Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako , że tego syfu nie wywaliłem z pc to postanowiłem coś sprawdzić :) Podsumuję to tak: Ninja w pvp ma u was 3KDkową przewagę ;)http://scr.hu/7aza/dhrz2

Mogłeś nie pokazywać ;>

Sądząc po tym co zrobili z m1 myślę że nawet nie wiedzą jak zablokować plus mam tego 2 sloty eq ;) Nie gram na tym syfie Oby szybko padł :)

670271468419247483446.png

Chyba coś jest ze mną nie tak ale ja widzę aż dwie rzeczy które zaraz usune.

Faktycznie zapomniałem o tym błędzie ale już poprawiłem.

Niby na liczniku 600 a w m1 moze 5 osob:D

http://screenshot.sh/m3h44nz4umkEI

Ja nadal nie wiem co ty odpierdalasz, próbując na siłę reklamować swój serwer w czyjejś prezentacji.

A ja nie wiem co nadal ten serwer robi w prezentacjach :) Wracaj liczyć hajs za klasowego isa ;)

Nie poplacz sie, ze nie potrafisz zarobic pieniedzy.

Ktos widzial startujacy serwer bez bugow? Skonczcie ludzie plakac juz na temat tego easy. Jestescie przyzwyczajeni do starych schematow i tylko plakac potraficie. Zamiast tu siedziec wbilibyscie juz kilka lev.

W 1.5h zrobilem eq cale na 20lev z misjami i wbilem ten 20lev. Z 2h bede wbijal 40lev. Wiec 20lev w 2h to naprawde easy. Na waszych easy 250 w 2h wbijecie max 30lev majac powyzej 90lev

Opublikowano

2h i 30 lvl? xD

na starym diamondzie 30 się wbijało w m1 w 10 minut, a podobno był bardziej pod medium

co ty porównujesz typie

Opublikowano

Jako , że tego syfu nie wywaliłem z pc to postanowiłem coś sprawdzić :) Podsumuję to tak: Ninja w pvp ma u was 3KDkową przewagę ;)http://scr.hu/7aza/dhrz2

Mogłeś nie pokazywać ;>
Sądząc po tym co zrobili z m1 myślę że nawet nie wiedzą jak zablokować plus mam tego 2 sloty eq ;) Nie gram na tym syfie Oby szybko padł :)
670271468419247483446.png

Chyba coś jest ze mną nie tak ale ja widzę aż dwie rzeczy które zaraz usune.

Faktycznie zapomniałem o tym błędzie ale już poprawiłem.

Niby na liczniku 600 a w m1 moze 5 osob:D

http://screenshot.sh/m3h44nz4umkEI

Ja nadal nie wiem co ty odpierdalasz, próbując na siłę reklamować swój serwer w czyjejś prezentacji.
A ja nie wiem co nadal ten serwer robi w prezentacjach :) Wracaj liczyć hajs za klasowego isa ;)

Nie poplacz sie, ze nie potrafisz zarobic pieniedzy.

Ktos widzial startujacy serwer bez bugow? Skonczcie ludzie plakac juz na temat tego easy. Jestescie przyzwyczajeni do starych schematow i tylko plakac potraficie. Zamiast tu siedziec wbilibyscie juz kilka lev.

W 1.5h zrobilem eq cale na 20lev z misjami i wbilem ten 20lev. Z 2h bede wbijal 40lev. Wiec 20lev w 2h to naprawde easy. Na waszych easy 250 w 2h wbijecie max 30lev majac powyzej 90lev

Nie ma takiego serwera :) Zarobić kasę potrafię więc zamilcz :) . Stare schematy?Czyli jakie?Metin jak inne gry MMORPG polega na tym samym,expisz robisz misje ,dungeony itd.Różnią się one grafiką,wydawcą , klimatem, "dodatkami" i poziomem trudności (tak uważam,że są mmorpgi łatwiejsze i trudniejsze)Zatem przykro mi ale znikomy argument  :) Oj przykro mi ale na wielu serwerach easy grałem i w większości powyżej 120-150 lvla robiło się ciężej (przy 200-250 max) więc znów się mylisz . Może i bym wbił kilka lvli ale po co skoro za max tydzien serwer bedzie pusty?Jeszcze jakby IS był jednolity (a nie jeden kostium silny na metiny drugi kryt trzeci wartość ataku  itd) to może dałbym szanse ale nie lepiej dać 124216346793 różnych niech wiara kupuje :)

Opublikowano

2h i 30 lvl? xD

na starym diamondzie 30 się wbijało w m1 w 10 minut, a podobno był bardziej pod medium

co ty porównujesz typie

Nie chodzilo mi o sam 30lev tylko o ilosc :)

Opublikowano

Nie polecam, piszę ciągle do GM na GG, ale jak zwykle ma to w dupie, z resztą na mapie 40 biją po 6k, nikt nie da rady expić, niestety GM ma to gdzieś, już strach się bać co będzie na mapie 60 i 80. Bugi są, broń na 20 lvl z śr, trzeba na +1 2,2kk yang chore, na +9 będzie pewnie 10kk, jak yangi bardzo słabo dropią,

ogólnie serwer niedopracowany 3/10, miało fajnie się zapowiadać a co wyszło to wyszło. W tej chwili na razie nie polecam, jak nie ogarną wszystkiego, ale wątpie by to zrobili, skoro mają graczy w dupie. Przecież Ci są z ekipy Rayen2 co się dziwić, będzie tak samo tutaj tak jak było tam.

Opublikowano

Nie polecam, piszę ciągle do GM na GG, ale jak zwykle ma to w dupie, z resztą na mapie 40 biją po 6k, nikt nie da rady expić, niestety GM ma to gdzieś, już strach się bać co będzie na mapie 60 i 80. Bugi są, broń na 20 lvl z śr, trzeba na +1 2,2kk yang chore, na +9 będzie pewnie 10kk, jak yangi bardzo słabo dropią,

ogólnie serwer niedopracowany 3/10, miało fajnie się zapowiadać a co wyszło to wyszło. W tej chwili na razie nie polecam, jak nie ogarną wszystkiego, ale wątpie by to zrobili, skoro mają graczy w dupie. Przecież Ci są z ekipy Rayen2 co się dziwić, będzie tak samo tutaj tak jak było tam.

Może przydałoby się dodać drop bryłek 2kk do bossów, bo to jest porażka, że na serwerze easy brakuje yang na ulepszanie eq...

Opublikowano

Easy/Pvp z maks poziomem 99, Czy to ma w ogóle jakiś sens? 

Ile zajmie wbicie tego 99 lvl'a?

To je cycu tego nie zrozumiesz. 

Co do serwera to podoba mi się w c**j, ale nic nie dorówna Manessie ;) Wbije i łobocymy co tam ciekawego mamy ;)

jestem tylko sponsorem a teraz k***a muszę z Chorwacji na jebanych wakacjach ogarniać reklamę no k***a to jest jakiś żart :(

Takie piękne widoki a tu k***a przy pc siedzieć.... 

5510214683209551403521.jpeg

8364114683209551403521.jpeg

Na starcie pierwszego rayena byłeś na jakiejś rakowej - 3 dniowej imprezie z pracy.

Na drugim starcie rayena byłeś, w sumie c**j wie gdzie byłeś - nie na serwerze xD

Na start Kaguyi wyjebałeś za granice XDDDD

Serwer polecam, Cycu spoko, kesa dobra morda, Wojtuś naprawił questy miesiąc temu. 

3 razy tak.

Opublikowano

Skąd brać eq do expa? 

Boss z dunga na 20lvl. Broń i zbroje ze szkaty bossa z dunga 1lvl.

trudne te dungi ?

/

Opublikowano

Moje propozycje

HW na +9 cięzko strasznie ulepszyć 10x spaliłem na +9, gdzie trzeba po 3x te łze II Czyli 30x dung i dalj nic...

PO mogłyby lecieć za zabicie bossa na mapie 2-3 PO -Po wbiciu 40 lvl mamy jakieś 40 PO. Starcza to na PD-ka

Im wyższa mapa, powinny yangi lepiej leciec. Mi się wydaje, że są ustawione w takiej samej ilości na każdej. 

Opublikowano

Moje propozycje

HW na +9 cięzko strasznie ulepszyć 10x spaliłem na +9, gdzie trzeba po 3x te łze II Czyli 30x dung i dalj nic...

PO mogłyby lecieć za zabicie bossa na mapie 2-3 PO -Po wbiciu 40 lvl mamy jakieś 40 PO. Starcza to na PD-ka

Im wyższa mapa, powinny yangi lepiej leciec. Mi się wydaje, że są ustawione w takiej samej ilości na każdej. 

Bo przecież ten serwer to easy/pvp i tak na każdym easy to wygląda prawda? Dla mnie ten serwer okazał się gorzej niż niewypałem. Jest to robienie ludzi w c***a mówieniem, że tak to ma wyglądać. Na serwerze easy/pvp nie da się ulepszyć nic na +9 bo pali Ci tyle razy, że aż Ci się odechciewa chodzić. Dla mnie ten serwer powinien zostać wywalony z prezentacji tak samo jak Etrunis.

Opublikowano

Miałem zagrać nawet przyszykowałem kase na IS, bo serwer "miał" potencjał.

Ale widać po komentarzach serwer dno i wodorosty.

W prezentacji wszystko pięknie ładnie a w grze to już nie to samo.

Skoro gracze narzekają że exp,yangi oraz eq ciężko to widać że to nie easy/pvp.

Zresztą easy/pvp to znaczy szybki exp oraz eq i później pvp, a tutaj widać że to medium/easy.

No nic trzeba czekać na coś nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...