Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no-dc jest do tego bota. jest gdzies tu na forum taki niemiecki. wbijasz do gry. wpisujesz login włączasz tego loadera czy co to jest wciskasz Erneuem pózniej zaznaczasz te cyferki co sie tam pojawią i patch. Wpisujesz hasło i sie logujesz. DC nie dostajesz.

No w sumie racja ale teraz bot mi nie czyta postaci :'(

Może jakieś inne IP teraz jest ?

Opublikowano

jak bocic po tym patchu ?? bo wyskakuje przy odpalaniu blad

Tutaj masz wszystko ladnie opisane co i jak zrobic zeby bocic po patchu.

http://www.mpcforum.pl/topic/160889-zszc-jak-bocic-po-update

15097.png
Opublikowano

Duszek zassałem tego media.pk2 i wyskakuje nowy problem ... a mianowicie taki :

beztytuutju.png

Uploaded with ImageShack.us

Jakieś porady ?

@Edit

Wszystko działa ... poprostu ten media.pk2 co wystawil duszek juz nie działa i trzeba swoje media.pk2 przerobić ale nie tak jak napisał duchu tylko tak jak jest napisane na :

http://www.mpcforum.pl/topic/160889-zszc-jak-bocic-po-update

Opublikowano

Albo trzeba usunuć bota z ''Procesów''

albo pobrac dobrego patcha (ktory wczoraj wstawili)

albo jeszcze zły media :)

mi po tym silk zaczął juz normalnie chodzić :P

ale po włączeniu start w bocie pojawia sie dc :) wiec lipa ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi wszystko dziala ale nie kumam tego loadera w bocie wpisuje hasla daje start game i co dalej xD?

Opublikowano

Jaki Net Framework mi jest do tego potrzebny ? Może ktoś kto się na tym bocie zna poda mi swoje gg to by mi pomógł go uruchomić.

Sciągnąłem loadera żeby móc wbijać na zszc new i gdy go uruchamiam wyskakuje Fatal Error,, The Pk2Reader could not find type.txt"

Proszę o szybką odp. bo już mnie kur**ica łapie.

Opublikowano

Mam taki błąd. Pomóż ktoś xD Gram na starym serwie jak co. Dałem zszc na dysk i ciągle to samo.

http://img248.imageshack.us/f/kupaf.jpg/

#EDIT

Już chodzi ;]

Opublikowano

Witam mam taki problem bot bije mi moby jak zostawie go na spocie poczym ide powiedzmy na tv wracam za 10-15 min i bot stoi i wlacza mi imbu i jest cannot find target albo albo invailid target..

mam wylaczony lvl mobow co zrobic aby bot nie lapal takich zawiasow aby caly czas smigal sprawnie z gory dziekuje za odpowiedz

Opublikowano

wszystko zrobie jak jest opisane i jak juz wybiore scierzke do silka i naciskam start game wyskakuje mi

" can't create file transfer manager!

Maybe pack file currupted or someone is already accesing it now... try a few minutes later"

cóż to moze oznaczac?

Opublikowano

a więc , czy można ustawić jakoś żeby bot zbierał quest itemy , robil repoty , i jak juz wczesniej pytalem czy mozna odpalic kilka botow ( multi client )

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

a więc , czy można ustawić jakoś żeby bot zbierał quest itemy , robil repoty , i jak juz wczesniej pytalem czy mozna odpalic kilka botow ( multi client )

Nie da sie, chcoiaz co do loopa to niby dziala on w hotan przy rozdzielczosci 1280x1024 i tez jest jakis plugin zeby dzialal na innych rozdzielczosciach, osobiscie probowalem i nie podzialalo.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Windows xp sp.2

Sciągnąłem edxloadera żeby móc wbijać na zszc new i gdy go uruchamiam wyskakuje Fatal Error,, The Pk2Reader could not find type.txt"

Pomocy :<

Może wrzuci ktoś swoje Sro_client ? Pewnie ja mam jakieś zwalone.. I jak coś to zszc (new).

EDIT:

Bot już expił a teraz wyskakuje mi

BSObj Plugin

can't create file transfer manager!

Maybe pack file corrupted or someone is already accesing it now... try a few minutes later.

Opublikowano

Nie działa mi SRO-DB Bot Crack.exe włączam i daje "GO" i nic się nie dzieje dlaczego tak, inne pliki działają dobrze tylko ten jeden ??? :O :huh:

Opublikowano

To wbijasz w ,, Second way to crack if the first not work i włączasz sro-db.bot-loader. I powinno działać.

A ja ponawiam pytanie o to mój problem;

Bot już expił a teraz wyskakuje mi

BSObj Plugin

can't create file transfer manager!

Maybe pack file corrupted or someone is already accesing it now... try a few minutes later.

Chodzi o nowego patcha ?:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...