na siłę reklamować swój serwer w czyjejś prezentacji.

A ja nie wiem co nadal ten serwer robi w prezentacjach :) Wracaj liczyć hajs za klasowego isa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...