Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pierwsze wrażenie bardzo fajne (pastelowe kolorki wyglądają po prostu z*********e :D) ale dlaczego nie pisze ile jest % szans na ulepszenie?

no i jeszcze obrazki w isie wygasły czy coś w tym stylu

Opublikowano

pierwsze wrażenie bardzo fajne (pastelowe kolorki wyglądają po prostu z*********e :D) ale dlaczego nie pisze ile jest % szans na ulepszenie?

no nie moze być ze wszystkim łatwo. (nie wszędzie są ikony dodane)

Dodalibyście możliwośc zakupu większej ilości itemków w isie bo tak po 1 szt kupować to kur.,,,,,icy dostać można 

są dodane przedmioty po klika sztuk.

Opublikowano

Dodalibyście możliwośc zakupu większej ilości itemków w isie bo tak po 1 szt kupować to kur.,,,,,icy dostać można

Z czym ma byc latwo? Z napjsem ile jest % szans na ulepszenie przedmiotu? Zawsze sie pewniej ulepsza i ulepki zbiera jak sie wie ile razy spali w przyblizeniu

Opublikowano

Z czym ma byc latwo? Z napjsem ile jest % szans na ulepszenie przedmiotu? Zawsze sie pewniej ulepsza i ulepki zbiera jak sie wie ile razy spali w przyblizeniu

aaaa nie zrozumiałem ciebie :P 

Wojtek jest na Urlopie ale dodam i podeślę żeby Empire wprowadził. 

Opublikowano

aaaa nie zrozumiałem ciebie :P 

Wojtek jest na Urlopie ale dodam i podeślę żeby Empire wprowadził.

Kurde, a ja juz temat na forum zalozylem :D No to dzieki, zobaczy sie jeszcze co lud na taka propozycje najwyzej ;)

Opublikowano

Nie polecam 3/4 graczy to boty !

No chyba ty

Serwer łatwy, tylko z expem ciężej

A tam, w końcu serwer, który nie wygląda mniej więcej exp 4fun eq medium/hard

Ogólnie jest bardzo fajny i przyjemny. jest co robić, ale idzie to sprawnie :)

Opublikowano

Tak,3/4 serwera boty administracje to zabardzo nie rusza 

ps. sam na bocie juz wbilem 60 lvl :)

To juz jest hipokryzja, przy3,14erdalac sie do obecnosci botow samemu z nich korzystajac. Jak tak bardzo boty przeszkadzaja to po uj je uzywasz? Logika niektorych ludzi po prostu rozpierdziela...

@Mighty1920 licznik jest, w ciagu dnia nie spada ponizej 500 i podkrecany raczej nie jest bo na expowiskach, nawet tych od 1 levela ciagle sie ktos kreci :)

Opublikowano

Prezka dość spoko, lecz administracja nic nie robi z Botami, smutne.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Kurna, zastanawiałem się czemu na takim fajnym serwerze gra tak mało ludzi, ale w momencie, w którym zobaczyłem ile trzeba hajsu, przy tym jak leci to przestałem się dziwić ._.

Opublikowano

Kurna, zastanawiałem się czemu na takim fajnym serwerze gra tak mało ludzi, ale w momencie, w którym zobaczyłem ile trzeba hajsu, przy tym jak leci to przestałem się dziwić ._.

Jak byś miał lvl to byś miał kasę :)

U mnie w eq jakoś siedzi po 2kkk.

Opublikowano

Jak byś miał lvl to byś miał kasę :)

U mnie w eq jakoś siedzi po 2kkk.

Mam 25 czy 27 level i miałem zamiar robić tak jak mam w zwyczaju, czyli rozwijać level wraz z eq. Tutaj jest to jakby rzecz ująć... Niemożliwe. 15kk za ulepszenie kilofa, po 5 za zrobienie skrzydeł, za ulepszanie eq się płaci cięzkie pieniądze patrząc na level od którego to eq jest. Mało pocieszna perspektywa dla kogoś, kto mając 50 level chce mieć eq na 50 level a nie na 10 ._.

Od którego zaczyna kasa lepiej lecieć? 40? 60? 80?

Opublikowano

Nie polecam, większość ludzi boci na tym serwerze, szkoda gadać. Administracja nic z tym nie robi.

czy ja wiem... czasem wejdę zobaczyć w grze opinię graczy o projektach jakie sponsoruję botów nie widziałem a i gracze na to się nie skarżyli z jakimi pisałem. 

Opublikowano

Te spoty byście mogli powiększyć i troche expa zwiększyć bo to trochę przesada godzine expić lev  ( to już na hardach ten exp leci lepiej niż na tym easy )  to jest jedyny minus co do reszty bardzo fajny serwer 

Opublikowano

Exp jest tragiczny nie dość że jakoś super nie leci to trzeba expić na tej samej mapie z tymi samymi spotami od 1 do 99 (przypuszczam bo wbiłem tylko 38) ale nie to jest najgorsze tylko to co zobaczyłem w IS'ie czyli 120zł (kostium pet fryz etc) to koszt minimum jaki trzeba wydać aby mieć wszystko najlepsze (no chyba że jest możliwość zdobycia tego w grze - nie chodzi mi tu o kupowanie kuponów od graczy)

Ten serwer to ponoć easy/pvp a zdobywanie ulepszaczy i kasy to jakaś tragedia. Może i na wyższym lvlu lepiej idzie zarobić lecz początek przygody na tym serwerze mocno rozczarowuje i z pewnością zniechęca do grania.

Ostatni aspekt, który jest dla mnie bardzo istotny na serwerach to wojny oraz ilość graczy, a jak widać na tym serwerze ich brak - jak do tej pory rozegrano jedynie 11 wojen, graczy on-line w tym momencie jest zaledwie 350, a do tego powinno być ich znacznie więcej jak na tę godzinę 

Opublikowano

Prawda jest taka, że najlepszy zarobek to postawienie botów dropiących yangi.Na niczym tak się nie zarobki jak na nawet postawieniu bota z 1 lvl.Po za tym serwer jest strasznie monotonny.Każda mapa praktycznie jest taka sama, tylko moby się zmieniają i kolorystka.Dungeony to samo.Każdy według schematu: 3 metki, 3 mini bossy, boss.Nie wiem co w tym serwerze jest easy a tym bardziej pvp, to monotonny medium.

Opublikowano

Jakby ten exp lepiej leciał, to dużo więcej by ludzi grało.

Wiadomo od 80lvl jest łatwiej o kasę, ale na małym lvl trzeba klepać biedę.

Reklama by się przydała, bo serwer ma potencjał

Opublikowano

Server sam w sobie jest ciekawy wyróżniający się jednakże ten exp tutaj najbardziej psuje sprawe . Stanowczo za długo wbija się lvl jak na taki typ servera . Mapy też mogłyby się różnić od siebie bo gra staje się zbyt monotonna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...