Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam mam problem wyskakujem mi taki error z napisem : can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accesing it now.... try a few minutes later PROSZE o szybka odpowiedz

NIEAKTUALNE !

Edit@

Teraz ciagle C9 co jest GG mam wyloczone -,-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak udało ci się naprawić błąd BSObj plugin can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accesing it now.... try a few minutes ?

Opublikowano

Mam 2 problemy z botem a mianowicie nie działa mi SRO-DB Bot Crack włączam go przyciskam go i nic się nie dzieje zostaje to samo okienko co po włączeniu SRO-DB Bot Crack . A drugi problem to jak włączyłem bota ale stara wersje i raz cudem zadziałał to wyskakuje mi coś takiego jak daje "start game" w bocie .

bez tytułu.bmp

Opublikowano

Ja mam taki problem robie wszystko zgodnie z poradnikiem dochodze do tego ze włączam zszc i caly czas gdy daje sttart game to loguje mnie na ZSZC(new) a chce grac na Old srProxy ip mam zmienione na old i dalej lapie new nie wiem co zrobic w tej sytuacji prosze o odp

Opublikowano

Ja mam taki problem robie wszystko zgodnie z poradnikiem dochodze do tego ze włączam zszc i caly czas gdy daje sttart game to loguje mnie na ZSZC(new) a chce grac na Old srProxy ip mam zmienione na old i dalej lapie new nie wiem co zrobic w tej sytuacji prosze o odp

Opublikowano

Mam problem , bot się otwiera ale nie pokazuje mojej postaci w okienku bota.

Napisze co robię krok po kroku może to wam ułatwi:

1.Ściągam bota

2. Rozpakowuje go na pulpit

3. Wrzucam do folderu bota gotowe media.pk2

4. Otwieram SRO-DB Bot - ZSZC Loader

5.Następnie otwieram SrProxy i wpisuje IP ZSZC po czym klikam Start.

6.Na końcu otwieram db BOT

7.W okienku bota wpisuje nick i pw.

8. Dodaje ścieżkę do SRO_Client po czym naciskam Start Game.

9. Silkroad sie otwiera ale nie ma wpisanego ID oraz PW (chyba powinno być jak wpisałem w bocie...) ,więc wpisuje ręcznie i się loguje.

10. Gdy jestem już wlogowany postacią to postać nie jest pokazana w bocie i bot nie reaguje na nic ,czyli po po prostu nie działa.

PS. Co do crackowania to też mam problem ,odpalam SRO-DB Bot Crack naciskam "GO!" i dosłownie nic się nie dzieje ,nawet czekałem 10 minut nic to nie dało.

Może ktoś z was już miał taki problem i go naprawił.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Lecz ja umiem włączać bota tylko przy ustawianiu sopta mnie wywala bot biega i nie leczy tylko nie atakuje mobków po kliknięciu nawet start

Opublikowano

Misiek4Ever twój filmik mi pomógł thx masz +

ale mam kolejny problem gdy juz wbije na server bot nie widzi postaci co jest nie ten tego ?

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

ulan222 a uruchamiasz wszystko jako administrator ? :') mi postaci to nie widziało jak uruchamiałem normalnie ... powiedz jakiego masz windowsa to postaram się pomóc ...

Opublikowano

Mam windowsa xp sp 2 net framework 2,0 zainstalowane

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

Dobra już działa ale teraz drugi problem...

Wszystko ładnie się wlogowało ale bot nie widzi postaci :/.

.NET Framework 3.5 zainstalowany.

GG i przeglądarka wyłączone...

Wszystko robiłem krok po kroku jak na filmie.

Co jeszcze może być nie tak?

Opublikowano

No witam. Mam zamiar pobocić, ale słyszałem, że wiele osób dostało za to bana na tym serwie. Co zrobić, aby go nie dostać ? jest jakaś recepta na to ?:) Może nie mam powalającego lvla (49 glavier ) ale szkoda mi 2 dni grania xD

Opublikowano

Bocisz na własną odpowiedzialność nie znam żadnego sposobu - i myślę że takowy nie istnieje . Także jeżeli Cię nikt nie przyłapie możesz bocić śmiało :)

872saber.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...