Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualne statystyki :

Sklepów Online: 119
Graczy wciągu 24h: 1080
Graczy wciągu 48h: 1842
Ilość kont: 27076
Ilość postaci: 49410
Ilość gildi: 196
Rozegrane wojny: 14
Osób na Stronie: 10

Odwiedzin:

3703514729403791528062.png

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Róbcie reworka był fajny serwer tylko expa poprawić jakiś ogarniętych gmów dać i fajny serwer by był ( nawet wiele nie trzeba zmieniać )

Opublikowano

Tylko nie Rework !!!!

To będzie już 3 albo i nawet 4 kotlet Kamila :P on nie potrafi robić serwerów bez botów xD 

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Tylko nie Rework !!!!

To będzie już 3 albo i nawet 4 kotlet Kamila :P on nie potrafi robić serwerów bez botów xD

ja nie robię serwerów od roku jedynie sponsoruje ;) po kolejne nie mam zamiaru robić reworku ;)

Opublikowano

Tylko nie Rework !!!!

ja nie robię serwerów od roku jedynie sponsoruje ;) po kolejne nie mam zamiaru robić reworku ;)

a startujesz z Sayia?

3703514729403791528062.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Z dniem dzisiejszym serwer został oficjalnie zamknięty. Dziękujemy tym którzy zostali do samego końca, niestety sami jesteśmy winni temu co stało się z serwerem, wiemy i za to przepraszamy.

Za jakiś czas powrócimy z nowym projektem, który będzie miażdżył ten w każdym możliwym aspekcie, ale o tym kiedy indziej, wyczekujcie informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...