Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam. Mam zamiar pobocić, ale słyszałem, że wiele osób dostało za to bana na tym serwie. Co zrobić, aby go nie dostać ? jest jakaś recepta na to ?:) Może nie mam powalającego lvla (49 glavier ) ale szkoda mi 2 dni grania xD

Jak bedziesz mial farta to predko pada nie dostaniesz :)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie ;D

Mam problem związany z db botem , wyskakują mi errory :

1. Plz Execute Silkroad Online(wiem ze z bledem ale kazdy wie o co kaman)

2.Error po chinsku(nie przepisze nie mam koreanskiej klawiatury)

3.3 Errory na raz tez po chinsku/japonsku/koreansku (ktorys z tych napewno xDD)

Proszę o pomoc :D

Opublikowano

o co chodzi ?

wlaczylem bota all dziala a jak zoabije 1 potworka to odrazu dc ;?

prosze o pomoc z gory dziekuje

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Po naciśnięciu start game wyskakuje mi okienko z komunikatem "Can't create file transfer manager"

Wie ktoś jak to naprawić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj reinstall bota

niedziala;(( moze jeszcze jakies propozycje ?

ps : reinstalowalem tez gre

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Nie wiem co robię źle, ale za Chiny nie chce mi włączyć nowego serwera, za każdym razem stary. Wpisuję IP w SrProxy, wcześniej wyłączyłem gg...

Aha i ściągałem ten plik z FAQ (loader) ale jak go włączam i wybieram sro_client to jakiś błąd wyskakuje.

Opublikowano

Po naciśnięciu start game wyskakuje mi okienko z komunikatem "Can't create file transfer manager"

Wie ktoś jak to naprawić ?

Ściągnij patcha najnowszego do zszc, jak dobrze pamiętam to 1.676.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Słuchajcie cały czas mam takie problemy, że albo mi bot nie widzi postaci, albo podczas włączania silk całkowicie się wyłącza, wie ktoś może dlaczego tak się dzieje i jak temu zaradzić ?

@EDIT

Teraz od razu po wbiciu na konto dostaje DC

Opublikowano

ja mam taki problem gdy wchodze juz do silka zawsze mam na liscie server new a nie moge polaczc sie z Old wpisuje ip servera old nie wiem co zrobic prosze o odp

Opublikowano

mam taki problem że gdyż ściągłem własnie bota itp... ładnie rozpakowałem robiłem wszystko tak jak jest napisanei gdy miałem właczyć SrProxy to wyskakuje mi takie coś jak na załączniku jest. Prosze o pomoc jeśli ktoś coś wie jak to zrobić... Dzięki z góry

1.bmp

Opublikowano

mam taki problem że gdyż ściągłem własnie bota itp... ładnie rozpakowałem robiłem wszystko tak jak jest napisanei gdy miałem właczyć SrProxy to wyskakuje mi takie coś jak na załączniku jest. Prosze o pomoc jeśli ktoś coś wie jak to zrobić... Dzięki z góry

Wyłącz gg powinno pomóc.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

ciągle mam ten błąd BSObj plugin can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accesing it now.... try a few minutes ?

zmieniałem media.pk2 edytowałem sam .. i ciągle to samo :/

Edit:

Działa. ale nie mogę wybrać nowego serwera >.<

Edit:

serwer działa ; D

teraz tylko loguje się 10-15min i mi silka wywala i muszę od nowa włączać silka -.-"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Otóż mam problem w takiej postaci, że jak wpiszę passy do logowania i dam auto loggera to po kilku/nastu sekundach gra sie wyłącza... nie wiem o co chodzi. Pozdrawiam

1139154491xr6.gif
Opublikowano

Dc dostajesz, tak jest na normalnym launcherze. Ściągnij loadera. Domyślam się ,że chodzi o zszc, loadera masz w odpowiednim temacie.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

słuchajcie mam taki problem : robie wszystko tak jak opisane , wszystko ladnie wchodzi proxy wpisane , gg off , stronka www off , net fram 3.5 , gdy dochodze już do częsci z samym botem i odpalam gre też sie ladnie wczytuje ale : odrazu rzuciła mi sie w oczy tabelka z wyborem servera bez bota nigdy nie wyskakiwała i gdy biore ZSZC NEW wpisuje swoje passy to pisze mi że są nie prawidłowe ... w proxy wpisałem zszc new ip bo gram na wather ... wie ktoś co zrobić?

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

ZSZC NEW to stary serwer, czyli Fire. xD Nowy ma nazwe ZSZC i to jest Water. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

kurde .. nie wiem co jest nie tak wpisuje i to i to i na każdym mam to samo .. tabelka z zszc new... omg irytujące to jest ;>

Opublikowano

Mam mały problem. Otóż, bot jak i gra działa bez zarzutu na zscs jednak jedna sprawa mnie wkurza. Bot uzywa mi tylko pierwszego skilla którego dodam, reszte ignoruje. Miał ktoś juz taki problem? Albo chociaż moge sie dowiedzieć jak go usunąć.

Chciałem jeszcze podzielic sie moimi doświadczeniami, a więc:

C9 - Jest wtedy gdy media.pk2 jest spachowany tylko jednym z 2 plików, które powinny być dorzucone do niego. Patchujcie manualnie, dopisujac do "entery name" : bcdisioninfo.txt lub GATEPORT.txt i manualnie dajcie scieżke do tego.

I druga sprawa do srpoxy dla ścisłości. ZSZC Stary serwer - 67.205.76.42 ZSZC Nowy serwer - 72.55.143.209. To ip co podałem działa mi bez większych problemów.

Ludzie, nie piszcie tutaj tematów np "Bot nei widzi postaci" Bo to nie bot nie widzi postaci, tylko logujecie sie na (old) bądź (new) serv na którym nie ma waszej/waszych psotaci.

Opublikowano

nie no panowie nie wiem gdzie robie błąd robie wszystko tak jak jest opisane na 1 stronie i korzystam z opcji F bo nie wgrywa mi sie ten crack ( może to jest przyczyna ) reszte robie jak należy , wpisuje i to ip i to drugie i za każdym razem mam ten cholerny ZSZC (NEW) a gram na water... opisze krok po kroku co robie może mi ktoś pomoże :

-Włączam plik MPC_PACK\Media.pk2 Patch Files\Pk2Editor.exe , daje File>Open po czym wybieram ścieżkę do mojego Media.pk2 .

-W Automatic Single file Update robie jak należy po kolei dodaje te 2 pliki i importuje

-tak jak pisałem crack mi nie tworzy tego pliki więc korzystam z zapasowego sro-db.bot-loader.exe

-Następnie odpalam : SRO-DB Bot - ZSZC Loader.exe

- włączam SrProxy.exe w którym wpisuje na przemian 2 ip ( gram na wather ) daje start

- odpalam bota wyznaczam scieżke docelową daje start game wszystko wchodzi .. i właśnie ten problem .. cały czas jest ZSZC (NEW) ... :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...