Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer gowno za pisanie na ogolnym ze wymieniam eq na innym serwie dostalem bana na czacie 24h beka xD

Widocznie regulamin zabrania tego, więc po co płaczesz.

Kiedy update?

Opublikowano

serwer gowno za pisanie na ogolnym ze wymieniam eq na innym serwie dostalem bana na czacie 24h beka xD

Widocznie regulamin zabrania tego, więc po co płaczesz.

Kiedy update?

Coś słyszałem że tam tworzą jakiś update ale kiedy wejdzie nie dostałem daty deadline :(

Opublikowano

oj kamil kamil 

ale za to dostałeś datę wyjazdu oraz przyjazdu z wakacji

Stanowczo odradzam serwer. GM zapomniał chyba, że istnieje :).

Opublikowano

Co dalej wkoncu serwerem..? Bedzie ktos raczył wejść na serwer z administracji? Jakie aktualizacje czy cos? Bo jak widać strasznie słabo sie zajmują..

Opublikowano

dostałem bana za wh gdy byłem top8 a teraz podobno co druga osoba leci na haxach. Jeżeli nie macie czasu to dajcie GMa komuś żeby ogarniał bo serwerek dość ciekawy i wyróżnia się na tle innych 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest klon Rayen2 tylko Kamil znalazł "frajera" który zrobił coś lepszego od R2.

A teraz administracja ma wyjebane a Kamil się udziela bo on za to płaci :D

Boty, były są i będą na serwerach sponsorowanych przez Kamila. taką już ma politykę. 

Serwer choć ma potencjał tak samo pada jak Rayen2.

Ps. Kamil. Sprawdź dokładnie jak wyglądają serwery easy/PvP xD

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

@DarkSnow95 Już nawet offneli licznik online, bo wstyd xD

HAHAHA xD 

To wiele tłumaczy, nie marnujcie na to więcej swojego życia :D

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Na serwerze może z 5 osób w tym momencie siedzi

Szkoda serwera bo był całkiem spoko jedynie ten mozolny exp i brak administracji wkurzający

Opublikowano

Na serwerze może z 5 osób w tym momencie siedzi Szkoda serwera bo był całkiem spoko jedynie ten mozolny exp i brak administracji wkurzający

No niestety. W dzisiejszych czasach Ludzie robią serwery na miesiąc, bo dłużej nie opłaca im się ich trzymać. Największe zyski są z pierwszego miesiąca

Np. jak z pierwszego miecha ma 15 tyś, a w kolejnych po 3-4, to po co ma trzymać dalej ten serwer. Lepiej kolejnego postawić i zgarnąć znowu 15 koła+.

Opublikowano

HAHAHA xD

na serwerze jest 250/300 garczy dziennie stabilnie się trzyma. licznik będzie włączony zaraz po przeniesieniu na nową maszynę ;) możliwe że dziś za 2/3 godzinki ;)

Na serwerze może z 5 osób w tym momencie siedzi Szkoda serwera bo był całkiem spoko jedynie ten mozolny exp i brak administracji wkurzający

No niestety. W dzisiejszych czasach Ludzie robią serwery na miesiąc, bo dłużej nie opłaca im się ich trzymać. Największe zyski są z pierwszego miesiąca

Np. jak z pierwszego miecha ma 15 tyś, a w kolejnych po 3-4, to po co ma trzymać dalej ten serwer. Lepiej kolejnego postawić i zgarnąć znowu 15 koła+.

serwer będzie stać tak długo jak będą tam gracze niestety Empire mi się wykruszył bo ma jakieś zaliczenia poprawkowe oraz auto kupił to się cieszy nim i w*****a mnie to. ale liczę że coś zrobi 

Opublikowano

HAHAHA xD

na serwerze jest 250/300 garczy dziennie stabilnie się trzyma. licznik będzie włączony zaraz po przeniesieniu na nową maszynę ;) możliwe że dziś za 2/3 godzinki ;)

serwer będzie stać tak długo jak będą tam gracze niestety Empire mi się wykruszył bo ma jakieś zaliczenia poprawkowe oraz auto kupił to się cieszy nim i w*****a mnie to. ale liczę że coś zrobi 

No zobaczymy, czy będzie ten update zapowiadany miesiąc temu. 

Opublikowano

HAHAHA xD

Wydaje mi się, że jedno zero powinno być usunięte z tej liczby graczy... :) kompletne pustki jak zaglądnąłem na serwer... ^^

Opublikowano

HAHAHA xD

na serwerze jest 250/300 Botów dziennie stabilnie się trzyma. licznik będzie włączony zaraz po przeniesieniu na nową maszynę ;) możliwe że dziś za 2/3 godzinki ;)

Wydaje mi się, że jedno zero powinno być usunięte z tej liczby graczy... :) kompletne pustki jak zaglądnąłem na serwer... ^^

Botów Kamil botów. tak powinno być to napisane.

Jak już wyżej pisałem, serwer ma potencjał ale proponuje dać go komuś kto się na tym zna bez Kamila w składzie :D 

I naprawdę Kamil zmień ten typ serwera z easy/PvP na medium/Bot .

Zjeb**eś Rayen2 i teraz doprowadzasz do tej samej sytuacji następny serwer, w listopadzie albo grudniu znów postawisz serwer, a w styczniu nowego roku znów padnie :P

Masz świadomość że zawsze znajdziesz naiwnych którzy wydadzą swoje pieniądze byś ty mógł się bawić.

Serio, weź kiedyś postaw serwer bez botów.

Pozdrawiam DarkSnow95.

Opublikowano

@"DarkSnow95" Już nawet offneli licznik online, bo wstyd xD

HAHAHA xD

na serwerze jest 250/300 Botów dziennie stabilnie się trzyma. licznik będzie włączony zaraz po przeniesieniu na nową maszynę ;) możliwe że dziś za 2/3 godzinki ;)

Botów Kamil botów. tak powinno być to napisane.

Jak już wyżej pisałem, serwer ma potencjał ale proponuje dać go komuś kto się na tym zna bez Kamila w składzie :D

I naprawdę Kamil zmień ten typ serwera z easy/PvP na medium/Bot .

Zjeb**eś Rayen2 i teraz doprowadzasz do tej samej sytuacji następny serwer, w listopadzie albo grudniu znów postawisz serwer, a w styczniu nowego roku znów padnie :P

Masz świadomość że zawsze znajdziesz naiwnych którzy wydadzą swoje pieniądze byś ty mógł się bawić.

Serio, weź kiedyś postaw serwer bez botów.

Pozdrawiam DarkSnow95.

No co unbany za boty poleciały. Max lvl na wh i mh się wbija. Nawet modki z forum mieli beke z tego.

IDcncno.png

Opublikowano

Serwer okazał się niewypałem. Miałem inną nadzieje jak czytałem zapowiedź wygladało na to,że bedzie tutaj wiele osób. Okazało się,że GRACZY zostało może 60 a botów 150-200 xD. Wpierw bocą potem grają jak ludzie. Nie polecam serwera. Szkoda czasu i nerwów.

Opublikowano

Serwer okazał się niewypałem. Miałem inną nadzieje jak czytałem zapowiedź wygladało na to,że bedzie tutaj wiele osób. Okazało się,że GRACZY zostało może 60 a botów 150-200 xD. Wpierw bocą potem grają jak ludzie. Nie polecam serwera. Szkoda czasu i nerwów.

W sumie mozna zarobić, expisz botem postacie potem je sprzedajesz :D  Co do serwera jw nie polecam - jak zwykle prezka ładna przekonuje do gry a w grze chu*nia :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...