Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no całkiem ładnie to wyszło pograłem chwilkę można polecić ;)

Postarali się chłopaki, do tego widzę ze dobrze opiekują się serwerem.

Częste aktualizacje jak na razie najlepszy projekt w jaki zainwestowałem.

Miłej udanej gry !

Opublikowano

Serwer zmienia się na dobre, jeżeli tak będzie dalej to liczba graczy będzie rosła ! :)

Zapraszam i polecam ;>

Miejmy nadzieje :P

Opublikowano

Powiem tak jak was nie stać na reklamę to nie róbcie frajerskich numerów reklamując się na innych serwerach:

http://screenshot.sh/m9lARK5MXACnM SS z @Almadia .pl

Na innych forach też widziałem. Wstyd niech to padnie czym prędzej jak ma się zachowywać jak rak. 

Zróbcie przecenę w swoim kosmicznym is czy cokolwiek bo to jest chamstwo, a tak styknie na reklamę.

@down

Nie jest ważne czy ktoś zareklamował czy sama Administracja, odpowiedni team dba żeby takich akcji i syfu nie było ponadto wyraźnie jest napisane ,,mój'' ale po co ktoś miałby kłamać w tej materii i prowokować? To tylko rozwija reklamę syfiastego serwera waszego nawet mój post tutaj zwiększa wam reklamę i to może być takie działanie(dając temat na górę w prezentacjach). Nie wiem ale jako Administracja poważnego serwera powinniście brać odpowiedzialność za swoich graczy i to co oni robią Co przez to rozumiem? Tam gdzie się reklamowaliście żerując jak pasożyty na innych serwerach powinniście zrobić odnośniki do tych stron i serwerów na forum czy stronie głównej, chyba, że znaków by brakło nie wiem nie ingeruję to tylko sugestia jak powinien poważny właściciel zareagować ponosząc pełną odpowiedzialność. Jeśli nie to po prostu na serwie jest cyrk i samowolka, a to było działanie z premedytacją, a nie przypadek.

Opublikowano

Powiem tak jak was nie stać na reklamę to nie róbcie frajerskich numerów reklamując się na innych serwerach:

Na innych forach też widziałem. Wstyd niech to padnie czym prędzej jak ma się zachowywać jak rak. 

Zróbcie przecenę w swoim kosmicznym is czy cokolwiek bo to jest chamstwo, a tak styknie na reklamę.

Ktoś celowo "zareklamowal" serwer, a inni mysla ze to od razu administracja, beka z Was.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

@down

Nie jest ważne czy ktoś zareklamował czy sama Administracja, odpowiedni team dba żeby takich akcji i syfu nie było ponadto wyraźnie jest napisane ,,mój'' ale po co ktoś miałby kłamać w tej materii i prowokować? To tylko rozwija reklamę syfiastego serwera waszego nawet mój post tutaj zwiększa wam reklamę i to może być takie działanie(dając temat na górę w prezentacjach). Nie wiem ale jako Administracja poważnego serwera powinniście brać odpowiedzialność za swoich graczy i to co oni robią Co przez to rozumiem? Tam gdzie się reklamowaliście żerując jak pasożyty na innych serwerach powinniście zrobić odnośniki do tych stron i serwerów na forum czy stronie głównej, chyba, że znaków by brakło nie wiem nie ingeruję to tylko sugestia jak powinien poważny właściciel zareagować ponosząc pełną odpowiedzialność. Jeśli nie to po prostu na serwie jest cyrk i samowolka, a to było działanie z premedytacją, a nie przypadek.

XDDDDDDDDDDDD

Ty tak zupełnie serio?

-------------------------------------

Jeżeli byłeś na forum almandi to pewnie jesteś ich graczem, co za tym idzie właśnie zrobiłeś im reklamę w naszej prezentacji. Oczerniasz naszych graczy sam nie jesteś lepszy :D

Opublikowano

Zuo było spoko, tylko szkoda, że nie od początku było na 6 ch

Nie przewidzieliśmy aż tak dużego zainteresowania, potem się poprawiliśmy :D

Pomocnik
Opublikowano

Ile online bo szukam jakiegos easy

na stronie masz licznik, a jak jemu nie ufasz to powiem Ci tak, sklepy są, jest się z kim pobić, metiny bossy normalnie dostępne, nie trzeba się z nimi trudzić, chyba tyle 

Opublikowano

Serwer jest super i mam nadzieję, że administracja będzie się starała o jak największą liczbę graczy. 
A było by jeszcze lepiej gdyby częściej zaglądali na forum w dział "Propozycje", bo jest tam tego masa i nikt na to nie odpisuje..

image.png
Opublikowano

Ciekawy pomysł z tym, że max lvl 99 na serwie pvp. Wlaśnie dlatego pvp serwerów nienawidzę bo trzeba wbijać 250lvle żeby coś znaczyć, a tutaj fajnie porobione przedziały lvlowe expowisk i przedmiotów.

Na minus na pewno to, że jest za dużo bajerów do zrobienia by wygrywać pvp z większościa (pasy pod każdego itp).

Opublikowano

Serwer to totalne zero. Administracja daje unbany za cheaty hahah xD Na serwie max lvl na wh można wbić i nikt nie banuje. Administracja stworzyła i zniszczyła sobie serwer. Strzeliła sobie samobója xD

Dziennie na serwer poświęcamy ponad 6 godzin!  Nooo fajnie jest posiedzieć w grze patrząc się w niebo xD

IDcncno.png

Opublikowano

Licznik podkręcony, za wh / bota dostajesz UB.

Tak naprawdę więcej osób jest zbanowanych niż online.

Na dniach padnie, bo serwer pod IS.

Nie polecam.

Opublikowano

Dziwi mnie ta misja na 5 lvl od Górnika , mapa z rudami dostępna od 20 lvl dopiero a na mapie do expa od 1 lvl żyły nie występują i w M1 też ich nie ma , to po co ta misja na 5 lvl ? Nie można było od razu od 20 lvl ją zrobić ? Lub wstęp do kopalni od 10 lvl ?

Opublikowano

Dziwi mnie ta misja na 5 lvl od Górnika , mapa z rudami dostępna od 20 lvl dopiero a na mapie do expa od 1 lvl żyły nie występują i w M1 też ich nie ma , to po co ta misja na 5 lvl ? Nie można było od razu od 20 lvl ją zrobić ? Lub wstęp do kopalni od 10 lvl ?

Bo te misje były wprowadzone później i chyba nie dopatrzyli. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer bardzo dobrze prosperuje zapraszamy wszystkich do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...