Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wklej tego Cracka do folderu z botem i wtedy go odpal, a jak go teraz nie masz to ściągnij od nowa bota i wklej do folderu z botem i go odpal, po czym naciśnij "GO" i jak odpali się bot to wszystko masz dobrze i odpalasz bota przez "crackloader.exe".

a gdzie jest ten folder z botem? sry za noobostwo..;p

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko zrobiłem jak opisałeś.

Gdy w bocie biorę Start Game, wyskakuje mi : Please execute the 'silkroad.exe'

co moge zrobić?

Odkrywca
Opublikowano

Witajcie.

Mam pytanie odnosnie bota. Przeszedlem juz przez bledy pluginow itd az wreszcie odpalil sie silk, zalogowalem sie i jestem w grze.

I teraz ni cholery nie chce mi sie pokazac okienko z botem, proxy, mozilla, i ZSZC loader sie pokazuje a Bot nie chce, klikam zmieniam rozdzielczość i nic...

Odrazu opisze jak logowalem sie do Sro.

1. Wlaczylem Loadera

2. Wlaczylem Proxy i ustawilem ip.

3. Wlaczylem sro-db.bot-loader.exe

4. Ustawilem sciezke i wlaczylem sro

5. Probowalem wbic (Nie mam uzytego no dc ani nic. Do DC logowalem znow i tak az wszedlem)

6. Zalogowalem sie do gry

Ma ktos pomysl na ten problem ? czy to zwykly pech a okno sie poprostu zawiesilo czy tez cos zle z ustawieniami ?

Naprawione

Moja własna glupota, zwykla zawiecha, menedżer wszystko naprawił :)

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

Witam.

Mam problem ;/ , więc

1.Odpalam SRO-DB Bot : ZSZC Loader ,

2.Nastepnie SrProxy + Bot daje moje ip (72.55.143.209) <-bez problemu wchodzi >gg OFF<

3.Włączam SRO-DB.de BoT ,z tego cracka zapasowego ponieważ jak daje na SRO-DB Bot Crack i GO! to nic się nie robi ,

4.Mam to włączone daje Change Folder ,mojego silka ,po czym klikam START GAME ,czekam i wyskakuje mi błąd (Error A^LO ^CĆD(9) )

Proszę o szybką POMOC

Z góry dzięki pozdro!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.

Mam problem ;/ , więc

1.Odpalam SRO-DB Bot : ZSZC Loader ,

2.Nastepnie SrProxy + Bot daje moje ip (72.55.143.209) <-bez problemu wchodzi >gg OFF<

3.Włączam SRO-DB.de BoT ,z tego cracka zapasowego ponieważ jak daje na SRO-DB Bot Crack i GO! to nic się nie robi ,

4.Mam to włączone daje Change Folder ,mojego silka ,po czym klikam START GAME ,czekam i wyskakuje mi błąd (Error A^LO ^CĆD(9) )

Proszę o szybką POMOC

Z góry dzięki pozdro!

Na pierwszej stronie tego tematu masz media.pk2. Te media.pk2 wklej do folderu silka i powinno Tobie chodzić.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Proszę kogoś z działającym botem o wklejenie tu całego settings od cracka, tzn. configa od cracka, ze spellami. To przez ten cfg działa tylko imbue i 1 skill z bota, trzeba dodawać ręcznie.

Opublikowano

Mam problem z botem jak się loguje to po jakimś czasie się gra sama wyłącza dlaczego tak się dzieje proszę o pomoc z tym problemem ;D

Opublikowano

Od kiedy uzywam tego bota na dwoch komputerach to co pewien czas jeden i drugi komp sie wyłącza... tak po prostu przegladam forum i nagle komp off... macie tez tak?

1139154491xr6.gif
Opublikowano

@ lol1240 Dostałeś Crasha. To częste zjawisko.

@ umyjcycki Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim. Może Ci się komp przegrzewa? Lato jest i Ci chłodzenie nie wyrabia.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mam mały problem bo pewno zle cos robie i chce wiedziec co gdy otwieram tego bota to pisze mi ze plik zostal zle zainicjowany itd itp ja to wszystko musze gdzies wkleic do folderu z silkiem czy do osobnego ?! i tez odrazu mowie ze jeszcze sciagam media.pk2 wiec z tym nic jeszcze nie robilem ale sciagam gotowca zeby sie nie pie%%$$$c.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem z botem. Przy odpalaniu kiedy chcem zmienić IP w SrProxy.exe wyskakuje mi błąd w który jest napisane: System Windows nie moze uzyskac dostępu do okreslonego urządzenia, sciezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien, aby uzyskac dostep do elementu. Odrazu mówie ze gg miałem wyłączone. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Kurde wszystko robię jak należy , ale cały czas jest zszc ( new ) , nie wiem co jest grane . Możecie mi w jakikolwiek sposób pomóc ? :) Wszystko robiłem jak tu opisaliście , ale i tak nie działa. Nie wiem chyba mam jakiś dziwny komputer, bo wam działa a mi nie !!!

Pomóżcie xD

Opublikowano

Kurde wszystko robię jak należy , ale cały czas jest zszc ( new ) , nie wiem co jest grane . Możecie mi w jakikolwiek sposób pomóc ? :) Wszystko robiłem jak tu opisaliście , ale i tak nie działa. Nie wiem chyba mam jakiś dziwny komputer, bo wam działa a mi nie !!!

Pomóżcie xD

Zle zrobiłem media.pk2 albo proxsy..Zrób odnowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...