Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobiłem to manualnie ;... i tak dalej mam tylko zszc new.. ma ktoś jakiś pomysł ? strasznie mi na tym zależy bo musze chara wyfarmić..

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

dobra działa .. włączałem wszystko na odwrót xD i jakoś sie udało tylko tyle że bije mi z 1 skilla ale sobie poradze

edit : jednak sobie z tym nie poradze ;< wszystko ładnie chodzi tylko bije mi z 1 skilla co zrobić?

Opublikowano

Wpisuje passy w bocie, daje START i...:

Bot nie loguje się automatycznie, po chwili dostaje dc.

Niby jest loader ale jak go skonfigurować jezeli wywala mi błąd po tym jak odpalam loadera...

Opublikowano

spróbuj nie wpisywać tam passów poprostu daj start game jak już ci sie odpali silk uruchom ZSZC Prozess Patcher kliknij Erneuem jak wyjdą ci takie liczby zaznacz je i daj Auto patch wpisz passy i sie zaloguj

ps.ponawiam wcześniejsze pytanie z tymi skillami

Opublikowano

reinstal bota albo clienta też to miałem na początku wykonałem te 2 czynnosci i jest ok :P

ps . odświeżam pytanie : co zrobić żeby używał wszystkich skilli a nie 1

beztytuujpg.jpg

Opublikowano

Działa wam db bot po "updacie" SwSro2?

Ja właśnie gram na SwSro2 i wbije do gry przez bota, nacisnę start w bocie, on się buffuje, ale co z tego jak i tak jest cały czas "Invalid Target" i odpala w kółko imbue.

Dodam, że reinstallowałem silka, bota, folder Dump czy jakiś taki też oczyściłem ze wszystkich plików, przed updatem i na ZSZC nim bociłem i było dobrze.

Z wyłączonym GG to samo.

Ktoś jakieś pomysły ma?

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

tak wgrałem nowego patcha a to coś źle zrobiłem wgrywając go ?

Dobrze zrobiłeś, sprawdzałem bo czasami nie wgranie nowego patcha powoduje taki błąd.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Mam problem jak wlączam SRO-DB Bot Crack.exe to wyskakuje mi błąd i pisze ze niemozna znalesc jakiejs sciezki.. Niewiem dokladnie juz co tam pisalo bo niemam juz tego pliku -> SRO-DB Bot Crack.exe niewiem czemu.. Może mi ktos pomóc? Dzięki

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

Mam problem jak wlączam SRO-DB Bot Crack.exe to wyskakuje mi błąd i pisze ze niemozna znalesc jakiejs sciezki.. Niewiem dokladnie juz co tam pisalo bo niemam juz tego pliku -> SRO-DB Bot Crack.exe niewiem czemu.. Może mi ktos pomóc? Dzięki

Wklej tego Cracka do folderu z botem i wtedy go odpal, a jak go teraz nie masz to ściągnij od nowa bota i wklej do folderu z botem i go odpal, po czym naciśnij "GO" i jak odpali się bot to wszystko masz dobrze i odpalasz bota przez "crackloader.exe".

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...